• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Kızlar bende dün gittim yumurta takibine 6 yumurta görünüyor dedi Dr 4 gün daha gonal f ve yanında orgalutran vurucam çatlama olmasın diyeymis bu iğne de dün orgalutran vurduktan sonra aşırı hassasiyet kızarıklık oldu göbekten vurdugum yerde gece de vücudum ateşin varmış gibi yandı şimdi de az da olsa kanamam var ve adet olucakmisim gibi belim agrio Dr da ameliyatta olduğundan ulasamiyorum neden olabilir sizce içim içimi yiyor
Cnm sen tedaviye başladiginda kac yumurtam vardi

Cnm sen tedaviye başladiginda kac yumurtam vardi
Hiç bilgim yok canım maalesef dün de şuan gördüğü yumurtalarin çapını sormamisim çok tecrubesizim ne sorucam ne yapicam hiç bilemiyorum şimdi de böyle bi durumla karşılaştım çok tedirginim tedavi yarida mi kesilecek acaba

Hiç bilgim yok canım maalesef dün de şuan gördüğü yumurtalarin çapını sormamisim çok tecrubesizim ne sorucam ne yapicam hiç bilemiyorum şimdi de böyle bi durumla karşılaştım çok tedirginim tedavi yarida mi kesilecek acaba
Neden kanama oldu ki ?

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım nerde basliyorsun tedaviye bende Şubat a başlayacağız allah izin verirse
Şişli Memorial de canım...

Cnm mutlaka bulunuyor sen içini rahat tut ben daha bulunmayana denk gelmedim ben de şubatta adet olunca başlıcam bizde de sayı az bende de rezerv az ocakta bi denedik olmadı şimdi bu ay ara verdik diğer adetimle başlıcan Allah isteyen herkese nasip eder inşl en kısa zamanda
Canım keşke dediğin gibi olsaydı ama değil malesef hastaların yüzde 50 sinde bulunabiliyor ve tabi sonrasında kaliteli embriyo oluşması da tabi bulunanların kalitesine bağlı

Merhaba arkadaşlar ben de şubat ortası gibi adet olacağım. Şubat sonunda eşim microtese olacak. Eğer sperm bulunursa tedavi devam edecek. Evet bizde sperm yok ve ancak microtese ameliyatı ile sperm bulunabiliyor o da tabi herkeste değil. Bu yüzden sizlerden daha da düşük şansım var farkındayım ama nedense umutsuz değilim Allahım isterse herşey olur. İnşallah bu topikte hepimiz güzel sonuçlar alırız....

Allahın izniyle bulunucak canım inşallah..seninde hayırlı haberlerini alırız inşallah...Allah yardımcınız olsun..

Slm benim yarin tiranfer gunum 2 tane emriyo koyucaklar 5. Gun emriyosu olcak en iyiside 5 . Gun emriyosu oldugunu duymustum tabiki allaha kalmis nasip kismet benden 13 yumurta almislardi 10 tanesi dollenmis kalanlari dondurucaz insallah ilk seferde kalirim

Slm benim yarin tiranfer gunum 2 tane emriyo koyucaklar 5. Gun emriyosu olcak en iyiside 5 . Gun emriyosu oldugunu duymustum tabiki allaha kalmis nasip kismet benden 13 yumurta almislardi 10 tanesi dollenmis kalanlari dondurucaz insallah ilk seferde kalirim
İnş mutlu haberler verirsin canim bekliyoruz

Kıslar Merhaba;

Benimde yarın OPU var. sonrası daha belli değil. 3, gün mü; 5, gün mü yoksa önümüzdeki aymı transfer olacak onlara ozaman baıcaz dedi doktorum. Öyle heyecanlıyım ki ... Allah hepimize yardım etsin.

Allah yardım etsin canım ve sıkıca tutunsun. Bişey sormak istiyorum senin yumurtaların kaç MM olmuştu doktorun toplamaya karar verdiğinde ??

Inşallah canim isteyen herkese evlat sahibi etsiin ben sormadim. Kac tane olduğunu soylediler doktorum aytug kolankaya cok guveniyorum kendisine tabiki once allah sonra vezile olanlar

SelAm ben de bügün ilk iğnemi vuruldum 1 aşılamam iki başarısız tüp bebek denemem var . Doktorum prof dr ulun uluğ Allah hayırlısını versin inşallah
İlk tüp bebekten transferim iptal oldu ikincisi de tutmadı napalım nasip kısmet şimdi ki doktorum ulun bey başka bir merkEzde yaptırmıştım tedavilerimi ulun beyle daha yeni başladık

Bitanesinde transferim iptal oldu embriyo gelişmedi ıkıncısı de tutmadı sımdi başka doktora gidiyorum işte aslında merkez değiştirme taraftarı değilim de bi yakınım ulun bey başarılı sonuç alınca ben de ona gidiyorum
Slm canım hadi hayırlısı olsun iki tüp bebeğin de transfer oldumu yoksa başka sebebim canim

Back
X