2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Merhaba
Kızlar birazdan eşimi operasyona alıcak lar dua edin lütfen inşallah sperm çıkar
:110::110::110:
İnşallah güzel kaliteli spermler bulunur canım o beklemeyi ben bilirim dakikalar geçmiyor bir saati geçmişti acaba bulamadılar mı da çıkmıyo diye düşündüm ama çok şükür bolca bulunmuştu Allah sizede nasip eder inşallah canım

Bizde de azospermi var halinizden anliyorum dualarimiz seninle insallah bulunur hangi hastanede oluyorsunuz

İnşallah güzel kaliteli spermler bulunur canım o beklemeyi ben bilirim dakikalar geçmiyor bir saati geçmişti acaba bulamadılar mı da çıkmıyo diye düşündüm ama çok şükür bolca bulunmuştu Allah sizede nasip eder inşallah canım
Arkadaşlar benim eşim de öğleden sonraki değerlendirmeye bağlı olarak ya pazar ya da pazartesi microtese olacak dua edin ne olur

Canım Allah kucağına almayı da nasip etsin. Endişelenme hiç. Sağlıkla gelişir inşallah. darısı bize olsun :)

Dualarim sizlerle.. Hepinizin güzel haberlerini alacağız inşallah hayirlisiyla..

Merhaba
Kızlar birazdan eşimi operasyona alıcak lar dua edin lütfen inşallah sperm çıkar
:110::110::110:
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım. Bekliyoruz..

Merhaba arkadaşlar 24 u test günümdu sonuç negatif çıktı ama adet olmadım sonradan çıkma durumu olabilir mi testi tekrarlayan mi...öf tekrar umutlaniyorum regl olmayınca. ..

V
Merhaba arkadaşlar 24 u test günümdu sonuç negatif çıktı ama adet olmadım sonradan çıkma durumu olabilir mi testi tekrarlayan mi...öf tekrar umutlaniyorum regl olmayınca. ..
Canim olursun 4-5 gunu buluyor ben de senin gibi dusunuyordum ister istemez bi umut oluyor iste... Kacinci gun transferiydi?

KIZLAR YARDIMINIZA İHTİYACIM VAR

ERZURUM BUNYAMIN BEYE GİDENLER BANA YAZABİLİR Mİ MERAK EDİYORUM

İyi akşamlar kızlar malesef sperm bulunamadı ama olsun
İnşallah hakkımızda böylesi hayırlıdır
Zaten mevlam bir erkek evlat vermişti
Darısı hiç olmayanların başına

Azo sprm hastasiyiz cok üzüldüm rabbim hepimize herseyin hayirlisini versin

Oysa ilk microtesede bulunmuştu sizin çok garip. Çok üzüldüm söz dediğin gibi bir oğlun var Allah ona uzun ömürler versin...

Cnm hasta olursun. İlaçlardan dolayı gecikebiliyor. Benim ilk tüp bebek denemem de bthcg testim 55 çıkmıştı. Hamileyim sanıp çok mutlu olmuştum. İki gün sonra değerler 27 ye düştü. Bebek tutunamamıştı düşüyordu. Doktor birkaç güne hasta olursun dedi. Kimyasal gebelikmiş. Tam 12 gün sonra hasta oldum. Bende o süre zarfında umutlanmıştım ama meğerse tutmamış şimdi ikinci için uğraşıyoruz. Şimdi hastaneye gidiyorum son kontrolüm olacak galiba. Haftaya yumurta toplama zamanı. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin.

bstrs merhaba benim de haftaya yumurta toplama zamanı. İnşallah en yüksek değerlerden pozitifleri görür ve bebeklerimizi kucağımıza alırız. Az kalmış.

Arkadasim benimde pazartesi opu var bugun son kontrol ve catlatma ignesi vurulacak Rabbim hepimizin yardimcisi olsun hakkimizda hayirli olani nasip etsin inşallah
aynen benimde bu gece çatlatma iğnesi var dün kontrole gittim bende hayırlısı beraber beklicez sonuçları :KK15:

Son düzenleme:
Back
X