Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim de sat 1 ocaktı , şu an hiç bişeyin belritisi yok bende,test negatif,kan yaptrımadım,Merhabalar ben de varım.benim bat 22 ocaktı dün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum
uğur getirirsiniz belki bana :) hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanız dileğiyle.Hadi bakalım inşallah o hamilelik imzanı silmezsin ve bebeğini kucağına alırsın
Can'ım ben adetimi bekliyordum bize sürpriz oldu Bebek o yüzden hiç test yaptırmadım.bat dan 12 gün sonra yani dün test yaptırdım hamileymişimbenim de sat 1 ocaktı , şu an hiç bişeyin belritisi yok bende,test negatif,kan yaptrımadım,
sen düne kadar hiç test yapmadın mı?
yoksa yaptın da çıkmadı mı düne kadar
Teşekkür ediyorum inşallah.ne kadar zamandır Bebek istiyorsunuz acaba?uğur getirirsiniz belki bana :) hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanız dileğiyle.
Umarım bu defa düşük olmaz.inanıyorum..düşük sebebi nedir acaba özel olmazsa?aslında bu olursa 5 . gebeliğim olucak. bundan önce 4 düşük yaşadım ve bu aya kadar erteledik araştırmalar vs. derken doktor bu ay denememi istedi benden. bende yapıyorum deniyorum tekrar.
Tebrik ediyorum sizi.benim sat 27 ocak fakat dr um 4.hafta içindesin desi bana.benim aklım karışık.şimdi sat tarihinden itibaren hesaplamıyor muyuz acaba?bana yardımcı olur musunuz?Merhaba bende iki gun once ogrendim ikinci cocugumuz olacak insallah
Adet olmadığın için onun şişliği canım her ay döngünde aynı durumu yaşarsın :) benimde ellerim ödem dolu :))Burdaki takvim 1 hafta fazla gösteriyor sanırım 4 haftalığım normalde benn:):) şimdiden göbüş çıktı anlamadım şişkinik mi kilolu biri de değilim ama :)