2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Merhabalar ben de varım.benim bat 22 ocaktı dün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum
benim de sat 1 ocaktı , şu an hiç bişeyin belritisi yok bende,test negatif,kan yaptrımadım,
sen düne kadar hiç test yapmadın mı?
yoksa yaptın da çıkmadı mı düne kadar

Hadi bakalım inşallah o hamilelik imzanı silmezsin ve bebeğini kucağına alırsın

Hadi bakalım inşallah o hamilelik imzanı silmezsin ve bebeğini kucağına alırsın
uğur getirirsiniz belki bana :) hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanız dileğiyle.

benim de sat 1 ocaktı , şu an hiç bişeyin belritisi yok bende,test negatif,kan yaptrımadım,
sen düne kadar hiç test yapmadın mı?
yoksa yaptın da çıkmadı mı düne kadar
Can'ım ben adetimi bekliyordum bize sürpriz oldu Bebek o yüzden hiç test yaptırmadım.bat dan 12 gün sonra yani dün test yaptırdım hamileymişim

uğur getirirsiniz belki bana :) hepinizi tebrik ediyorum sağlıkla yavrularınızı kucağınıza almanız dileğiyle.
Teşekkür ediyorum inşallah.ne kadar zamandır Bebek istiyorsunuz acaba?

aslında bu olursa 5 . gebeliğim olucak. bundan önce 4 düşük yaşadım ve bu aya kadar erteledik araştırmalar vs. derken doktor bu ay denememi istedi benden. bende yapıyorum deniyorum tekrar.

aslında bu olursa 5 . gebeliğim olucak. bundan önce 4 düşük yaşadım ve bu aya kadar erteledik araştırmalar vs. derken doktor bu ay denememi istedi benden. bende yapıyorum deniyorum tekrar.
Umarım bu defa düşük olmaz.inanıyorum..düşük sebebi nedir acaba özel olmazsa?

aslında net bir neden bulunamadı. bu sefer önlem amaçlı aspirin ve heparin vericeğini söyledi. ufak bir kan pıhtılaşması çıkıyor 1 ay sonraki yapılan testte normal gözüküyor.bunun yanısıra eşimde genetik bir sorun çıktı spermlerin %20 sinin kromozom yapıları bozuk bu 4 gebeliktede buna rast gelmenin tuhaf bir şanssızlık olucağı kanaatindeler.net bir veri yok aslında elimizde gebeliğe engel bir durum olmadığını söylüyorlar. bu sefer tuhaf bir inanç var aslında içimde umutluyum olucağını düşünüyorum. belkide zamanı değildi ben şansımı fazla zorladım:) umarım bu sefer zamanıdır.

selamlar sanırım bende bir şubat annesiyim sat 2 ocak ancak ben 26ocaktan beri hamile olduğumu biliyorum dayanamadan yapılan idrar testi sayseinde. çarşamba günü gittim ve kesemi gördüm şimdi kalp atışı için zaman geçmiyor :))

Merhaba bende iki gun once ogrendim ikinci cocugumuz olacak insallah
Tebrik ediyorum sizi.benim sat 27 ocak fakat dr um 4.hafta içindesin desi bana.benim aklım karışık.şimdi sat tarihinden itibaren hesaplamıyor muyuz acaba?bana yardımcı olur musunuz?

Burdaki takvim 1 hafta fazla gösteriyor sanırım 4 haftalığım normalde benn:):) şimdiden göbüş çıktı anlamadım şişkinik mi kilolu biri de değilim ama :)

Merhaba kızlar bende Şubat annesi sayılırım 31 Ocakta kan testinden öğrendim. Sat 25 aralık yarın doktor muayenesi var çok heyecanlıyım keseyi görebilecekmiyim korkuyorum :( aslında 2. Gebeliğim ama sanki ilk defa gibi heyecanlıyım demekki hepsi ayrı oluyormuş. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin :KK46:

Burdaki takvim 1 hafta fazla gösteriyor sanırım 4 haftalığım normalde benn:):) şimdiden göbüş çıktı anlamadım şişkinik mi kilolu biri de değilim ama :)
Adet olmadığın için onun şişliği canım her ay döngünde aynı durumu yaşarsın :) benimde ellerim ödem dolu :))

Kızlar kasık ağrısı yaşayan var mı bende çok oluyor o_O

Back
X