Selam kızlar bende transferimin 5. günümdeyim benimde ilk denemem ve kesinlikle kabızlık için kivi yemelisiniz herkesin bünyesi farklıdır belki ama bende KİVİ kesinlikle bağırsakları çalıştırdı her gün düzenli olarak tuvalete çıkmayı sağlıyor ve tuzu azaltım bazı yemeklere hiç atmıyorum tedavi süresince şişkinlik hiç yaşamadım şimdiye kadar
Herkesin duaları kabul olur inşallah...
Hadi hayırlısı olsun canım Allahım yardımcı olsunyarın 2..tedavimin ilk randevusunaaaa gidiyorummmm,,,,Allahın izniyle iğnelere başlarız ,,hakkımızda hayırlısı çok heyecanlıyımm
Canım topik biraz sesiz ben yarım randevuma gideceğim cumartesi yada pazar toplancak işte bakalım hayırlısı olsunArkadaşlar nerelerdesiniz iletişimi koparmayalım kimler ne durumda
Canım ben öyle bir test yaptırmadım kimse bana bişey demedi yaniner e2Kizlar ignelerin 4 uncu gununde e2 kac cikmişti sizde ?
Evet topik ilerlemiyor belki de çok az kişi şubatı seçti tedavi için bilemiyorum. Ben de pazar pazartesi adet olacağım sanırım. Ve tedavim başlayacak ama çok heyecan var ve başıma ne gelecek bilmediğim için biraz da endişe varCanım topik biraz sesiz ben yarım randevuma gideceğim cumartesi yada pazar toplancak işte bakalım hayırlısı olsun
Bol bol iğne yapıyprsun acımıyor ama insilün iğnesi gibi canım doktora gidiyorsun yumurtalık takibine sonra iğne yapma sayısı ikiye çikiyor sonra üç tane oluyor :):):) iğneli hayat devam ediyor işteEvet topik ilerlemiyor belki de çok az kişi şubatı seçti tedavi için bilemiyorum. Ben de pazar pazartesi adet olacağım sanırım. Ve tedavim başlayacak ama çok heyecan var ve başıma ne gelecek bilmediğim için biraz da endişe var
Ben iğne görünce bayılıyorum Nasıl olacak bilmiyorum şmdi çok korktumBol bol iğne yapıyprsun acımıyor ama insilün iğnesi gibi canım doktora gidiyorsun yumurtalık takibine sonra iğne yapma sayısı ikiye çikiyor sonra üç tane oluyor :):):) iğneli hayat devam ediyor işte
İnşallah olucak canım ya idrara sıkışma fena yaBen de yarin transfere gidiyorum beşinci gün..
Inşaallah hersey yolunda gider
uzun protokol uygulandı adetin 2. günü 10 nun altında idi değerim, adetin 5. günü 150 , 9. günü 1255Kizlar ignelerin 4 uncu gununde e2 kac cikmişti sizde ?
Anladim cnm cumaya kadar igneye devam dedi doktor 178 cikti benimde cumaya kadar vurucamuzun protokol uygulandı adetin 2. günü 10 nun altında idi değerim, adetin 5. günü 150 , 9. günü 1255
Cnm yumurta rezervi hakkinda bişey :)Nedir e2 testi
Sen hangi igneyi kullandin bende adetin 2 gun başladim ignelereAnladim cnm cumaya kadar igneye devam dedi doktor 178 cikti benimde cumaya kadar vurucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?