• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Slm benim yarin tiranfer gunum 2 tane emriyo koyucaklar 5. Gun emriyosu olcak en iyiside 5 . Gun emriyosu oldugunu duymustum tabiki allaha kalmis nasip kismet benden 13 yumurta almislardi 10 tanesi dollenmis kalanlari dondurucaz insallah ilk seferde kalirim

Şimdiden hayırlı olsun transferiniz inşallah güzel haberler verirsinizz ..

benim de 4-5 güne gelir heralde adetim 2.tedavi için 2.günü gidicem şimdiden heyecan sardı beni

Bende bugun son kontrolümü oldum 7 yumurta 16 mm görünüyor eşimden dolayı tüp bebek dendi bize ama bende de varmış anlaşılan sorun cok az yumurta oldu biraz moralim bozuldu açıkcası ins hepsi dollenir de dondurmaya da kalır ptesi opu var cok korkuyorum :((

Bende bugun son kontrolümü oldum 7 yumurta 16 mm görünüyor eşimden dolayı tüp bebek dendi bize ama bende de varmış anlaşılan sorun cok az yumurta oldu biraz moralim bozuldu açıkcası ins hepsi dollenir de dondurmaya da kalır ptesi opu var cok korkuyorum :KK43:(
Ben burda 8 mm tek yumurtasi dollenip tutani okudum hic tutmaz diye dusunmus hemde rahatla lutfen onemli olan bir yumurtamizin tutmasi degil mi? 7 az bi rakam degil

Ben burda 8 mm tek yumurtasi dollenip tutani okudum hic tutmaz diye dusunmus hemde rahatla lutfen onemli olan bir yumurtamizin tutmasi degil mi? 7 az bi rakam degil

Bende cok mucizeler okudum burda umudum var ama insanın modu hemen düşüyor ne zormus arayıp da bulamamak cok tesekkur ederim destegin icin insallah bi tanesi tutsun o da benim olsun

Merhaba arkadaşlar benim tüp bebek tedavisinde bugün 2 günüm gonal f 450 iğne kullanıyorum 225 ml vuruluyorum ama 2 gündür gaz Sancısı ve mide bulantısı çekiyorum acaba iğne mi yaptı yoksa yediğim bişeyler mi dokunuyor ne olur yardımcı olun arkadaşlar şimdiden çok teşekkürler
Bende seninle aynı iğneyi aynı oranda vuruluyorum.bugün 3.kez yaptım.hiçbir yan etkisini yaşamadım

Merhaba kızlar 2 aşılamadan sonra ilk tüp bebek denemem olucak.3.iğnemi vuruldum.tedavim izmirde ege tüp bebek merkezinde olucak.herkese sağlıklı hayırlı bebişler diliyorum.

Hadi kızlar iğne aşamasında olanlar yada yumurtaları toplananlar ,transferini bekleyenler ,transfer olup sonuç bekleyenler ,birbirimize destek olalım

Kizlar 2 tane ignemi vurdum sali aksamina kadar vurucam carşamba randevum inş yumoşlarim güzel olmustur bende gonafal 450 kullaniyorum ama 300 cc kullaniuorum hayirlisi baklim

Bende bugun son kontrolümü oldum 7 yumurta 16 mm görünüyor eşimden dolayı tüp bebek dendi bize ama bende de varmış anlaşılan sorun cok az yumurta oldu biraz moralim bozuldu açıkcası ins hepsi dollenir de dondurmaya da kalır ptesi opu var cok korkuyorum :KK43:(
canım kontrolde görünenden daha fazla yumurta topluyolar genelde arka arkaya duranlar oluyomuş ayrıca 7 az sayılmaz ,,,

2-3 gün kaldı sanırım adetime çok heyecanlıyım kızlarrrrr iğneler için sabırsızlanacağımı tahmin bile edemezdimmm

Ben geldim yumurtalarımı topladılar bugun sabah 8 de girdim yeni geldim eve cok şükur beklediğimden cok cok iyiydi biraz bel ağrısı var suan ama hastane Dr hemşireler hepsi cok cok iyiydi 10 yumurta toplanmış bakalım simdi sıra beklemekte Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin insallah

Ben geldim yumurtalarımı topladılar bugun sabah 8 de girdim yeni geldim eve cok şükur beklediğimden cok cok iyiydi biraz bel ağrısı var suan ama hastane Dr hemşireler hepsi cok cok iyiydi 10 yumurta toplanmış bakalım simdi sıra beklemekte Rabbim herkesin hakkında hayırlısını versin insallah
Hayirlisi olsun tatlimm

Benimde 5 şubatta transferim oldu.
İki tane 5.gün embriyosu yerleştirildi. Çok heyecanlıyım inşallah pozitif olur sonucum.
Allah isteyen herkese nasip etsin :anneadayı:

Benimde 5 şubatta transferim oldu.
İki tane 5.gün embriyosu yerleştirildi. Çok heyecanlıyım inşallah pozitif olur sonucum.
Allah isteyen herkese nasip etsin :anneadayı:[/QUOTE/]
Insallah guzel haberlerini alırız canım Yasin kac acaba benim yasım 28 Dr um bi embriyo transfer edeceğini soyledi

27 yaşındayım canım ama bana doktor sordu ben iki istediğim için ikisinde 5. Gün embriyosu oldu.. Hiç belirti hissetmiyordum acaba en erken ne zaman kan tahlili yaptırsam

Back
X