Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
SlmEvet kizlar kimler var benim adet 6 şubatta aama iki gün önceden gelir doktorum adetin 3 gunu cagirdi hayirlisi olsun hepimiz icin
Selam cnm sendemi bu ay yaptiyorsun
Evet canım Şubat 7 allah izin verirseSelam cnm sendemi bu ay yaptiyorsun
Benimde öyle şubatin 7 si buyuk ihtimal eger iki gün önce gelmezse tabi :) inşallah hayirli olur cpk heycanliyimEvet canım Şubat 7 allah izin verirse
Benimde öyle şubatin 7 si buyuk ihtimal eger iki gün önce gelmezse tabi :) inşallah hayirli olur cpk heycanliyim
Nerde basliyacaksinBenimde öyle şubatin 7 si buyuk ihtimal eger iki gün önce gelmezse tabi :) inşallah hayirli olur cpk heycanliyim
Hangi merkez de tedavi basliyacaksin canimSelam cnm sendemi bu ay yaptiyorsun
Bursa acibadem canim sen?Hangi merkez de tedavi basliyacaksin canim
Ben ankarda başkente canimBursa acibadem canim sen?
Gebelik sonucunumuInsallah hakkinizda hayirlisi olur... Bende transfer oldum 5 subatta sonucumu alicam...insallah 2016 hepimize uğurlu olur...
EvetGebelik sonucunumu
Tedavin nerde yaptirdin canım ay inşallah allahım yüzünü güldür rabbim yatiyormusun
Antalya memorial canim 2 gündur yatiyordum artik bugun oturmaya basladim ama is yapmiyorumTedavin nerde yaptirdin canım ay inşallah allahım yüzünü güldür rabbim yatiyormusun
Ben de ilk tedavimde 9 gün boyunca yatim hiç oturmadim Inşallah GÜZEL GÜZEL haberler verirsin canimAntalya memorial canim 2 gündur yatiyordum artik bugun oturmaya basladim ama is yapmiyorum
Herkes o kadarinin gerekli olmadigini söylüyor canim ya doktorum da sakin hasta gibi yatma dedi. Ama bol bol dinlen dedi.Ben de ilk tedavimde 9 gün boyunca yatim hiç oturmadim Inşallah GÜZEL GÜZEL haberler verirsin canim
Slm ilk tedavinmi canım nerde başladın tedaviye hakında hayırlısı olsun canimSlm bende ilk ignemi bugün yaptım 4 gün sonra kontrolüm var