2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Inşaallah tese den cok güzel sonuçlar ciksin canim en hayırlı sekilde sonuclansin tedavin . Evet zor günler ama biliyoruzki Allah ne derse o olacak.. inşaallah hicbirimizin cabasi karsiliksiz kalmaz . Allah gönlüne gore versin arkadasim..

Çok şükür transferden sonra 3 günümü geçirdim kaldı 6 günüm.. Pazartesi gebelik testim olucak ve günler geçmek bilmiyor. Acaba tuttumu noldu erkenden baktırsam mı gibi gibi.. Çok zor işimiz Allah yardımcımız olsun :)))

İnşşş olumlu olur bnm pazartesi yumurtalar toplanacak inş hayırlısı olur bahçecide

Bnm ilk denemem , pazartesı yumurtalarım toplanacak esimde ileri hızlı sperm yok bu sebeple tup yapıyoruz bnde sorun yok ınş olur hıc anestezi almadım sanırım tedırgınım bahcecıde yaptırıcaz ınş herkes olumlu sonuçlar alırız ınş rabbım bu istedıklerımızı dualarımı gerı cevırmesın

İnşallah canım Allahım hepimizin yardımcısı olsun...

Canım Allah yardımcın olsun sen bizden daha ileri aşamasındayız ben hala iğne aşamasındayım canım inşallah bebeğin olur.Rabbim bu kardeşimizin yavrusu olsun sağlıklı sihatlı bizde teyzeleri

6.gün kan tahlili yapmayı düşünüyorum ama bi gönlüm sabret bekle diyor. 5.gün transferi acaba çıkarmı 6.gün kanda... Bişey de hissetmiyorum endişelendim galiba kızlar :))

bende aradım bugün kızlar 10 toplanmıştı 9 u işleme girmiş 9un 7si döllenmiş çok şükür 5i çok iyi durumda haberini aldım 2 si de geriden geliyormuş ctesi için transfer randevusu verdiler heycanla bekliyorum rabbim hayırlsını versin hakkımızda ptesi yumurta toplama olmuştu ctesi transfer kaçıncı gün embriyosu olacak şimdi canlarım bu bilen var mı?

Kızlar bügün çok yakın arkadaşımın 2 . Çocuguna hamile olduğunu öğrendim sevindim elbette ama ne bileyim işte göbeğim delik deşik oldu milyarlar veriyoruz sıkıntılar çekiyoruz nasip diyelim sizde yakınlarınızda hamile olanları duyunca ne hisediyorsunuz

merhaba arkadaşlar.bende uzun protokol tüp bebek tedavisine başladım. 21. gün Lucrin kullanmaya başladım. haftaya hasta olduğumda ikinci gün gidip ilaçlarıma başlicam. benim 2. denemem olacak. ilkinde 2 transfer olmuştu kimyasal gebelik oldu. ilk kan testinde gebeyim diye gözüküyrdu çok sevinmiştim ama 2 gün sonra değerler güşmeye başladı. şimdi doktorumu değiştirdim. meğerse bende polip varmış. o yüzden bebek tutunamıyrmuş. polipleri temizlettirdim şimdi ikinci tüp bebek tedvisine başladım. inş hepimizin sonuşları iyi olur sağlıklı güzel bebeklerimizi kucağımıza alırız. bana da dua edin :) transferden sonra kan sonucu belli olduğunda mutlaka burdan yazın arkadaşlar hepimiz takip ediyoruz heyecanla çünkü :)

benimde 2 aşılama 1 tüp bebek deneyen ama olmayan arkadaşım kendiliğinden hamile kalmış bu ay. bir de genetik bozukluğu olan bi arkadaşım da tüp bebeği tuttu ikiz bebeklere hamile şimdi. :) bunlar insanın moralini düzeltip heyecanlandıran güzel haberler :)

6.gün kan tahlili yapmayı düşünüyorum ama bi gönlüm sabret bekle diyor. 5.gün transferi acaba çıkarmı 6.gün kanda... Bişey de hissetmiyorum endişelendim galiba kızlar :))
bence sabret bekle bu süreçte pskoloji çok önemli. ilk tüp bebek denememde transferden 12 gün sonra kan tahlilimde pozitif çıkmıştı. öyle sevindim ki tuttu diye. iki gün sonra bi daha kan sonucu verdik değerlerin 2 katına çıkması gerekirken 2 kat aşağı düştü. o zaman da insan beklemediği bi sonucu görünce çok üzülüyor. bence hiç düşünmemeye çalış bu süre zarfında mutlu olacağın şeyleri yap ve pozitif düşün. inş güzel sonuçlarını duyarız burdan

Selam kızlar bende transferimin 5. günümdeyim benimde ilk denemem ve kesinlikle kabızlık için kivi yemelisiniz herkesin bünyesi farklıdır belki ama bende KİVİ kesinlikle bağırsakları çalıştırdı her gün düzenli olarak tuvalete çıkmayı sağlıyor ve tuzu azaltım bazı yemeklere hiç atmıyorum tedavi süresince şişkinlik hiç yaşamadım şimdiye kadar
Herkesin duaları kabul olur inşallah...

Sağol canım benim Allahım yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…