2016 ŞUBAT BEBİŞLERİ BÜYÜYOR :)

susgun peri

Hoşgeldin canoğluşum
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
1.606
358
123
30
Merhaba arkadaşlar Dünya tatlısı bir erkek annesi olarak sizleri sayfama bekliyorum buyrun bebislerimizin gelisimlerine,sıkıntılarına birbirimizin sorunlarına ortak olalim.. instgramdan eklemek isteyenler için
https://www.instagram.com/azizcanin_annesii/

Son düzenleme:
Emiyomu canım seni kaç kilo kuzucuk.. İyim tatlım çok şükür oglusun biraz huysuzluqu war sürekli el aqizda cirliyo dış çıkaracak herhalde

Cnm ywrm .!.:
Emiyomu canım seni kaç kilo kuzucuk.. İyim tatlım çok şükür oglusun biraz huysuzluqu war sürekli el aqizda cirliyo dış çıkaracak herhalde
Yok canm hiç emmedi sagarak veriyodum sutum kesildi şimdi mama yiyo bizimkide öyle el ağızdan gitmiyor 6.150 gr

Ah be canım keşke pes etmeseydin ne kadar oldu keseli ?sıkıntı stres falan mi yaptın onlar etkiliyo sanırım sutu ?kilosu az de ilki gerçi bebisin ek gıdaya gectnmi

Ah be canım keşke pes etmeseydin ne kadar oldu keseli ?sıkıntı stres falan mi yaptın onlar etkiliyo sanırım sutu ?kilosu az de ilki gerçi bebisin ek gıdaya gectnmi
2 ay oldu canm çok uğraştım ama almadı ek besin olarak meyve püresi hero baby sutlu pirinçli,yogurt filan veriyorum

Slm arkadaşlar bende şubat annesiyim 20 şubat oğlumu sünnet ettiricem haftaya perşembe yaptıran varmı aranızda

Slm arkadaşlar bende şubat annesiyim 20 şubat oğlumu sünnet ettiricem haftaya perşembe yaptıran varmı aranızda
Bizimde 20 şubat doğumlu. 5 martta yaptırdık. Bir sıkıntı olmadı aksine daha iyi oldu anlamadı. Sünnet sonrası da öyle bezlerken krem sürüyorsunuz o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…