- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #5.041
Acıkınca kendi uyanır bence[/
şimdi uyandı zaten iyi ki uyandirmamisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Acıkınca kendi uyanır bence[/
şimdi uyandı zaten iyi ki uyandirmamisim
Bence annene gitmesinin daha kötü etkülemesi normal çünkü onu tamamen unuttugunu düşünür.bebeği mecburiyetten seviyomuş gibi yapsan. Öyle desen inanır yani.allah vermiş mecbur bakyrz de.hep onun küçüklüğünden bahset.sen daha.iyidin de.bazen çocuklar sevdirmekten anlamıyo bence.ne olursa olsun övülmeyi istiyo.tabi son çare psikolog olmalı.daha o da çok küçük. Çok zorlanırsın normal olarak. Ben bi taneye bakamyrmKızım 5 yaşına girecek ve yeni doğan kardeşini kendi istemesine rağmen şimdi kıskanmaya başladı. Her geçen gün daha çok huysuz, inatçı olmaya başladı. Sürekli benimle ilgilenmiyorsun, beni sevmiyorsun diyor. Bende hem 2 çocuk hem gelen giden hemde evde idare ettiğim mesleğimle (muhasebe) zorlanıyorum artık tahammülüm kalmadı agresifleşmeye başladım, annemde 2 gün kaldı özler sandık, dahada kötüleşiyor durum. Psikologamı gitmeliyiz acaba?
6da emzirmidtim zorla 8i buldu uyuyali şimdi uyandıKac saat oldu uyuyali canim
Öyle oldu canımAcıkınca kendi uyanır bence
Haklisin canim insallah dedigin gibi olurCanim evine gec insallah oturacak duzenin.baska yerde gercekten olmuyo.insanin kendi evi baska
Canım sen emziriyorum diye fazla yeme bence normal rutin beslenmene devam et. Ben 2 çocuklu oldum çok yoğunum haliyle yemeğim azaldı onlara koşmaktan bol su içiyorum hamilelikte 10 kilo almıştım şuan 12 kilo vermiş durumdayım. Bebeğim ilk ay 1.150gr aldı daha sonraki 10 günde 600 gr aldı şuan durum ne bilmiyorum. İlerde vermen zorlaşır çok fazla almamaya çalış bence
Arkadaşlar iki çocuk arasında koştururken fırsat buldukça sizlerle de yazışmaya çalışıyorum ama arada bazı sorunlardan iletilerin düzgün gelmeye biliyor kusura bakmayın.
ozguleysa sizin kilo ile ilgili mesajıniza cevap yazmak istedim ama sizin iletiniz ile benim cevabim birbirine karıştı artık hangi tuşlara bastiysam :) size tavsiyemiz bol sıvı tüketin hatta gece emzirmelerden sonra bile 2 bardak su için hem tok tutar hem kilo verdirir.
Canim cok gecmis olsun kayisi hosafi filan yesen?Daha önce sordum ama cvp veren olmadı, umarım kimsenin başına gelmediğindendir. Çok zor arkadaşlar affedersiniz doğumdan beri kabızım, makat çatlağı oluştu bu yüzden. Doktor krem verdi fayda etmedi, bari kabızlığıma bir çözüm bulayım![]()
Nasıl yani ben öğrenciyim ya süt izni yok ki. Üni okuyorum ben 19 Eylül de başlyck okulum. Inş 4 aylıkken biter ya.
Masallah sizeee :))
Ben de aynı durumdayım bulursan bana da söyler misin lütfenDaha önce sordum ama cvp veren olmadı, umarım kimsenin başına gelmediğindendir. Çok zor arkadaşlar affedersiniz doğumdan beri kabızım, makat çatlağı oluştu bu yüzden. Doktor krem verdi fayda etmedi, bari kabızlığıma bir çözüm bulayım![]()
Cnm benim de aşırı derecede iştahım açıldı allahtan almadım ama hiç veremiyorum da özellikle tatlı şeyler istiyo cnm nasıl gitcek bu kilolar ben de doğuma 67ile girdim şuan 63 üm hamilelikten önce de 57ydim bakıyorum da nerde o eski günler diyorumKizlar ya ben surekli kilo aliyorum. Gece emzirmeye uyandigimda yemeyi biraktim ama dogumdan sonra verdigim kilolari geri aldim. 65Tim dogumdan sonra simdi 69olmusumsut olcak diye illa kilomuzun artmasi mi gerekiyo sizde durum ne
Can'ım sen adanadaydin değil mi Amerikan pazarına sordur esine varsa orda vardır . Fehiman eczanesine sor ordada olabilir.Biliyorum bunu yurtdışından getirtmiştin ben nasıl getirtecem ki
Bana da verdi doktor sonuçta doğum sonrası verilen bir ilaç diye içtim bitti şimdi kabızımCanım süte geçer diye içmemiştim, hoşaf falan içtim ama rutine bağladı durumum hoşaf yemezsem kabızım yersem midem sancılı![]()
Gelen olursa getirtirim sanada seni cok iyi anlıyorum cok zorBiliyorum bunu yurtdışından getirtmiştin ben nasıl getirtecem ki
Cnm ben de aynı sorunu sorunu yaşıyorum hatta bende hemoroid vardı doğumdan sonra ebe iki tane fitil yaptı ona hemoroidim var benim dediğim halde bakmadan fitil yaptı hem patlattı memeyi hem de sanıyorum ki yırttı mahvetti beni sonrasında çok kötü titreme tuttu beni o gün hiç dikişim olmamasına rağmen popomun acısından oturamadım bile ama ertesi gün geçti sonra nerdeyse 1 hafta tuvalete çıkmadım şimdiyse tuvalete çıkmaktan korkar oldum ve o kadar kayısı hoşafı içmeme rağmen her tuvalette acı duyuyorum yani senin anlicağın sanki çözümü yokmuş gibi geliyo banaDaha önce sordum ama cvp veren olmadı, umarım kimsenin başına gelmediğindendir. Çok zor arkadaşlar affedersiniz doğumdan beri kabızım, makat çatlağı oluştu bu yüzden. Doktor krem verdi fayda etmedi, bari kabızlığıma bir çözüm bulayım![]()
Geçmiş olsun canım ama tedavi olmamız lazım ben bekledikçe durum kötüleşti, kabızlığımı hoşafla geçiştiriyorum ama sadece yediğim günler sonrası yine aynı. Bağırsaklarım iflas etmiş sanki, doğumdan 2 ay geçti hala aynı durum. Makat çatlağı çok hafif bir acıyla başladı şimdi kanama oluyor ağrı uzun sürüyor devamında neler olacak kimbilirCnm ben de aynı sorunu sorunu yaşıyorum hatta bende hemoroid vardı doğumdan sonra ebe iki tane fitil yaptı ona hemoroidim var benim dediğim halde bakmadan fitil yaptı hem patlattı memeyi hem de sanıyorum ki yırttı mahvetti beni sonrasında çok kötü titreme tuttu beni o gün hiç dikişim olmamasına rağmen popomun acısından oturamadım bile ama ertesi gün geçti sonra nerdeyse 1 hafta tuvalete çıkmadım şimdiyse tuvalete çıkmaktan korkar oldum ve o kadar kayısı hoşafı içmeme rağmen her tuvalette acı duyuyorum yani senin anlicağın sanki çözümü yokmuş gibi geliyo bana
Bağırsakları tembelleştiriyor mu acabaBana da verdi doktor sonuçta doğum sonrası verilen bir ilaç diye içtim bitti şimdi kabızım
Ben önce sab simplex kullandım ama o bizde malesef geçici çözüm oldu. Anlık olarak rahatlatıyordu sonra yeniden eski sıkıntılarımız devam ediyordu. En son kontrolde başka doktora götürdüm ve biogaia ya geçtim. Etkisini ilk 1 haftada gösterir dedi ama sanki şimdiden iyiye gidiyor diye düşünüyorum. Hem yeniden kaka yapma sıklığı arttı hem de gazını daha rahat çıkarıyor.Kızlar kimler hangi gaz ilacını kullanıyor aklımi kaybedecek noktadayim uyumak istiyor gözünden uyku akıyor resmen sancıdan kivraniyor diye uyuyamiyor kendimden geçtim yorgunluğu bebeğimin bu hali beni yipratiyor
Bebeginiz ne kadarlik 5 saat uyumus maasallah8de uyumustu canım kendiliğinden şimdi kalktı emziriyorum
Bebeğimiz ne kadarlik ona da veriyoraunuz bende vermek istiyorum ama daha küçük gibi geliyor 46 gunlukCanim anason rezene ve kimyon tohumu karisimi kullaniyorum ben denemeni tavsiye ederim bir tatli kasigi demliyorum 3 cay kasigi veriyorum bide ben gece yatmadan önce bebegim uyuyunca papatya cayi iciyorum sonra bebegim uyaninca emziriyorum sabaha faydasini goruyorum sanirim dene sende istersen
Bebegim 53 gunluk canımBebeğimiz ne kadarlik ona da veriyoraunuz bende vermek istiyorum ama daha küçük gibi geliyor 46 gunluk
Cnm benim de aşırı derecede iştahım açıldı allahtan almadım ama hiç veremiyorum da özellikle tatlı şeyler istiyo cnm nasıl gitcek bu kilolar ben de doğuma 67ile girdim şuan 63 üm hamilelikten önce de 57ydim bakıyorum da nerde o eski günler diyorum
Benim oglum da kolik her emzirdigimde gazini cikarmama ragmen cok fazla kusuyo.bazen gazini cikariyorum uyuyo uyaniyo 2 saat sonra yine kusuyo anlamadim bu işi. Bebeginde reflu teshii nasil konuldu.ben dr soyledim cok kusuyo diye kilo alimi varsa sorun degil dedi kusmamasi icin ne yapiyosun.bir de sab simplex damla veriyorum gaz damlalarinin kusmayi artirdigini mi düşünüyosunCanım ben nurse harveys kullanmıştım baya iyi ama bizde reflu olduğu için kusmasini artırdı gibi geldi kullanmayı bıraktık genelde kullananlar memnun gibi bi dene istersen
Sanirim ayni sorun bende de var yarin dr gitcem kabizim ve afedersin yapmaya calisirken cok canim aciyo ve kaniyor ins duzelirDaha önce sordum ama cvp veren olmadı, umarım kimsenin başına gelmediğindendir. Çok zor arkadaşlar affedersiniz doğumdan beri kabızım, makat çatlağı oluştu bu yüzden. Doktor krem verdi fayda etmedi, bari kabızlığıma bir çözüm bulayım![]()