Benimde esimde sperm düşüklüğü var benimde ikinci başlayacağız ilaç iyi gelmiş eşine canım bende ilk demedemde 7 haftalik kalpi durdu keseyi gördük kalp atışını duymadık bende 21 yaşındayım canım şimdi tüp bebek mi yapacak Dr un ne diyoİlk denemem olacak 3 tane basarisiz asilamam var, 25 yasim, okudum yazdiklarini bana tavsiye edecegin dikkat etmem gereken seyler var mi. Esimin ileri hareket % 25 ti normal yolla hamile kalamazsin dedi dr. Esim ilac kullandi simdi 104 milyon spermi % 39 ileri hareketi oldu ama hala hamile kalamadim. Bende sorun yok dendi 3 tane dr degistirdim en son profosore gittim 3 asilamayi o yapti
Sperm dusuklugu sayi az mi demek? Doktorum suan sperm degerlerini begendi asilama yapalim dedi ama 4. Asilamayi kaldiracak gucum kalmadi ilk tup bebegin neden tutmadiBenimde esimde sperm düşüklüğü var benimde ikinci başlayacağız ilaç iyi gelmiş eşine canım bende ilk demedemde 7 haftalik kalpi durdu keseyi gördük kalp atışını duymadık bende 21 yaşındayım canım şimdi tüp bebek mi yapacak Dr un ne diyo
Evet canım sperm düşüklüğü sayı az evet bende tmm bilmiyorum ama tüp bebeğim Tutu ama kalp atışını duyamadik ama niye öldüğünü bilmiyom işte kısmet bu ya nasip değilmiş niyoz bizdeSperm dusuklugu sayi az mi demek? Doktorum suan sperm degerlerini begendi asilama yapalim dedi ama 4. Asilamayi kaldiracak gucum kalmadi ilk tup bebegin neden tutmadi
Slm canım hadi hayırlısı olsun iki tüp bebeğin de transfer oldumu yoksa başka sebebim canimSelAm ben de bügün ilk iğnemi vuruldum 1 aşılamam iki başarısız tüp bebek denemem var . Doktorum prof dr ulun uluğ Allah hayırlısını versin inşallah
Bu tutar insallah hayirli ve saglikli bir sekilde uzulme ikinci tup bebek icin sans daha yuksek diyorlar en ama en onemlisi dua ve labratuar cok iyi bir yer olmaliymisEvet canım sperm düşüklüğü sayı az evet bende tmm bilmiyorum ama tüp bebeğim Tutu ama kalp atışını duyamadik ama niye öldüğünü bilmiyom işte kısmet bu ya nasip değilmiş niyoz bizde
Rabbim sana ve isteyen herkese butun ummedi muhammede ve banada hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Cok arastirma yaptim yumurta sut ananas kivi incir kuruyemis yemek lazimmis. Bir srkadasima tup bebek dr mevsimi olmadigi icin domates salatalik gibi seyler tuketmemesk gerektigini soylemis ondaki hormonu vucut atamiyormusMerhabalar kızlar,
Benim yaşım 35 1 tane 9 yaşında oğlum var ve ikinci bebeği 2 senedir istiyoruz.çok doktora gittim ama hiçbir sebep bulunamadı . 2 aşılamam var. şubat ayı 20 sinde adet olup tüp bebek tedavisine başlayacağım istanbul tüp bebek merkezinde. yumurta kalitesi için tavsiye edececeğiniz bişeyler var mıdır.
ve benim için dua eder misiniz ?
Allah razı olsun şimdiden.
Canim saol inşallah hepimize allaha yardım etsin dua hep ediyorum Allahım inşallah kabul eder bide canım ya laboratuvar nasıl olduğunu nerden bileceksin kiBu tutar insallah hayirli ve saglikli bir sekilde uzulme ikinci tup bebek icin sans daha yuksek diyorlar en ama en onemlisi dua ve labratuar cok iyi bir yer olmaliymis
Cok arastirdim hersey nasip kismet bulundugun ilde tup bebek yaptiranlara sor ne biliyim arastir arkadasimCanim saol inşallah hepimize allaha yardım etsin dua hep ediyorum Allahım inşallah kabul eder bide canım ya laboratuvar nasıl olduğunu nerden bileceksin ki
Çok arastirdim burdan arastirdim tabi çoğu işte ankarda a başkent merkezi buldum sordum burdaki arkadaşların çoğuna laboratuvar bilen yok ya dr iyi diyen çok merkez iyi diyende çok böyle benimde aklıma yatı hayırlısı bakalım canimCok arastirdim hersey nasip kismet bulundugun ilde tup bebek yaptiranlara sor ne biliyim arastir arkadasim
Amin canimÇok arastirdim burdan arastirdim tabi çoğu işte ankarda a başkent merkezi buldum sordum burdaki arkadaşların çoğuna laboratuvar bilen yok ya dr iyi diyen çok merkez iyi diyende çok böyle benimde aklıma yatı hayırlısı bakalım canim
Ayyy hadi inşallah canimmerhaba arkadaşlar. benim de 2 olumsuz aşılamam var. ilk tüp bebek denemem kimyasalla sonuçlandı. şuanda 2. tüp bebek tedavimdeyim. iğnelerimi kullandım. bugün 2 tane yumurtam toplandı. işleme tabi tutulacak. yarın arayıp bilgi verecekler. sonra da kısmetse transfer yapılacak. embriyoların durumuna göre hareket edeceğiz dediler.
Bende 15 gibi adet gorucem nerde yaptiracaksinkızlar yine ben şubatın kaçında başlıyorsunuz tahminen bende 2. Denemem olucak 17-18 gibi adetimi bekliyorum başlamak için sizler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?