Canim bize topalak diye bisey var iyi geliyo dedi komsular ben istemedim ama kv zoruyla gittik aktara aktar da rezene anason kimyon en iyi gaza bu iyi gelmez dedi. Neyse ben soyledim kullaniyoz rezene kimyon ama cok etki etmiyo dedim. 3Unu karistir fokur fokur kaynat 7 8 dk dedi. Bol seker at dedi bide. Bebege verdigimi soyleyince azar yedim bide

bebege verilmez 1 yastan once verirsen ilerde buyuk sikintilar yasarsin dedi. Anason vermiyom dedim rezeneyle anadon kardes zaten dedi. Sen iciceksin bebege sutten gecer dedi. Bide oyle denicem bugun. Valla biktim herkes bisey diyo. Bosuna ugrasiyoruz biliyorum vakti gelince kesilcek bitcek hemen. Bizim yapabilecegimiz en iyi sey rutine oturtmek galiba.
Ben gunduz neredeyse hic uyutamiyorum gece 2de kalksa bile ertesi aksam 7den once uyumuyo. Arada 5 10 dakika daliyo ama aksama kadar huzursuzlugu suruyo
Galiba tavrini belli ediceksin bu konulsrda. Ben normlade sessiz biriyim baktim ipler elimden kayiyo biraz ses ediyorum. Bizimki de inatla cocugu kendi banyo yaptiriyo hayir aglatmasa yaptirsin inanki bisey demem torunu sonucta. Ama suyu seven cocugu o kadar cok aglatiyo ki ben banyoya girmiyorum artik esime sen yardim et ben dayanamiyom diyom. O evden cikinca filan ben yapmtiriyom hemen gik demiyo. Ne bileyim ya insan sakiniyo yavrusunu kiyamiyo. Onlarda heveslenip biseyler yapayim diyo ama bazen sinitlarini fena asiyolar sende oldugu gibi
Canim altini her bezden sonra aciyorum aslinda sicaktan mi oldu dic3m sicaklari da atlattik
Kantaron yagini koruyucu olarak ta kullaniyo musun canim?
Biz ishal icin gityigimizd3 doktor kopuklu kaka ysparsa grl d3misti canim bi git
Sadece kızarmaya başlayınca sürüyorum ilerlemeden geçiyo