Uzduysem tüm samimiyetimle özür dilerim. Bu sadece benim dusuncem dedim zaten. Biz hissederek biz demek gayet güzel. Aslında anlatmaya calistigimla benzer şeyler yazmissiniz. Erkekler kendi sorunlarını kabullenmiyorlar genelde illa kadın fedakarlık ediyor, birlikte gogusleniyor erkeğin yükünü. Bu süreçte çoğu şey kadının ustunde oluyor zaten. Ama sıkıntı kadından kaynaklı olduğunda çoğu erkek göğsünü gere gere sorun bende değil sende, senin çocuğun olmuyor, ne yapayım benlik birşey yok senin yüzünden deyiveriyor. Kırıp geçtiğini farketmeden. Kadın kendi sorununu öğrendiğinde kabullenip çözüm arıyor ve eşi onu aynı kadının taşıdığı gibi tasiyacagina, yine kadın çeşit çözüm üretmeye çalışıp eşine karşı eksiğini örtme psikolojisine giriyor. Yanı göğüsleme fedakarlık yine kadına kalıyor. Karısının çocuğu olmuyor diye bosayan, üzerine evlenen bir suru erkek var. Ama kocasının çocuğu olmuyor diye aynı şeyi yapan kaç kişi vardır. Bunu anlatmaya çalışmıştım aslında. Yoksa kesinlikle ve kesinlikle aaa ne saçma niye böyle diyorsunuz demek değildi niyetim. Haddim de degil. Yanlış anlaşılarak incittiysem tekrar özür dilerim.