2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bende de olmuştu yürümekte bile zorlandım Dr. A söyledim yumurtalar yapmıştır alınca rahatlarsin dediler senin de rahatlamana az kaldı Can'ım
Biiznillahi Teâlâ :)
merhaba canım bende süleymaniye de yaptırcam tüp bebeği.uzun protokol olcak benim ki şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum haftaya lucrine başlıcam heralde. nasıl gecti acaba opu .transfer falan çok endişeliyım de .bir de yaş kaç acaba iki tane transfer yapmışlar galiba

merhaba canım bende süleymaniye de yaptırcam tüp bebeği.uzun protokol olcak benim ki şimdi doğum kontrol ilacı kullanıyorum haftaya lucrine başlıcam heralde. nasıl gecti acaba opu .transfer falan çok endişeliyım de .bir de yaş kaç acaba iki tane transfer yapmışlar galiba
Merhaba hosgeldin canım hayırlısı olur inşaAllah sen şimdi neden doğum kontrol hapı kullaniyorsun ki tamam rapor cikaracaksan zaten bir iki ayını alır ama Dr biliyor mu kullandığını bana rapor hazırlamak ve iğne olmak zor geldi en çok kendim olamadımhastanelerde yaptırdım yumurta toplama da zaten anestezi altında oldu bir şey duymadım sonrasında hafif adet sancısı gibi sancı oldu dün de transfer oldu ve heyecanla 14.03.2016 yi bekliyorum yaşım 38 haziran da 39 olacağım o yüzden vaktimiz kalmadı gibi bir şey:(
Hakkımızda hayırlısı :)

hoşbulduk canım hayırlı olsun bu arada ,hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah,benim raporum çıktı her şey hazır ama uzun protokolde böyle oluyor sanırım sanırım fazla yumurta oluşmasın diye başladılar doğum kontrol ilacına.soramadım hemşirelere de oda çok kalabalıktı o yönden biraz kötü hastane.yumurta toplamaya falan şener bey mi giriyor peki ?devlet hastanesi olunca insan korkuyor biraz nasıl davranırlar acaba diye

hoşbulduk canım hayırlı olsun bu arada ,hayırlı sonuçlar alırsın inşaallah,benim raporum çıktı her şey hazır ama uzun protokolde böyle oluyor sanırım sanırım fazla yumurta oluşmasın diye başladılar doğum kontrol ilacına.soramadım hemşirelere de oda çok kalabalıktı o yönden biraz kötü hastane.yumurta toplamaya falan şener bey mi giriyor peki ?devlet hastanesi olunca insan korkuyor biraz nasıl davranırlar acaba diye
Amiiin canım benim çok sağolasın senin de caban boşa gitmesin umarım evet muayeneye de yumurta toplamaya da transfere de Şener bey giriyor devlet hastanesi olmasının en büyük dezavantajini kan tahlillerinde yaşadım ben çok sıra oluyor ve gec çıkıyor az kan vermedim raporun hazır olmasına Çok sevindim O da epey zamanimi aldı senin için de hakkında hayırlısı olur umarım çok güzel haberler alırız ;) :)

Amiiin canım benim çok sağolasın senin de caban boşa gitmesin umarım evet muayeneye de yumurta toplamaya da transfere de Şener bey giriyor devlet hastanesi olmasının en büyük dezavantajini kan tahlillerinde yaşadım ben çok sıra oluyor ve gec çıkıyor az kan vermedim raporun hazır olmasına Çok sevindim O da epey zamanimi aldı senin için de hakkında hayırlısı olur umarım çok güzel haberler alırız :KK66: :)
ınşallah ,gerçekten çok zor bir dönem bende şimdiden başladı stres,aşırı sinir ve duygusallık var,bazen vazgeçmeyi bile düşünüyorum eşime kızıp sonra onun için değil kendim için istiyorum çocuğu diyorum,rabbim yardımcımız olsun bütün yükü kadın çekiyor

Arkadaşlar bende kan pıhtılaşması var. Doktor bana trAnsferden sonra günde 1 hane kan sulandırıcı iğne verdi. Adı Hibor 3.500. O kadar iğne yaptım kendime hiç biri bu kadar yakmamıştı.acayip canımı yakıyor. Bunun gb başka kan sulandırıcı iğnelerde bu denli yakıyormu? Ona göre ilacimi değiştirmek istiyorum

ınşallah ,gerçekten çok zor bir dönem bende şimdiden başladı stres,aşırı sinir ve duygusallık var,bazen vazgeçmeyi bile düşünüyorum eşime kızıp sonra onun için değil kendim için istiyorum çocuğu diyorum,rabbim yardımcımız olsun bütün yükü kadın çekiyor
Canim benim zaten en çok zahmet çeken biziz stres yapan onlar ben de eşime kızıp vazgeçmeyi çok düşündüm ama senin gibi düşündüm ne pahasına olursa olsun istiyorum dedim ben bu bebeği umarım hepimiz için de hayırlısı olur

Arkadaşlar bende kan pıhtılaşması var. Doktor bana trAnsferden sonra günde 1 hane kan sulandırıcı iğne verdi. Adı Hibor 3.500. O kadar iğne yaptım kendime hiç biri bu kadar yakmamıştı.acayip canımı yakıyor. Bunun gb başka kan sulandırıcı iğnelerde bu denli yakıyormu? Ona göre ilacimi değiştirmek istiyorum
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bende bir iğne Oluyorum O da çok yağlı bir iğne imiş yakıyor ama aynı iğne değil benim de transfer sonrası düşük olmasın diye verilen bir iğne progestan Adı senin için de acil şifalar diliyorum Allah 'tan Amiiiin

Sigaradan ayrı kalmak zor geliyor arkadaşlar var mı kullananlar bilhassa transfer sonrası :( :( :(

Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm bende bir iğne Oluyorum O da çok yağlı bir iğne imiş yakıyor ama aynı iğne değil benim de transfer sonrası düşük olmasın diye verilen bir iğne progestan Adı senin için de acil şifalar diliyorum Allah 'tan Amiiiin

Onu da yapıyorum. Akşamları progestanı kalçadan vuruyorum. Bu kan sulandırıcıyı göbekten. Birde başka bi iğne daha vuruyorum göbekten progestanı da kaladan vurdururken kendimi çok sıktım galiba bişdi kalça kaslarım ağrıyo

İğnelere başladığımda azaltmıştım 3-4 tane idi transfer günü transfer öncesi Son sigaralar diye ve stresten abarttim da artık içmiyorum transfer gerçekleşmesinden itibaren ama zor duruyorum sigara da varken daha çok zor duruyorum

bende kullanıyorum canım ama daha transferim olmadı.sen kaç tane içiyorsun günde.
İğnelere başladığımda azaltmıştım 3-4 tane idi transfer günü transfer öncesi Son sigaralar diye ve stresten abarttim da artık içmiyorum transfer gerçekleşmesinden itibaren ama zor duruyorum sigara da varken daha çok zor duruyorum
peki sen tedavinin hangi aşamasındasın canım Rabbim boşa çıkarmasın çabamızı

peki sen tedavinin hangi aşamasındasın canım Rabbim boşa çıkarmasın çabamızı
iğnelerle gidiyoruz şuan canım.yarın kontrol var ona göre yumurta toplama gününe karar verilecek.ben ayrıca antidepresan kullanıyordum onuda bıraktırdı dr.aynı hastanenin psikoloğuyla seanslara başladık.ben 12 yıldır ilaç kullanıyorum.ilaca bağımlı hale gelmişim :KK61:sigara yok ilaç yok bol bol iğne bu durumda sigarayı azaltsamda bırakamadım.transferden sonra hiç içmemem gerekli ama nasıl sabrederim inan hiç bilemiyorum.

iğnelerle gidiyoruz şuan canım.yarın kontrol var ona göre yumurta toplama gününe karar verilecek.ben ayrıca antidepresan kullanıyordum onuda bıraktırdı dr.aynı hastanenin psikoloğuyla seanslara başladık.ben 12 yıldır ilaç kullanıyorum.ilaca bağımlı hale gelmişim :KK61:sigara yok ilaç yok bol bol iğne bu durumda sigarayı azaltsamda bırakamadım.transferden sonra hiç içmemem gerekli ama nasıl sabrederim inan hiç bilemiyorum.
Allah'ım yar ve yardımcı olsun canım yaa tepem atık 1 tanecik olsun içmek istiyorum ama korkuyorum o kadar çaba boşa gitmesin istiyorum Ya sabır diyorum umarım sabredebilirim :( :(

Back
X