2016 Temmuz Bebeklerine hangi isimleri düşündünüz?

Merhaba herkese,
5 yaşında bir oğlum var ismi Onur. Bir oğlum daha olacak Allah nasip ederse, ona da Emir ismini düşünüyoruz

Bizimde oğluşumuz olacak inşallah Ahmet Tarık istiyoruz bizde yada Ertuğrul da olabilir bakalım

Biz de cinsiyetimizi ogrendik. Oglumuz geliyormus.
Babasi Yavuz Selim demeye basladi. Hayirlisi bakalim..

Önceden düşündüğüm iki isim vardı ayıramadım ikisini de koyacağız inşallah kızımıza.
Defne Lina

Lina anlamı: Hurma fidesi demektir Arapça kökenli

benimde kızım olcak eliz çok istedim ama
babası beğenmedi en son hayal de karar kıldık aslında yeter ben çok sevdim dedim ve hayal kaldı
hayal

bunlara ek Göktuğ u da düşünür olduk ama en baştan beri babacık ERTUĞRUL diye konuşuyor :) ama karasızız halen

eymen i de çok sevdik bakalım sağlıkla huzurla gelsin de paşamız :)

TDK kişi adları sözlüğüne göre,
Ertuğrul: Dürüst, doğru, yiğit kimse.
Eymen:1. Daha uğurlu, daha bereketli.
2. Sağ tarafta olan.
ikisinin de manası çok güzel :)

Anlamları çok güzel ciddi anlamda
E isminin özelliklerini taşıyacak yavrucuklar
Güzel bi şey koymak şart
onun sorumluluğunun ağırlığından mı nedir, eşim de ben de bir isim diyemiyoruz daha, ''(ben iki isim severim) iki isim koyalım inşaallah, birini netleştirirsek ikinci ona uygun olsun'' diyorduk, daha birinciyi bile kararlaştıramadık :)

Aklınız da var mı bi kaç isim?

Aklınız da var mı bi kaç isim?
aslında var diyemem yeni evlendiğimizde eşimin sayıkladığı benim de beğendiğim isim vardı, şimdi etrafımızda var vazgeçtik ondan. nesibe diyordu eşim, sahabe hanımefendilerden birinin ismi, zamanında savaşlarda bulunmuş onu da netleştiremedik daha, hiçbir isim tam olarak kafama yatmıyor, sorumluluk hissinden dolayı galiba.

Sorumluluk hissi.bebeği etkileyebilecek olması çevrede olmaması vs etkiliyor hepsini sanırım
Düşünelim süremiz var inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…