Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayirlisi canim inş poztif sonuclarini görürüz canim bnimSabah transferim yapıldı. 1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Tahlil günüm 25 Şubat..
İnşallah canım. Garip bir şekilde sakinleştim. Dünkü heyecan ve merak yerini sukunete bıraktı. Günler geçip tahlil gününe gelince de aynı sükunet olur mu bilemem.Hadi hayirlisi canim inş poztif sonuclarini görürüz canim bnim
Amin canim rabbim saglikli hayirli evlatlar versin bizlere canim benim haber et biziİnşallah canım. Garip bir şekilde sakinleştim. Dünkü heyecan ve merak yerini sukunete bıraktı. Günler geçip tahlil gününe gelince de aynı sükunet olur mu bilemem.
Senin opu yarindi di mi? Allah yardimcin olsun senin de. Güzel güzel yumoslar toplansin insallah
Hayırlı olsun canım Rabbim guzel haberi de vermeyi nasip etsinSabah transferim yapıldı. 1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Tahlil günüm 25 Şubat..
İğnelerimin 5. Günüydü bugün ilk yumoş kontrolü yapıldı,, yumurtalar iyi güzel hoş rahim kalınlığım daha 5. Günde 12.61 şaka gibi gitti benim taze tedavidondurulmuşa kısmetmiş hayılısı ne diyimmm..
tedirgin olmanı gerektircek bişey değil o benim rahim duvarımın kalınlığı biraz fazla kalınlaşmış o kadarMerhaba ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve yeni üye oldum
Bende pazartesi günü ifmgnelere başladım cuma 5. Gün yumurta kontrolü var ama rahim 12.62ne anlama geliyor
?
CANİM nasilsin durumlar nasill transferin diğer aya kaldı yazmıssın böylesi daha hayırlı olacak ins dualarimiz seninle ins olumlu olacak ben inaniyorummmtedirgin olmanı gerektircek bişey değil o benim rahim duvarımın kalınlığı biraz fazla kalınlaşmış o kadar
canım dün gittim yumoşalr için 5.günümde iğnelerde dün,,rahim duvarı 12.60 olmuş yani transfer esnasında olması gereken ideal rahim kalınlığı ,,,ama tabi iğnelere devam edicem daha da artacak hal böyle olunca dondurumuşa gider dedi,,,azcıcık demorilize oldum bugün halbuki dün bişeyim yoktu,,,stres kontrolümü tamamen kaybettim ufacık bişeyde hemen salıveriyorum kendimi,,,duaların benimle olsun canım biz bu işi başaracağız ama ne zaman hayırlısı RabbimdenCANİM nasilsin durumlar nasill transferin diğer aya kaldı yazmıssın böylesi daha hayırlı olacak ins dualarimiz seninle ins olumlu olacak ben inaniyorummm
Ooo maşallah, geçmiş olsun canım. Hadi bakalim, heyecanlı bekleyiş başlıyor..Kizlar şimdi ciktim hastaneden 15 tane yumoş toplandi
Aynem cnm aramizda 1 hafta var bakalim :)Ooo maşallah, geçmiş olsun canım. Hadi bakalim, heyecanlı bekleyiş başlıyor..
Kizlar şimdi ciktim hastaneden 15 tane yumoş toplandi
Sagol canim amin evde dinlendim yeni uyandimMaşallah Minemacar çok iyi yumurta toplanmış. inş en verimli sonuçlar alınır . hayırlı sonuçlarnı bekliyoruz.
Hadi hayirlisi olsun canim inş güzel haberler alirizpardon kızlar 10 şubatta oldu transfer yanlış yazmısım![]()