2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

I
Ne kadar güzel ne kadar umut verici bir paylaşım. Çok teşekkürler motive etti gerçktn beni bende hala iğnelere devam ediyorum henüz yumurta toplamaya var. Ama bu ikinci denemem olduğu için biraz da korkuyorum. Rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin. Ewlat hasreti çektirmesin inş. Umarım oğlunuzun kardeşi de olur. Maşallah en azından hamile kalabilen birisiniz. Bu çok güzel bi umut

İnşallah sizede rabbim en kîsa zamanda nasip etsin (cümlemize)

Evet arkadaşlar geçenlerde gurubumuzun ilk hamlesini öğrenmiştik inşallah sırada da 1 mart ve 2 martı bekleyen arkadaşlar darısı başınıza
İnşallah gruptaki herkese rabbim bu resmi yaşamayı nasip etsin

Bunları sana umut ve Moral olması için yazıdım çok yakında aynı şeyleri yaşıcaz
Bizim operasyon tarihi çarşamba yada perşembe inşallah ikimiz içinde çok güzel olur
Çok teşekkür ederim gerçekten umut oldu bana. Bizim de önümüzdeki haftasonu olacak büyük ihtimalle inşallah evlatlarımıza kavuştuğumuz zamana az kalmıştır.

Kizlar yarin sabah transfer var heycan dorukta :))

Ayyy cnm hadi bakalım Allah yardımcın olsun ilk tüp bebek denemem de transfer yapıldığında iki yumurta koydular yan yana. Ztn ultrasond görüyorsun yumurtaları. Sanki onlar bebekmiş gb insan öyle heyecanlanıyor ki Rabbim nasip etsin sağlıkla hepimize inş

Ayyy cnm hadi bakalım Allah yardımcın olsun ilk tüp bebek denemem de transfer yapıldığında iki yumurta koydular yan yana. Ztn ultrasond görüyorsun yumurtaları. Sanki onlar bebekmiş gb insan öyle heyecanlanıyor ki Rabbim nasip etsin sağlıkla hepimize inş
Amin canim inş bizimde ilk denememiz bu rabbim hayirli sonuclar verir hepimize aslinda cokta umutlanmak istemiyorum hayirlisi allahtan hayirsizsa zaten olmaz diyorum icimden

Sira sende güzel haberlerini bekliyorum canim bennimmm :)
Benim 25 şubat. Benden önce biri daha vardı sanki.
Ben dün evde test yapmaya başladım. :) Dün yaptım çöpe attım. Sonra dönüp baktip silik bi çizgi. Bugün de yaptim. Bu sefer atmadim biraz bekleyince yine silik çizgi. Bir arkadaşıma gönderdim. Hadi hayırlı olsun dedi. Gebelik olmayınca ne kadar beklese beklesin ikinci çizgi çıkmıyor dedi. Daha çok küçük annesi dedi. İnşallah öyledir. Az kaldı bakalım. Her gün test yapmaya da devam edeceğim.

Benim 25 şubat. Benden önce biri daha vardı sanki.
Ben dün evde test yapmaya başladım. :) Dün yaptım çöpe attım. Sonra dönüp baktip silik bi çizgi. Bugün de yaptim. Bu sefer atmadim biraz bekleyince yine silik çizgi. Bir arkadaşıma gönderdim. Hadi hayırlı olsun dedi. Gebelik olmayınca ne kadar beklese beklesin ikinci çizgi çıkmıyor dedi. Daha çok küçük annesi dedi. İnşallah öyledir. Az kaldı bakalım. Her gün test yapmaya da devam edeceğim.
Sabret canim sabret olacak inşallah inaniyorum ben

Sabret canim sabret olacak inşallah inaniyorum ben

Mecbur sabrediyorum da vakit geçmiyor işte iş buldum kendime :)

Sabah eşim sordu, o idrarda belli olacak saniyormus. Yok idrarda çıkmayabilir kanda bakılacak dedim. Sonra tam teste idrar damlatirken banyoda yakalandim :) hanı çıkmıyordu dedi. Çıkmıyor ama merak belki çıkar dedim. ;)

Mecbur sabrediyorum da vakit geçmiyor işte iş buldum kendime :)

Sabah eşim sordu, o idrarda belli olacak saniyormus. Yok idrarda çıkmayabilir kanda bakılacak dedim. Sonra tam teste idrar damlatirken banyoda yakalandim :) hanı çıkmıyordu dedi. Çıkmıyor ama merak belki çıkar dedim. :KK66:
Hehehhe hani bu iyi testler varya onlardan yap bakalim bende bisürü test alcam kendime

Hehehhe hani bu iyi testler varya onlardan yap bakalim bende bisürü test alcam kendime

Labquick marka hep netten aldığım. 10 tane aldım. 6 sini kullanicam işte perşembeye kadar. ;)
Endişeye evhama sebep olacaksa alma bekle derim. Herkesin psikolojisi farklı oluyor olumsuz etkilemesin. Ben çok rahat olduğum için aldım. Transferden sonra beklemedigim bir sükunet çöktü ustume.

Back
X