2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

elzem__ elzem__ ben puregon 300 ve merional 75 yapıyorum bi kaç tanede ilaç var 5 gün yapıcam çarşamba günü yeniden kontrolüm var. benim iğnelerim farklı sizinkilerden herkes gonalf diyo bende yok ondan
Canım aynı görevi yapan bir ilaçtır o kişiden kişiye değişiyor benim de çarşamba kontrolüm var

İnşallah canım duaların sizlerle Rabbim hayirlisini nasip etsin inşallah
Çok sevindim Can'ım Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin

Kızlar çok sukur tahlilim çıktı hamileyim değerin 264
Çok sevindim cnm allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı denemen dondurulmuş varmiydi bende bekliyorum bugun 5. Günüm yatıyorum zaman gecmiyor ilk tutmadi dondurulmus koyduk dua et ınşallah tutar

Çok sevindim cnm allah sagliklica kucağına almayı nasip etsin. Kaçıncı denemen dondurulmuş varmiydi bende bekliyorum bugun 5. Günüm yatıyorum zaman gecmiyor ilk tutmadi dondurulmus koyduk dua et ınşallah tutar
Amin canım darısı başına inşallah
ilk denememiz 4 tane de dondurulmusum var tutar inşallah canm sen inan kendine bende hep Dinlendim on gün dualarimdasiniz canım Rabbim isteyenlerin kucaklarını boş koymasın inşallah

Amin canım darısı başına inşallah
ilk denememiz 4 tane de dondurulmusum var tutar inşallah canm sen inan kendine bende hep Dinlendim on gün dualarimdasiniz canım Rabbim isteyenlerin kucaklarını boş koymasın inşallah
Amin cnm çok sağol ınşallah

Kızlar çok sukur tahlilim çıktı hamileyim değerin 264
Allah tamamına erdirsin çok sevindim işten gelince hemen foruma bakıyorum kimlerden güzel haberler var diye bende adet olmak için gün sayanlardanım ilaç tedavisine başlayacaz inşallah en kısa zamanda bizlerde pozitifi gördüğümüz sağlıcakla bebişlerimizi kucağımıza aldığımız günleri buraya not düşeriz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Selam kizlar bende yeni katildim araniza ilk tup bebek tedavim ve acikcasi bende cok bilgili degilim henuz zamanla ne nedir ogrenicez diye dusunuyorum 16 subat adet tarihim 17 subatta 300 mg fostimon vurunmaya basladim yarin ilk kontrol var hakkimizda hayirlisi olsun

Çok sevindim baysbay baysbay harika haber bu inş sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz. Rabbim en yakın zamanda bizlere de nasip etsin böyle güzel haberler inş
amin canım inşallah darısı isteyen herkese olsun rabbim dualrımızı kabul etsin

Tebrik ederim canım. Allah sağlık la kucağına almayı nasip etsin.:anneadayı: :nazar:Benim de yarın test günü..
çok teşekkür ederim tatlım amin inşallah
inşallah yarında senin güzel haberini alırız canım rabbim dualarımızı kabul etsin

Çok sevindim baysbay baysbay harika haber bu inş sağlıkla kucağına aldığın günleri de görürüz. Rabbim en yakın zamanda bizlere de nasip etsin böyle güzel haberler inş

Canım nasıl gidiyo tedavin? Ben bugün doktordan geldim. Kistim yok olmuş çok şükür. Ama hala adet olamadım. 1 martta tekrar çağırdı. Galiba benim biraz geç olcak süreç.

Canım nasıl gidiyo tedavin? Ben bugün doktordan geldim. Kistim yok olmuş çok şükür. Ama hala adet olamadım. 1 martta tekrar çağırdı. Galiba benim biraz geç olcak süreç.

Aaa hala adet olamadın mı olsun geç olsun güç olmasın. Kistinin olmaması çok daha ii bi başlangıç enazından. Bende bugun kontrole gittim. Yumurtalar gelişiyor. Perşembe günü tekrar gidicem kontrole. Bakalım haftaya toplanır yumurtalar sanırım. İnş güzel sonuçlar alırız bizde böyle

Aaa hala adet olamadın mı olsun geç olsun güç olmasın. Kistinin olmaması çok daha ii bi başlangıç enazından. Bende bugun kontrole gittim. Yumurtalar gelişiyor. Perşembe günü tekrar gidicem kontrole. Bakalım haftaya toplanır yumurtalar sanırım. İnş güzel sonuçlar alırız bizde böyle
Evet canım inşallah. Sen bana süreci haber ver anlat bu şekilde :) ben de takip edeyim seninle birlikte. İnşallah güzel haberini de verirsin de ben de umutlanırım sevinirim seninle birlikte.

A adave canım seni merak ettim kontrol nasıl geçti microtese hangi gün inşallah herşey istediğin gibidir...

Back
X