2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Cnm benim ilk tüp bebek denemem de 10. Gün ilk bhcg testinde 54 çıkmıştı. İki gün sonra yaptığımda 27 ye düştü. Orada bir düşüş olduğu için bebek beni terketti ve ilk tüp bebeğim tutmadı. Ama senin durumun daha farklı değerler hep yükselişte. Dua et inş bebeğin seninle olsun inş.
İns benimle kalır

Slm kizlar benimde pazar gün transferim oldu 5.gün tek embriyo 6 tane de dondurdular 16 mart test günüm
Sizce 10 günde sonuç belli olur mu ? Bana erken gibi geldi ama Dr o gün yaptir dedi

Slm kizlar benimde pazar gün transferim oldu 5.gün tek embriyo 6 tane de dondurdular 16 mart test günüm
Sizce 10 günde sonuç belli olur mu ? Bana erken gibi geldi ama Dr o gün yaptir dedi

5.gün embriyosunda 10 gün yeterli oluyır cnm kanda gözükmeai için. 3.gün embriyosunda da 12. Gün test günü. 10. Gün net kanda çıkar ztn. Hadi bakalım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin

5.gün embriyosunda 10 gün yeterli oluyır cnm kanda gözükmeai için. 3.gün embriyosunda da 12. Gün test günü. 10. Gün net kanda çıkar ztn. Hadi bakalım Rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin
Aminnn canim hepimize inşallah

Arkadaşlar bende kan pıhtılaşması var. Doktor bana trAnsferden sonra günde 1 hane kan sulandırıcı iğne verdi. Adı Hibor 3.500. O kadar iğne yaptım kendime hiç biri bu kadar yakmamıştı.acayip canımı yakıyor. Bunun gb başka kan sulandırıcı iğnelerde bu denli yakıyormu? Ona göre ilacimi değiştirmek istiyorum
Ben de aynı iğneyi kullanıyorum. Evet çok yakıyo 5 dk gibi sonra geçiyor. Bir de iğnenin ucunun tamamı girmiyor göbeğime. Sende de durum aynı mı?

Ben de aynı iğneyi kullanıyorum. Evet çok yakıyo 5 dk gibi sonra geçiyor. Bir de iğnenin ucunun tamamı girmiyor göbeğime. Sende de durum aynı mı?
aynısı bende de oluyor göbekten iğnem var enox 0.4 benimki ama girmiyor hemen zorluyorum bende ucu kalın biraz 5 gündür yapıyorum iğne yerleri oldu mosmor bide inşallah tutarsa doğuma kadar yapacakmışım bu iğneyi o zaman nolur bilmiyorum :(

Kızlar bu tedavi sürecinde ruhsal olarak benim gibi duygu değişimi yaşayan oldumu.sıkıntı yaptı çok bende bu iğneler.yarın 9 da yumurta toplaması yapılacak.

Kızlar bu tedavi sürecinde ruhsal olarak benim gibi duygu değişimi yaşayan oldumu.sıkıntı yaptı çok bende bu iğneler.yarın 9 da yumurta toplaması yapılacak.
canım benim doktorlar söylüyo zaten sürekli hormon ilacı kullanıyoruz duygu değişimi normal sıkıntı olur tabi ama çok fazla takmamaya çalış. yarın içinde kolay gelsin inşallah istediğiniz gibi geçer

Çok sağol canım.şuan okuldayım kafam varya gidip gelio.çocuklara adapte olamıyorum.yani bu durum normal bi süreç dimi.yalnız olmadığımı bilmek güzel.inanın buradaki yazılar bana moral olıyor.
Arkadasim ben aglama krizlerine girdim kac kere ! Sonra da dondurulmus embriyo transferi icin kullandigim ilaclardan butun duygularim alt ust oldu ! Insallah hemen olur bebegin de kurtulursun !

Arkadasim ben aglama krizlerine girdim kac kere ! Sonra da dondurulmus embriyo transferi icin kullandigim ilaclardan butun duygularim alt ust oldu ! Insallah hemen olur bebegin de kurtulursun !
Ciddi misin ay canım yaa ne zor bi durum.bu ilaçları kesince normale dönecek miyiz acaba.bide hamilelik depresyonu var

Back
X