2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

A adave canım seni merak ettim kontrol nasıl geçti microtese hangi gün inşallah herşey istediğin gibidir...

Canım doktor gayet iyi dedi
Dün tekrar ise dönmüştüm ve mesaiye kalınca aksama yazamadım
Şuanda bahceci deyim bugün tahlil istendi
Büyük ihtimal perşembe günü mikro tese olucaz
Bu arada topiğimizin yeni hamlesini tebrik ediyorum inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsın canım (tabi buradaki tüm arkadaşlar da)

A adave yarın sabah kontrolüm var sanırım yarın artık belli olacak şu an günde 3 tane farklı iğne oluyorum büyük ihtimalle cunartesi ya da pazar microtese bu arada çatlatma iğnesini ne Zaman yapacaksın belli mi

Ne bilim kafeinli şeyler tüketmeyin diyolar ama bende anlamadim bitaneden bişey olmaz herhalde

Kahve icecekseniz Turk kahvesi ve filtre kahve tercih edin. Çözünebilir kahvelerden uzak durun.

Şekersiz Turk kahvesi gibi bir antioksidani hayatinizdan kim ne derse desin çıkarmayın.

A adave yarın sabah kontrolüm var sanırım yarın artık belli olacak şu an günde 3 tane farklı iğne oluyorum büyük ihtimalle cunartesi ya da pazar microtese bu arada çatlatma iğnesini ne Zaman yapacaksın belli mi
Canım 1 saate kadar inşallah hepsi belli olucak
Büyük ihtimal yarın gece çatlama kullanıcaz perşembe mikro tese gibi ğörünüyor:)

kızlar yanlış anlamazsanız bişey sorcam bize doktor ilişkiyi yasakladı. benim bi tanıdığım tüp bebek tedavisine başladığı ay yarım bırakmak zorunda kaldı ama hamile kaldı o ay. acaba diyorum her doktor yasaklamıyo mu yoksa onlar mı uymamış yasağa

Ben cayimi da iciyorum Turk kahvemi de.

Günde 2-3 sade Turk kahvesi aynen devam. Annem kardeşimi dogurana kadar içti. Hatta kaşık kaşık kuru Turk kahvesi yedi. :)

kızlar yanlış anlamazsanız bişey sorcam bize doktor ilişkiyi yasakladı. benim bi tanıdığım tüp bebek tedavisine başladığı ay yarım bırakmak zorunda kaldı ama hamile kaldı o ay. acaba diyorum her doktor yasaklamıyo mu yoksa onlar mı uymamış yasağa
Bizimde yasak ilişki tedaviye başladigimiz andan beri yasak :)doktor üstüne basa basa dün yine yasak dedi :)

Bize doktorumuz böyle bir uyarı yapmadı hoş şu anki psikolojiyle zaten onu düşünecek durumda değiliz ama yasakladıysa bile bence son anda enfeksiyon vs gibi cinsel yolla bulaşan bir rahatsızlık olmaması içindir bize tedaviye başladığımız gün tek seferlik eşli antibiyotik vermişti doktor sanırım bundan dolayı yoksa bir zararı olacağını düşünmüyorum

Back
X