• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kizlar ya oglum bugun cok agladi boyle ses telleri kopcak gibi seai kisiliyodu aglamaktan. Bi kac gundur gaz damlasini kestim gazi rahat ama kusmasi asiri derecede artti kilo kaybi yapti. Simdi de uykusunda agladi inliyo surekli aglar gibi napicam bilmiyorum o agliyo ben artik aglamasina alistim nerdeyse o kadar kotu bi duygu ki bazen o agladken ben hicbisey yapmiyorum elimden hocbisey gelmiyo sadece mama verince susuyo emziremiyorum da reddediyo memeyi tutamiyo sanki geri atiyo kendini ben de sagiyorum mecburen

Canım bi doktora mı göstersen, belki gerçekten başka bi yeri ağrıyordur kuzunun. Kilo kaybı olması da can sıkıcı :(

Kızlar yarın 2.ay aşılarımız var da. Gitmeden yarım saat önce calpol versem olur mu bi forumda okudum ama deneyen var mı de d vit ve gaz damalalrını da vercm sabah olan kısmını sorun olmaz heralde dmi

Kızlar yarın 2.ay aşılarımız var da. Gitmeden yarım saat önce calpol versem olur mu bi forumda okudum ama deneyen var mı de d vit ve gaz damalalrını da vercm sabah olan kısmını sorun olmaz heralde dmi

Biz bugün yaptırdık, eve geldikten sonra çok şiddetli ağlayınca verdim calpolü rahatladı yavrum. Uyuyo şimdi. Ateşini ölçüyorm 36,8 ile 37,5 arasında gidip geliyor. Yükselse napcam bilmiyourum ateşi yokken verdim resmen.

Ah kuzum tek ümidim sendin:)aryanın mamasını değiştiricem yine biberonla savaşıyor zayıflayacak diyr korkuyorum:KK43: hipp ya da sma Arasında kararsız kaldım.combiotice baktım Bağırsak florasını düzenliyormuş sanırım.ishal Kabızlık gaz gibi problemi olan bebeklere iyi geliyormuş.bu mama krizine bi son veremedim:KK43:sen hep hipp mi kullandın memnun musun?gerçi mama olayı bebekten bebeğe değişiyor

değişiyor valla, deniz sma, batı bebelac , ekin hipp :))

ekinin kakası katı geldiği için gözüme bebelac vermeye başladım ama bir değişiklik olmadı :))) hipp e devam.

sonunda ben de hatırlayıp baktım kombiotik mamaya. iyi birşeymiş :))

ben memnunum hippten, cmt kontrol var. bakalım kilosu nasıl ekinin. bana iyi gibi geliyor, hiçbir bebeğim öyle top gibi olmadı benim, bir ara deniz olmuştu ek gıda ya geçtikten sonra ama boya gitti hatun :) sırık gibi uzun olmasa da iyi yemek yer deniz ama yakıyor. acayip hareketli çocuk :)))

batı da zayıf değil, normal şimdi :))

ama şunu farkettim, bebelac verdiğimde 1.5 2 saat sonra acıkıyor ama hipp ile 3 saat acıkmıyor ve daha düzgün uyuyabiliyor ekin. belki tesadüftür diyeceğim ama her seferinde de tesadüf olmaz heralde.

ben memnunum, bir sıkıntı olmadı ekinde :)

Biz bugün yaptırdık, eve geldikten sonra çok şiddetli ağlayınca verdim calpolü rahatladı yavrum. Uyuyo şimdi. Ateşini ölçüyorm 36,8 ile 37,5 arasında gidip geliyor. Yükselse napcam bilmiyourum ateşi yokken verdim resmen.
Ben de öncesinde vermek iyi oluyomuş die okudum ama burda deneyen var mı die merak ettim. Bi de kızımın gözü enfeksiyon kaptı bugün gün boyunca çok huysuzdu yarın ki aşılardan sonra nolck bilmem Artık. Bi atlatsaydık

Kızlar yavrum uyuyamıyor dalamıyor sonradan uyanıyor uyku arası ağlıyor gibi inliyor anlamadım
Normalde gazı varken karnını içine çekiyor ama şimdi derdi ne anlamıyorum
Altı temiz karnı tok emdi
Allah ım yardım et inşaallah

Kızlar yavrum uyuyamıyor dalamıyor sonradan uyanıyor uyku arası ağlıyor gibi inliyor anlamadım
Normalde gazı varken karnını içine çekiyor ama şimdi derdi ne anlamıyorum
Altı temiz karnı tok emdi
Allah ım yardım et inşaallah
Valla herşey olabilir kulağına su falan kaçmış ağrı yapıyo olabilir.bi yeri ağrıyo olabilir. Karnı tam doymamış olabilir. Farketmediğin bi yerinde Pişik olabilir. Koltuk altı, kol kıvrımları boynuna bak.kıyafetlerinde etiket falan unutmuş olabilisin belki rahatsız eder. Poposunun arası pişmiş olabilir. Üzerinde sıkı bişey olabilir rahatsız eden. Bezini bi aç biraz rahatlasın. Aklıma şimdilik bunlar geldi..bi de mide gazı olabilir.

İçini ve sdışını ekledim cnm
Teşekkür ederim canım kakasini çekiyor mu huggiesin 3 numarasını diğer numaralara oranla beğenmedim çok ona canım sıkıldı içinin dokusunu begeniyor musun sen peki canım bu prima care 3 numara değil mi canım huggies 3 numara bitmek üzere prima ya tekrar geçim diyorum bez degistirmek iyi değil diyen de var çok tedirginim ya

Bir yeri ağrıyordur belki. Kulağına filan dokun bak susuyor mu? Olmadı doktora gidin bence
Bisey degismiyo :( 2 aylk bebek isyedigini yaptrmk icn aglamayi kullanmayi ogrenmis midir? Agladikca aglayasi geliyo sanki bi anda herkesi ayaga kaldiriyo. Icim daraliyo nefes alamiyorum bide wvdekiler Allah Allah niye agliyo diye basimda dolniuo her seferinde . bi sakinlik yok evde acaba huzursuzluga mi alisti.

Valla herşey olabilir kulağına su falan kaçmış ağrı yapıyo olabilir.bi yeri ağrıyo olabilir. Karnı tam doymamış olabilir. Farketmediğin bi yerinde Pişik olabilir. Koltuk altı, kol kıvrımları boynuna bak.kıyafetlerinde etiket falan unutmuş olabilisin belki rahatsız eder. Poposunun arası pişmiş olabilir. Üzerinde sıkı bişey olabilir rahatsız eden. Bezini bi aç biraz rahatlasın. Aklıma şimdilik bunlar geldi..bi de mide gazı olabilir.
Mide gazi nasil anlasiliyo? Benimki de hep agliyo gazini kakasini yapiyo elleri kollari oynamiyo eskisi gibi ama karni yNlara dogru sis hala mide gazi mi var?

Bende öyle yapmayı düşünüyordum, burda yapan arkadaşlarda oldu

Teşekkür ederim canım kakasini çekiyor mu huggiesin 3 numarasını diğer numaralara oranla beğenmedim çok ona canım sıkıldı içinin dokusunu begeniyor musun sen peki canım bu prima care 3 numara değil mi canım huggies 3 numara bitmek üzere prima ya tekrar geçim diyorum bez degistirmek iyi değil diyen de var çok tedirginim ya
Ben canbebe huggies sonra da prima kullandim. Primayi 2. Paketten sonra pisok oldu hala pisik cok fena oldu. Bwzle mi ilgili bilmiyorum cunku cok sik alt degostiriyorum bekletmiyorum

Ben canbebe huggies sonra da prima kullandim. Primayi 2. Paketten sonra pisok oldu hala pisik cok fena oldu. Bwzle mi ilgili bilmiyorum cunku cok sik alt degostiriyorum bekletmiyorum
Canım bez değiştirince oluyor, ben prima care den primaya geçince bile oldu.

Mide gazi nasil anlasiliyo? Benimki de hep agliyo gazini kakasini yapiyo elleri kollari oynamiyo eskisi gibi ama karni yNlara dogru sis hala mide gazi mi var?
Valla mide gazı bağırsak gazından daha çok rahatsız ediyo bence.memeyi emmek istemiyo mide gazı olunca.omzuna al belimden omuzumda hizasına doğru yavaş yavaş vurarak çık.hemen geğirir zaten. Rahatlıyo.karnı yanlara doğru geçişse kesin gaz sorunu var onun.

Bisey degismiyo :KK43: 2 aylk bebek isyedigini yaptrmk icn aglamayi kullanmayi ogrenmis midir? Agladikca aglayasi geliyo sanki bi anda herkesi ayaga kaldiriyo. Icim daraliyo nefes alamiyorum bide wvdekiler Allah Allah niye agliyo diye basimda dolniuo her seferinde . bi sakinlik yok evde acaba huzursuzluga mi alisti.
Ağzına baktın mı pamukçuk falan olmasın benimki de emerken falan çok ağlıydu bugün farkettim ağzı baya pamukçuk olmuş.bi yerinde Pişik falan var mı ona bak.

Calpol vermeme rağmen gece 2 de ateşlendi oğlum. Her saat başı alarm kurmuştum iyiki kalkmışım 38,4 tü. Soydum soğuk bezle sildim. Balkon kapısının önüne götürdüm saatin dolmasını bekliyordm bi kaşıkta calpol verdim hala 37,4 lerde geziyoruz. Napsam bilmiyorum.

Rica ederim cnm çekiyor ya sıkıntı yaşamadım. Ben biraz erken 3 numaraya geçtiğim için büyük geldiğinden biraz kakası çişle dolunca kenarlardan hafif çıkma durumu oluyo ara sıra. Ama bnm oğlum inanılmaz hareketli. Aşıda 4-5 kişi tuttuk düşünün. Sürekli elleri kolları ayakları hareket halinde.

Back
X