• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Keşke spirali erkeklere taksalar ya her cileyi de kadınlar cekmek zorunda mi. Ne ona geliyorlar ne başka şeye cok sinir bozucu. Benim şuan cok cok yetiyor sutum ama gece cok boşa akıyor oglan iyi uyuduğu için. Geceleri sağacağım. Gündüzleri zaten yumuşak memelerim hep paso emiyor gun içinde amacimiz bol anne sutu alsınlar insallah 1.5 2 sene emerler yavrular
Iyi demişsin valla kız keşke onlara bişey taksalar nasıl gülerdim ama öyle bişey olsa. Herifler bi günlük takip çıkardıkları şeyi bile soruj ediyo resmen biz napalım :KK62:

Bende dun 1 paket dha bez aldim 2 no artık olmuyor 3 e gececegim bu bitince. Biz 2 gun once 5600 idik 40liydi tam
Ben de geçm o zaman eşim bugün bez alck ta.biz de iki aylık olduk bugün. Daha geçen gün bana daha doğurmadın mı diyodunuz hey di günler :halay::halay:

Kız bizimki de 58 cm kilosu da 15 gün önce 5200 dü ben de 3 e geçmeyi düşünyrm şimdi daha fazladır kilosu. 6 ya yakındır.ama büyük mü olur die düşünüyodum ge çsem mi acaba.

Canım eğer bebegin bacaklarında iz bırakıyorsa, cisi veya kakası bezden taşıyorsa, poposu açıkta kalıyorsa bez küçük demektir. Bir üst no ya geçebilirsin.

matsiyahoje matsiyahoje 1cicek3bocek 1cicek3bocek Senam72015 Senam72015 Emira SY Emira SY kızlaaar ben geldim gün nasıl geçiyor inanın bilmiyorum çınar uyurken çoook cici akıllı güzel :) uyanınca yavrum sancısından domates gibi oluyo her uyanışı rahat 3 saat alıyo :) ben yıllardır bebe gazı çıkarırım :) yeğenlerimin gazları benden sorulurdu ama ben böyle gazlı bebe görmedimmm bildiğin lpgli mübarek :)
Okul 26 sında açılıyo Senam72015 Senam72015 ama o hafta ders olmaz ekim başında tam açılır
Senin ne zaman açılıyo

L Light Of God cnm kuvezden çıkarken bir kağıt veriyorlar
Orda bebegin muayene olması gereken yerler yazıyor. Sizede vermişlerdir diye düşünüyorum. Gittiniz mi hepsine.
Yok canım bize kağıt filan vermediler.sadece aryanın Dr U işitme testi kalça ultrasonu rop muayenesi ve kardiyoloğa yönlendirdi.onun dışında nörolog ve fizik Tedaviyi özellikle söylememe rağmen gerek görmedi.size verilen kağıtta nerelere muayene olmanız gerekiyor canım?

Oyyy kuzumm cok erken dogmus annesi. Gurur duy kendinle ve bebisinle bak ne gunlere gelmissiniz. Allahim uzun saglikli guzel huzurlu günler nasip etsin Ins
Aminnn inşallah canım benim hepimizin evladına inşallah.ben kuzumla çooook gurur duyuyorum zaten o annesinden çok daha güçlü akıllı zeki:)bende kuzumun sayesinde daha güçlüyüm artık:)

Canim benim ya :KK43: benim kizim 1 gun fototerapi aldi.sadece birgun.ayni odada kaldik hatta.ama ben kahroldum.dedigin gibi benimde aklima gelince gozlerim doluyo.senin hissettiklerini tahmin edemiyorum bile :KK43: cok sukur saglikli ve kollarinda
Çoook şükür canım benim her nefesimde şükrediyorum

Helali hoş olsun, yine söylüyorum, senin yaşadığın herkesin başına gelebilecek birşey değil ve hiç kolay değil.

Allah razı olsun hepsinden o ekibin.

Daha önce de söylemiştim sana, ben o durumda bu kadar kuvvetli, metanetli ve pozitif olqmayqbilirdim. Sen çok çok iyi sabrettin, azmettin ve başardın.

Allah bir daha yaşatmasın, hep sağlıkla görelim kuzularımızı yanımızda.

Allah tüm evlatlarımızı bizlere bağışlasın, sağlıkla, mutlulukla ve huzurla büyüyelim hep beraber :)))
Amiiiin inşallah kuzum:)senin yazdığın şeylere çok Önem veriyorum yani bana iyi geliyor Sözlerin dolayısıyla ağlama Duvarı gibi seni gördüğümde dökülüveriyor duygularım:)

L Light Of God @denizbatıekin kızlar ağlattınız beni ya. sizin dertler geçti gitti düşünmeyin artık. inşallah bizim ekip de iyi olur. doktorumuz çok iyi çok şükür. steteskopla göğsünü dinlemeden önce kızım rahatsız olmasın diye steteskopu ısıtan bir adam. o beni çok etkiledi ruhsuz bir doktor değil. inşallah hep öyle doktorlara denk geliriz
Aminnn bi daha Dr larla hiiiç işimiz olmaz inşallah.çok etkilendim bende ya sizin Dr dan Allah Razı olsun.bizimki de çooook iyi bi dr ve insan.iyi ki varlar öylesi Dr lar,iyi insanlar.dünyayı daha yaşanılası bir yer oluyor sayelerinde

Allah yardımcın olsun sizde mi kalıyorlar
Ara sıra geliyorlar bana annem bakıyordu kol kırık diye onlar demiş biz bakcaz geldiler şu an hem bebeğime hem kendime ben bkıyorum üstelik mama vermeyim diye elinden geleni yapıyorlar sanki keyfi veriyorum iki üç gün aç kalsın birley olmaz diyorlr gündüz uyutturmuyolar kafayı yemeden kızımı bi toparlasm iyi

matsiyahoje matsiyahoje 1cicek3bocek 1cicek3bocek Senam72015 Senam72015 Emira SY Emira SY kızlaaar ben geldim gün nasıl geçiyor inanın bilmiyorum çınar uyurken çoook cici akıllı güzel :) uyanınca yavrum sancısından domates gibi oluyo her uyanışı rahat 3 saat alıyo :) ben yıllardır bebe gazı çıkarırım :) yeğenlerimin gazları benden sorulurdu ama ben böyle gazlı bebe görmedimmm bildiğin lpgli mübarek :)
Okul 26 sında açılıyo Senam72015 Senam72015 ama o hafta ders olmaz ekim başında tam açılır
Senin ne zaman açılıyo
Geçecek bu günler de bu sipalar büyüyecek ah oyle kalsalardı diyeceğiz yerim senin cinarini :)

2 çocukla markete gidip gelmek ölüm malum oturma pozisyonuna alamayınca arabayı alt tarafa poşet koyamıyorum doguya 1 poset versem yalandan yoruldum diyor esek sipasi. Herhalde ben 2 sene iptal

Bugun benim ufak oğlan sut dokmus kedi oysa ki maovv miavvv gibi sesler çıkarırdı k3di gibi sanirim bugun cok iyi doyup uyudugu için bu kdr uslu :)

Senin ne zaman açılıyo
Benim 19 unda ya ve direk başlıyo bizim dersler allahtan kv gelck bizde kalck bu sene kızıma bakck.getirip götürme hem geceleri de bakarım dedi. Dersine çalışısın dedi nasıl rahatladım anlatamam. Herşeye karışır ama olsun kızımdan önemli değil hiç bişey.yeni adı n çok güzel bu arada.kız Benimkide aynı valla gazdan patlyck çocuğum.o küçücük vücuda bu kadat gaz nasıl sığıyo bilmem. Dün damlalarnı unutmuşum bugün anamı ağlattı zilli resmne.damlaları kullanın ca daha rahatız çok şükürr

Back
X