- 6 Şubat 2016
- 631
- 580
- 23
Inşaallah tese den cok güzel sonuçlar ciksin canim en hayırlı sekilde sonuclansin tedavin . Evet zor günler ama biliyoruzki Allah ne derse o olacak.. inşaallah hicbirimizin cabasi karsiliksiz kalmaz . Allah gönlüne gore versin arkadasim..Arkadaşlar ben de çok heyecanlıyım cuma climara bant kullanarak tedavimin ilk adımını atıyorum inşallah. Zaten banttan 2 gün sonra adet olursun dedi doktor yani anlayacağınız haftasonu ya da pazartesi başlar tedavi bir aksilik çıkmazsa.
Eşimde hiç sperm yok azospermi ve yumurta toplama günü microtese olacak sperm bulunursa ameliyatta tedavi devam edecek inşallah çıkar kızlar çok çok heyecanlıyım ve stresliyim sizler bana göre daha şanslısınız. Bana dua edin nolur...
İnşşş olumlu olur bnm pazartesi yumurtalar toplanacak inş hayırlısı olur bahçecideÇok şükür transferden sonra 3 günümü geçirdim kaldı 6 günüm.. Pazartesi gebelik testim olucak ve günler geçmek bilmiyor. Acaba tuttumu noldu erkenden baktırsam mı gibi gibi.. Çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun :)))
Bnm ilk denemem , pazartesı yumurtalarım toplanacak esimde ileri hızlı sperm yok bu sebeple tup yapıyoruz bnde sorun yok ınş olur hıc anestezi almadım sanırım tedırgınım bahcecıde yaptırıcaz ınş herkes olumlu sonuçlar alırız ınş rabbım bu istedıklerımızı dualarımı gerı cevırmesınÇok şükür transferden sonra 3 günümü geçirdim kaldı 6 günüm.. Pazartesi gebelik testim olucak ve günler geçmek bilmiyor. Acaba tuttumu noldu erkenden baktırsam mı gibi gibi.. Çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun :)))
İnşallah canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun...Inşaallah tese den cok güzel sonuçlar ciksin canim en hayırlı sekilde sonuclansin tedavin . Evet zor günler ama biliyoruzki Allah ne derse o olacak.. inşaallah hicbirimizin cabasi karsiliksiz kalmaz . Allah gönlüne gore versin arkadasim..
Canım Allah yardımcın olsun sen bizden daha ileri aşamasındayız ben hala iğne aşamasındayım canım inşallah bebeğin olur.Rabbim bu kardeşimizin yavrusu olsun sağlıklı sihatlı bizde teyzeleriÇok şükür transferden sonra 3 günümü geçirdim kaldı 6 günüm.. Pazartesi gebelik testim olucak ve günler geçmek bilmiyor. Acaba tuttumu noldu erkenden baktırsam mı gibi gibi.. Çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun :)))
Canim kaç embriyo transfer edildiÇok şükür transferden sonra 3 günümü geçirdim kaldı 6 günüm.. Pazartesi gebelik testim olucak ve günler geçmek bilmiyor. Acaba tuttumu noldu erkenden baktırsam mı gibi gibi.. Çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun :)))
Kun feyekun nasılsın uyumadın mı :):)Canim kaç embriyo transfer edildi
Hayir uyumadim senin hikayeni okuyordum :)))Kun feyekun nasılsın uyumadın mı :):)
Canim pardon yaa o transferi olan kardelenmis sen değil:))))Hayir uyumadim senin hikayeni okuyordum :)))
Ve sana soracaktim üçüncü Gün mu oldu transfer besinci gün mu diye :))
[/QUOTE]Canim pardon yaa o transferi olan kardelenmis sen değil:))))
Ikinziide okuyordum karistirmisim birbirine
benimde 2 aşılama 1 tüp bebek deneyen ama olmayan arkadaşım kendiliğinden hamile kalmış bu ay. bir de genetik bozukluğu olan bi arkadaşım da tüp bebeği tuttu ikiz bebeklere hamile şimdi. :) bunlar insanın moralini düzeltip heyecanlandıran güzel haberler :)Kızlar bügün çok yakın arkadaşımın 2 . Çocuguna hamile olduğunu öğrendim sevindim elbette ama ne bileyim işte göbeğim delik deşik oldu milyarlar veriyoruz sıkıntılar çekiyoruz nasip diyelim sizde yakınlarınızda hamile olanları duyunca ne hisediyorsunuz
bence sabret bekle bu süreçte pskoloji çok önemli. ilk tüp bebek denememde transferden 12 gün sonra kan tahlilimde pozitif çıkmıştı. öyle sevindim ki tuttu diye. iki gün sonra bi daha kan sonucu verdik değerlerin 2 katına çıkması gerekirken 2 kat aşağı düştü. o zaman da insan beklemediği bi sonucu görünce çok üzülüyor. bence hiç düşünmemeye çalış bu süre zarfında mutlu olacağın şeyleri yap ve pozitif düşün. inş güzel sonuçlarını duyarız burdan6.gün kan tahlili yapmayı düşünüyorum ama bi gönlüm sabret bekle diyor. 5.gün transferi acaba çıkarmı 6.gün kanda... Bişey de hissetmiyorum endişelendim galiba kızlar :))
Sağol canım benim Allahım yardımcımız olsunInşaallah tese den cok güzel sonuçlar ciksin canim en hayırlı sekilde sonuclansin tedavin . Evet zor günler ama biliyoruzki Allah ne derse o olacak.. inşaallah hicbirimizin cabasi karsiliksiz kalmaz . Allah gönlüne gore versin arkadasim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?