2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sabah transferim yapıldı. 1 tane 5. Gün embriyosu transfer edildi. Tahlil günüm 25 Şubat..

Hadi hayirlisi canim inş poztif sonuclarini görürüz canim bnim
İnşallah canım. Garip bir şekilde sakinleştim. Dünkü heyecan ve merak yerini sukunete bıraktı. Günler geçip tahlil gününe gelince de aynı sükunet olur mu bilemem.
Senin opu yarindi di mi? Allah yardimcin olsun senin de. Güzel güzel yumoslar toplansin insallah

İnşallah canım. Garip bir şekilde sakinleştim. Dünkü heyecan ve merak yerini sukunete bıraktı. Günler geçip tahlil gününe gelince de aynı sükunet olur mu bilemem.
Senin opu yarindi di mi? Allah yardimcin olsun senin de. Güzel güzel yumoslar toplansin insallah
Amin canim rabbim saglikli hayirli evlatlar versin bizlere canim benim haber et bizi

Merhaba ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve yeni üye oldum
Bende pazartesi günü ifmgnelere başladım cuma 5. Gün yumurta kontrolü var ama rahim 12.62ne anlama geliyor
?

Merhaba ben uzun zamandır siteyi takip ediyorum ve yeni üye oldum
Bende pazartesi günü ifmgnelere başladım cuma 5. Gün yumurta kontrolü var ama rahim 12.62ne anlama geliyor
?
tedirgin olmanı gerektircek bişey değil o benim rahim duvarımın kalınlığı biraz fazla kalınlaşmış o kadar

tedirgin olmanı gerektircek bişey değil o benim rahim duvarımın kalınlığı biraz fazla kalınlaşmış o kadar
CANİM nasilsin durumlar nasill transferin diğer aya kaldı yazmıssın böylesi daha hayırlı olacak ins dualarimiz seninle ins olumlu olacak ben inaniyorummm

CANİM nasilsin durumlar nasill transferin diğer aya kaldı yazmıssın böylesi daha hayırlı olacak ins dualarimiz seninle ins olumlu olacak ben inaniyorummm
canım dün gittim yumoşalr için 5.günümde iğnelerde dün,,rahim duvarı 12.60 olmuş yani transfer esnasında olması gereken ideal rahim kalınlığı ,,,ama tabi iğnelere devam edicem daha da artacak hal böyle olunca dondurumuşa gider dedi,,,azcıcık demorilize oldum bugün halbuki dün bişeyim yoktu,,,stres kontrolümü tamamen kaybettim ufacık bişeyde hemen salıveriyorum kendimi,,,duaların benimle olsun canım biz bu işi başaracağız ama ne zaman hayırlısı Rabbimden

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım 10 ocakta transferim oldu ve bugün8.günüm.beklemedeyiz :KK46:benim 27 tane yumurtam toplandı bunlardan 13 tanesi döllendi ve 5.güne ulaşan embriyo sayısı 8 tane kaldı.5.güne ulaşan embiriyolarım genetik teste gitti ve testten geçebilen 3 embriyoydu. bunlar donduruldu ve 2 adet sonrasında belli ilaçlar kullanıldıktan sonra transferim oldu .
hepsi değil tabiki :)

Benimde cuma günü 5. Gün iğne olucam
Ama bizim sorunumuz eşimde sperm yok ve mikro tese olucak inşallah cıkar

İnş bol bol kaliteli spemr çıkar RABBİM muradıni zi versin ins bizde azoyduk arkadaşım ins yenersiniz ins annelik nasip olsun bu tadavinizle Nerede yaptiriyosunuz tüp bebeği

Back
X