2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Arkadaşlar nerelerdesiniz iletişimi koparmayalım kimler ne durumda

arkadaşlar ananas yiyin ya da suyunu için. lifli olduğu için bebeğin rahime tutunmasını sağlıyrmuş.

yarın 2..tedavimin ilk randevusunaaaa gidiyorummmm,,,,Allahın izniyle iğnelere başlarız ,,hakkımızda hayırlısı çok heyecanlıyımm

merhaba hanımlar benim hikayem 3 asılamam oldu biri tutu ama kalbi atmadıgı içim kürtaj oldum son iki deneme hüsran tabiki şimdi tüp bebege basladık bugün ignelee basladım ve cok heycanlıyım bu sürecei bana anlatırmısınız acaba ananası bende duydum ve kullanmak istiyorumm herkes için hayırlısı inş. olumlu sonuclar alırız..

Merhaba kızlar,
Bende varım Şubat tedavi olanları arasında Rabbim hepimizin gönlüne göre versin aralıkta yaptırdık tutmadı bu kez yine yeniden umutluyuz

Canım topik biraz sesiz ben yarım randevuma gideceğim cumartesi yada pazar toplancak işte bakalım hayırlısı olsun
Evet topik ilerlemiyor belki de çok az kişi şubatı seçti tedavi için bilemiyorum. Ben de pazar pazartesi adet olacağım sanırım. Ve tedavim başlayacak ama çok heyecan var ve başıma ne gelecek bilmediğim için biraz da endişe var

Bol bol iğne yapıyprsun acımıyor ama insilün iğnesi gibi canım doktora gidiyorsun yumurtalık takibine sonra iğne yapma sayısı ikiye çikiyor sonra üç tane oluyor :):):) iğneli hayat devam ediyor işte

Bol bol iğne yapıyprsun acımıyor ama insilün iğnesi gibi canım doktora gidiyorsun yumurtalık takibine sonra iğne yapma sayısı ikiye çikiyor sonra üç tane oluyor :):):) iğneli hayat devam ediyor işte
Ben iğne görünce bayılıyorum Nasıl olacak bilmiyorum şmdi çok korktum

Kızlar yumurtalarınız iğneye başladıktan kaç gün sonra toplandı tabi kişiden kişiye değişiyor ama yazarsanız sevinirim benim için önemli çünkü o gün eşimi ameliyata alacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…