• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Inan tatlım takmamak elde değil.uzaklaştım şükür eskisi gibi gidip gelmiyorum bu sefer de eşimi rahat bırakmıyor annesi.iki gün gitmese üçüncü gün zırrr tlf neden gelmiyosun diye.böyle analar oğullarını hiç evlendirmese bari.turşu filan kurarlar olmazsa
Bencede tursu yapsınlar o ne öyle zırt birt insana rahat yok

Kizlar ozel olcak ama her sey konusuluyor diye yaziyorum. 40 cikinca doktor kontrolunden once iliskiye girilebilir mi? Yoksa kontrolden sonrasini mi beklemek gerekir? Sezeryanliyim bu arada

Kizlar ozel olcak ama her sey konusuluyor diye yaziyorum. 40 cikinca doktor kontrolunden once iliskiye girilebilir mi? Yoksa kontrolden sonrasini mi beklemek gerekir? Sezeryanliyim bu arada
Kontrolde birşey yapmiyo ultrasonda bakiylr ve korunma yollarindan bahsediyor dikkatli korunursaniz bence sorun olmaz

Âmin canım.okulun yakın mı kaç saat kalman gerekecek okulda
Sabah 7.25 te evden çıkcm 15.30-16.00 gibi gelcm. Bi de öğlen 12.30 da gelip gitmeyi düşünüyorum. Emzirmek için. Otobüs hemen gelirse 25 dk falan sürüyo eve gelmem.arada eşimde gelip götürür bi 6 aylık olsa biraz da ek gıda alır içim rahat eder en azından

Canım kendine iyi bakman lazım, önce senin sağlığın geliyor. Sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun
Valla biraz kv geldim sağolsun o baktı uyudum kalktım nasıl sütüm olmuş.demek ki devamlı dinlensem sütüm iyi olck. Bakmaya da çalışyrm. D vit kullanyrm kan ilacı kullanyrm. Su çok içiyrm az da olsa yemek yiyorum ama extra bişey yapmaya vaktim olmuyo

Bi de kızlar bizim dr umuz çok iyi gaz konusunda turşu yeme kesinlikle dedi.ayakkarını sıcak tut. Hazır meyve suyu içme dedi. Acı kesinlikle yeme dedi.bilginiz olsun.ayrıca abtamil conformil 1 mamasından günde 3 kez 30 cc olarak ver dedi gerçekten de kakasını çok rahat yapıyo verince ama ben yine de hergün vermyrm anne sütü alsın die

Sabah 7.25 te evden çıkcm 15.30-16.00 gibi gelcm. Bi de öğlen 12.30 da gelip gitmeyi düşünüyorum. Emzirmek için. Otobüs hemen gelirse 25 dk falan sürüyo eve gelmem.arada eşimde gelip götürür bi 6 aylık olsa biraz da ek gıda alır içim rahat eder en azından
Aynen canım ek gıdaya geçse rahatlarsın inşallah Rabbim Kolaylıklar versin bir Sn önce zaman geçsin Kuzucuklar ek gıdaya geçsinler inşallah

40 ciktigindan beri dikkat ediyorum canim.aksam 22 de falan uyuyodu bazen.uyku saatini kacirinca 12 1 i buluyo uyumasi ve cok agliyo.o yuzden cok dikkat ediyorum

Ya benimki yine eskiye dondu napicam bilmiyorum :( dun gece 2de kalktik gece araliklarla bi saat filan uyudu toplamda gunduz de onbes yirmi dakka anca. Kac kez bez degistirdim gazini cikardi ama huzursuz iykusuz kalmaya degil de onun icli icli aglamasina dayanamiyorum. Az kaldi insallh evimize gidince duzenimiz olucak bizmde insllah

Aynen canım ek gıdaya geçse rahatlarsın inşallah Rabbim Kolaylıklar versin bir Sn önce zaman geçsin Kuzucuklar ek gıdaya geçsinler inşallah
Aminnn cnm. Bi şekilde halletcz napalım isteyerek yaptık sonuçta.çok ta memnunum sadece üzülyrm ihmal ederim die. Ama allah aratmasın en azından bi bebeğim var da onun sorunlarını düşünyrm. Allah olmayanlara versin

Yok cnm denedim olmadı ya sağı bile ozr veryrm konu sol olması değil emmeyi istemiyo
Benim oğlumda emmeyi sevmiyor ya ben kabullendim artık. Emdiği kadar emziriyorum sonra mama veriyorum mecbur. Kabullenmedikçe stres artıyor stres arttıkça da daha da süt azalıyor. Kısır döngü resmen.

Kızlar kimler hangi gaz ilacını kullanıyor aklımi kaybedecek noktadayim uyumak istiyor gözünden uyku akıyor resmen sancıdan kivraniyor diye uyuyamiyor kendimden geçtim yorgunluğu bebeğimin bu hali beni yipratiyor

Gunaydın :) bayadır kaka yazısı yazmadıgımı farkettim :)
Bu gece hic uyumadık desem yeridir. Kabız degiliz ama sürekli bi ıkınma kaka yapamama halimiz var :KK43:
Elvo Elvo ben deliler gibi kiskaniyorum canim.gecende misafir geldi hiiic huysuzlanmadi gıkı cikmadi sinir oldum bende olsa huysuzlanirdi yabancilari bile benden daha cok seviyo diyip agladim esime ediz beni sevmiyo diyip durdum :KK70:

Hahahahaha al benden de o kadar!
Başkasının kucağında huysuzlansında beni istesin diye dört gözle bakıyorum ben de, ama yok, bizimki hiç istifini bozmuyor :deli:

Kızlar kimler hangi gaz ilacını kullanıyor aklımi kaybedecek noktadayim uyumak istiyor gözünden uyku akıyor resmen sancıdan kivraniyor diye uyuyamiyor kendimden geçtim yorgunluğu bebeğimin bu hali beni yipratiyor
Biogaia ve agulina kullandik bi ise yaramadi aci elma yagi surduk çörek otu yagi surduk ise yaramadi arabayla cikmak bazen yatiyor bazen yaramiyor tabi brbekten bebeğe fark gosterir

Ne kadarlik simdi bebeginiz

6.aydan sonra işe başlıyorum ozaman sağıyorum canım, şimdilik sadece emziriyorum
Simdii kac aylik?ben bebegin emmiyo azalmasin diye sag dedim canim

Kızlar 3. Ya da 4. Aydan sonra gaz olayınım bittiği doğru mu. Ona göre kendimi şartlycm dayanmaya çalışcm. Çok yoruldum. Bi de okul başlıyo bayramdan sonra allah yardım etsin bana ne dym
Canim 4ten sonra genel olarak bitiyomus bazilarininki 6da bitiyomus. Insallah biz 4te biten oluruz :)) okula ne zaman baslican iznin ne zamana kadar benim iznim 24 ekimde bitiyo sonra sut izni var o kadar gec neden cikiyosun sut iznii kullanmican mi? Bizim okul 9da basliyo 2.30da bitiyo normalde. 3 saat sut izni varbilk 6 ay. Ben 11.30da cikcam oyleyse

Kızlar gün içinde yapamadığı kakasini banyo sonrası havlusuna sariliyken yaptı yatak havlu heryer battı ama ben yine de çok şükür dedim

Canimben altini yikiyorum havluya sariyorum emziriyorum o sekilde cok sık yapiyo benimki rahatliyolar galiba

Biogaia ve vicol kullaniyorum cNim bide papatya rezene bazen de kimyon cayi

Back
X