2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Amiiin inşAllah canım senin transferden sonraki kacıncı günün bugün birde sancıların var ne gibi beriltilerin var benim tranferin 14. Günü akşam belli olucak sonuc
12. Günüm canım. 3. Gün pldu transfer. Çok nadir kasık ağrım oldu ama azdı öyle rahatsız edici değildi. Bifr son gülrrde belim ağrıyor du.

12. Günüm canım. 3. Gün pldu transfer. Çok nadir kasık ağrım oldu ama azdı öyle rahatsız edici değildi. Bifr son gülrrde belim ağrıyor du.
Cumartesı 5.gun embıryo yerleştırıldı ıkı tane 3. Gunum ılk gun sayılmıyormuş kasıklarımda agrı var ama rahatsız etmıyor hafıf rengl olacakmışım gıbı goguslerım şiş bakalım bnm eşimde hareket problemi var bnde bır sorun yoktu bakalım rabbıme sığınıyorum ınş anne olurum oluruz:))

maksal maksal tebrikler cnm sağlıkla sıhatle kucağına lmayı nasip etsin Allah darısı bizim başımıza şubat tüp bebekleriyiz ama sonuçlar hep marta sarkacak
Amin canım
maksal maksal tebrikler cnm sağlıkla sıhatle kucağına lmayı nasip etsin Allah darısı bizim başımıza şubat tüp bebekleriyiz ama sonuçlar hep marta sarkacak
Amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah seninde güzel haberlerini alırız :)

Kizlar tedavimin 5. Gunu bugun. Adetin 2. Gunu 8 yumurtam vardi 4 tane cvp vermis tedaviye dedi doktor. Bugun 5. Gun. Toplama gunu hepsini mi aliyorlar yoksa sadece 4 tanesinimi

Kızlar sonuc negatif bu ücüncü denememizdi yine olmadı cok yıprandım dondurulmuş da kalmadı hic ne yapıcağımı bilmiyorum

Kızlar sonuc negatif bu ücüncü denememizdi yine olmadı cok yıprandım dondurulmuş da kalmadı hic ne yapıcağımı bilmiyorum
Allah nasıp etmemiş hıc uzulme yeni bir protokolle yenı taze yumurtalarınla yenıden olacak ve hersey guzel olacak ınan buna

Back
X