- 4 Kasım 2014
- 1.606
- 358
- 123
- 30
- Konu Sahibi susgun peri
-
Şimdi gördüm canm bebisin nekadarlik maşallah çok tatlıEkledim canım @cerenyildizalkaya
Sağol canım seninkide öyle maşallah. Ayın 20sinde 4 bitecek inşallahŞimdi gördüm canm bebisin nekadarlik maşallah çok tatlı
Saol canm Maşallah paşaya kaç kiloSağol canım seninkide öyle maşallah. Ayın 20sinde 4 bitecek inşallah
Aramıza hoşgeldin canımMrb arkadaşlar bende şubat annesiyim oğlum 12. 02 doğdu
Ben kendi adıma iyim canm bebisim de iyi çok şükür kilo alma sıkıntısı var ama düzeleceğini umuyorum sen nasılsın bebisin nasılHosbuldum nasılsınız bebisiniz nasillar :)
Yok canm hiç emmedi sagarak veriyodum sutum kesildi şimdi mama yiyo bizimkide öyle el ağızdan gitmiyor 6.150 grCnm ywrm .!.:Emiyomu canım seni kaç kilo kuzucuk.. İyim tatlım çok şükür oglusun biraz huysuzluqu war sürekli el aqizda cirliyo dış çıkaracak herhalde
2 ay oldu canm çok uğraştım ama almadı ek besin olarak meyve püresi hero baby sutlu pirinçli,yogurt filan veriyorumAh be canım keşke pes etmeseydin ne kadar oldu keseli ?sıkıntı stres falan mi yaptın onlar etkiliyo sanırım sutu ?kilosu az de ilki gerçi bebisin ek gıdaya gectnmi
Anladım tatlım olsun sonuçta saqlikli kilosu falanda az deil massallah2 ay oldu canm çok uğraştım ama almadı ek besin olarak meyve püresi hero baby sutlu pirinçli,yogurt filan veriyorum
Bizimde 20 şubat doğumlu. 5 martta yaptırdık. Bir sıkıntı olmadı aksine daha iyi oldu anlamadı. Sünnet sonrası da öyle bezlerken krem sürüyorsunuz o kadarSlm arkadaşlar bende şubat annesiyim 20 şubat oğlumu sünnet ettiricem haftaya perşembe yaptıran varmı aranızda
Geçmiş olsun canım peki genel anestezi ilemi yaptırdınız?Bizimde 20 şubat doğumlu. 5 martta yaptırdık. Bir sıkıntı olmadı aksine daha iyi oldu anlamadı. Sünnet sonrası da öyle bezlerken krem sürüyorsunuz o kadar
15 günlük olduğu için küçük ve yapılmazdı genel anestezi şuanda da yapmazlar sanmıyorum. Lokal oldu bölgeselGeçmiş olsun canım peki genel anestezi ilemi yaptırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?