- 14 Ekim 2011
- 1.215
- 89
- 358
- 34
Oylemi canim benimde 1 mart test tarihimBende test gününü bekliyorum işlh bugün 1.günüm 2mart ta yaptırcaz hayirlisiyla![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oylemi canim benimde 1 mart test tarihimBende test gününü bekliyorum işlh bugün 1.günüm 2mart ta yaptırcaz hayirlisiyla![]()
Bunları sana umut ve Moral olması için yazıdım çok yakında aynı şeyleri yaşıcazNe güzel Allah nasip etmiş Allah nasip ettiyse 1 tane bile yetiyor. İnşallah kardeşi en kısa zamanda gelir oğlunuza
Ne kadar güzel ne kadar umut verici bir paylaşım. Çok teşekkürler motive etti gerçktn beni bende hala iğnelere devam ediyorum henüz yumurta toplamaya var. Ama bu ikinci denemem olduğu için biraz da korkuyorum. Rabbim hepimize isteyen herkese nasip etsin. Ewlat hasreti çektirmesin inş. Umarım oğlunuzun kardeşi de olur. Maşallah en azından hamile kalabilen birisiniz. Bu çok güzel bi umut
Çok teşekkür ederim gerçekten umut oldu bana. Bizim de önümüzdeki haftasonu olacak büyük ihtimalle inşallah evlatlarımıza kavuştuğumuz zamana az kalmıştır.Bunları sana umut ve Moral olması için yazıdım çok yakında aynı şeyleri yaşıcaz
Bizim operasyon tarihi çarşamba yada perşembe inşallah ikimiz içinde çok güzel olur
Sira sende güzel haberlerini bekliyorum canim bennimmm :)Amin canım. Bir mucizenin pesindeyiz. Rabbim bu tedavilerimizi mucizelerimize vesile kılsın inşallah.
Insallah cook guzel sonuclanir tedavin canimmmmKizlar yarin sabah transfer var heycan dorukta :))
Kizlar yarin sabah transfer var heycan dorukta :))
Amin inşallah canim bnim tebrik ediyorum senide inş bizde güzel beta hcg sonuclar alirizInsallah cook guzel sonuclanir tedavin canimmmm
Amin canim inş bizimde ilk denememiz bu rabbim hayirli sonuclar verir hepimize aslinda cokta umutlanmak istemiyorum hayirlisi allahtan hayirsizsa zaten olmaz diyorum icimdenAyyy cnm hadi bakalım Allah yardımcın olsun ilk tüp bebek denemem de transfer yapıldığında iki yumurta koydular yan yana. Ztn ultrasond görüyorsun yumurtaları. Sanki onlar bebekmiş gb insan öyle heyecanlanıyor ki Rabbim nasip etsin sağlıkla hepimize inş
Insallah canim rabbim herkese nasip etsinAmin inşallah canim bnim tebrik ediyorum senide inş bizde güzel beta hcg sonuclar aliriz
Cnm ağrın varmı senin benim 2.gun hiç ağrı yokHeyecanlı bekleyişler![]()
Benim 25 şubat. Benden önce biri daha vardı sanki.Sira sende güzel haberlerini bekliyorum canim bennimmm :)
Sabret canim sabret olacak inşallah inaniyorum benBenim 25 şubat. Benden önce biri daha vardı sanki.
Ben dün evde test yapmaya başladım. :) Dün yaptım çöpe attım. Sonra dönüp baktip silik bi çizgi. Bugün de yaptim. Bu sefer atmadim biraz bekleyince yine silik çizgi. Bir arkadaşıma gönderdim. Hadi hayırlı olsun dedi. Gebelik olmayınca ne kadar beklese beklesin ikinci çizgi çıkmıyor dedi. Daha çok küçük annesi dedi. İnşallah öyledir. Az kaldı bakalım. Her gün test yapmaya da devam edeceğim.
Sabret canim sabret olacak inşallah inaniyorum ben
Hehehhe hani bu iyi testler varya onlardan yap bakalim bende bisürü test alcam kendimeMecbur sabrediyorum da vakit geçmiyor işte iş buldum kendime :)
Sabah eşim sordu, o idrarda belli olacak saniyormus. Yok idrarda çıkmayabilir kanda bakılacak dedim. Sonra tam teste idrar damlatirken banyoda yakalandim :) hanı çıkmıyordu dedi. Çıkmıyor ama merak belki çıkar dedim.![]()
Hehehhe hani bu iyi testler varya onlardan yap bakalim bende bisürü test alcam kendime