- 20 Ağustos 2013
- 84
- 42
- 18
şimdilik erkek gibi göründü yavrucak :)
yıllardır düşündüğümüz üç isim var 1.SELÇUK 2.EYMEN 3.ERTUĞRUL
ama en çok istediğim ERTUĞRUL ama kararsızı ?
sizce
nacizane fikrim eymen.....
bunlara ek Göktuğ u da düşünür olduk ama en baştan beri babacık ERTUĞRUL diye konuşuyor :) ama karasızız halen
eymen i de çok sevdik bakalım sağlıkla huzurla gelsin de paşamız :)
TDK kişi adları sözlüğüne göre,
Ertuğrul: Dürüst, doğru, yiğit kimse.
Eymen:1. Daha uğurlu, daha bereketli.
2. Sağ tarafta olan.
ikisinin de manası çok güzel :)
onun sorumluluğunun ağırlığından mı nedir, eşim de ben de bir isim diyemiyoruz daha, ''(ben iki isim severim) iki isim koyalım inşaallah, birini netleştirirsek ikinci ona uygun olsun'' diyorduk, daha birinciyi bile kararlaştıramadık :)Anlamları çok güzel ciddi anlamda
E isminin özelliklerini taşıyacak yavrucuklar
Güzel bi şey koymak şart
Aklınız da var mı bi kaç isim?onun sorumluluğunun ağırlığından mı nedir, eşim de ben de bir isim diyemiyoruz daha, ''(ben iki isim severim) iki isim koyalım inşaallah, birini netleştirirsek ikinci ona uygun olsun'' diyorduk, daha birinciyi bile kararlaştıramadık :)
aslında var diyemem yeni evlendiğimizde eşimin sayıkladığı benim de beğendiğim isim vardı, şimdi etrafımızda var vazgeçtik ondan. nesibe diyordu eşim, sahabe hanımefendilerden birinin ismi, zamanında savaşlarda bulunmuş onu da netleştiremedik daha, hiçbir isim tam olarak kafama yatmıyor, sorumluluk hissinden dolayı galiba.Aklınız da var mı bi kaç isim?
Sorumluluk hissi.bebeği etkileyebilecek olması çevrede olmaması vs etkiliyor hepsini sanırımaslında var diyemem yeni evlendiğimizde eşimin sayıkladığı benim de beğendiğim isim vardı, şimdi etrafımızda var vazgeçtik ondan. nesibe diyordu eşim, sahabe hanımefendilerden birinin ismi, zamanında savaşlarda bulunmuş onu da netleştiremedik daha, hiçbir isim tam olarak kafama yatmıyor, sorumluluk hissinden dolayı galiba.
Rabbim hayırlısını nasip etsin :)Sorumluluk hissi.bebeği etkileyebilecek olması çevrede olmaması vs etkiliyor hepsini sanırım
Düşünelim süremiz var inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?