2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

testte çok erken çıkmaya başlamış.ikiz olabilir mi acaba.inş yarın da kesinleştirirsin canım çok mutlu oldum.
İkiz olma ihtimali çok düşük canım. 5. Gün tek embriyo çünkü. Evet tahlil sonucunu alıp kâğıt üzerinde görmek lazım mucizeyi ;) sağolasin darısı başına en kısa zamanda canım.

Aldım canım şükür pozitif doktorumuzdayız şimdi senin nasıl gidiyor tedavi
Canım doktor nasıl muayene etti transvaginal ultrason mi yoksa normal ultrason la mi bende gideceğim ctesi de biraz korkutuyor beni alttan bakmak istedi benim Dr um

Aldım ben canım.
Sukurler olsun. 55.19 çıktı sonucum. :anneadayı:

Bekleyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim..

Pazartesi tekrar tahlil istedi Dr. Muayene randevylunu da pazartesi gorustugumuzde veririm dedi. İnşallah aynı yükselir değerim. Şimdi sardı endişe beni..

Aldım ben canım.

Pazartesi tekrar tahlil istedi Dr. Muayene randevylunu da pazartesi gorustugumuzde veririm dedi. İnşallah aynı yükselir değerim. Şimdi sardı endişe beni..
Canım tebrik ederim çok sevindim inş katlanir değerin hiç kafana takma darısı kucağınıza almaya inşallah

Aldım ben canım.

canım benim gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah değerin katlanır ve sağlıklı bi bebiş dünyaya gelir :KK46:

Aldım ben canım.

Tebrikler canimm cok sevindimm :))

Aldım ben canım.

Bekleyen dileyen herkese nasip etsin
Canım hayırlı olsun.hiç endişelenme Allahın izniyle ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum.çok sevindim

Canım tebrik ederim çok sevindim inş katlanir değerin hiç kafana takma darısı kucağınıza almaya inşallah

canım benim gözün aydın darısı bizim başımıza inşallah değerin katlanır ve sağlıklı bi bebiş dünyaya gelir :KK46:

Tebrikler canimm cok sevindimm :))

Dua et benim icin

Canım hayırlı olsun.hiç endişelenme Allahın izniyle ve sağlıkla kucağına almanı diliyorum.çok sevindim

sağolun kızlar Allah hepinizden razı olsun. önce sizlere sonra da bekleyen, dileyen, arayan her kim varsa Rabbim tez zamanda kavuştursun hayırlısıyla.

Canım doktor nasıl muayene etti transvaginal ultrason mi yoksa normal ultrason la mi bende gideceğim ctesi de biraz korkutuyor beni alttan bakmak istedi benim Dr um
Beni muayene etmedi canım doktor. Transferin 12. Günü gitmiştik 153 çıkmış tı değere baktı sadece iyi dedi. Ultrason a daha sonra gideceğim

Aldım ben canım.

Canım Allah kucağına almayı da nasip etsin. Endişelenme hiç. Sağlıkla gelişir inşallah. darısı bize olsun :)

Back
X