- Konu Sahibi matsiyahoje
- #6.181
2.ay asisini oldugu tarihten itibaren mi 1 ay sonra?Ben yaptiracam canım doktor 2.ay asisiyla ya aynı gün olmalı yada tam 1 ay sonra olmalı dedi 23 eylülde önce rotayı yaptiracam ordan sağlık ocağına gidecez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2.ay asisini oldugu tarihten itibaren mi 1 ay sonra?Ben yaptiracam canım doktor 2.ay asisiyla ya aynı gün olmalı yada tam 1 ay sonra olmalı dedi 23 eylülde önce rotayı yaptiracam ordan sağlık ocağına gidecez
Öyle mi iyi bari elimi sımsıkı tutuyor sıpa oyuncağı tutmuyo:))Canim eşimin yeğeni 4.5 aylık tutmaya yeni başladı
Ben eline sophie yi vermeyi hic denememistim :) ama kucuk cingiragimiz var onu vermeye calisiyorum surekli ama tutmuyo :) 1 ay sonra falan yavas yavas tutmaya baslarlar sanirimÖyle mi iyi bari elimi sımsıkı tutuyor sıpa oyuncağı tutmuyo:))
Çıngırak sert olur tutarsa kafasına filan vurur diye Sophie yi denedim tutmuyor:)işin garip tarafı biberonu iki eliyle bir tutup çekip ağzından çıkarmayı biliyor sıpa:)))hatta keyfi yerindeyse biberondan tutup emmeyi de biliyor:))ama oyuncağa gelince tutmuyorBen eline sophie yi vermeyi hic denememistim :) ama kucuk cingiragimiz var onu vermeye calisiyorum surekli ama tutmuyo :) 1 ay sonra falan yavas yavas tutmaya baslarlar sanirim
Tesekkur ederim canımİlk dozdan sonraki 4-8 hafta içinde canim
Cok kucuk bizim cingiragimiz tutsa tam ona gore :) bakma ya bu sipalar kafalarina gore takiliyolarÇıngırak sert olur tutarsa kafasına filan vurur diye Sophie yi denedim tutmuyor:)işin garip tarafı biberonu iki eliyle bir tutup çekip ağzından çıkarmayı biliyor sıpa:)))hatta keyfi yerindeyse biberondan tutup emmeyi de biliyor:))ama oyuncağa gelince tutmuyor
Sophie nasıl birsey canim yumuşakmıÇıngırak sert olur tutarsa kafasına filan vurur diye Sophie yi denedim tutmuyor:)işin garip tarafı biberonu iki eliyle bir tutup çekip ağzından çıkarmayı biliyor sıpa:)))hatta keyfi yerindeyse biberondan tutup emmeyi de biliyor:))ama oyuncağa gelince tutmuyor
Kendim yapabilirmiyim acaba ya.agzindan dokulmemesi gerekiyomus.bizimki biraz tukuruklemeyi seviyo :)
Bilmiyorum canım doktorumuz gittiğimizde söyler mutlakaBizede dr. 4 ekinde asiyi alıp bana gelin dedi eczaneye sorduk 160 lira dedi ve iki doz olucakmış galiba 2. Doz ne zaman oluyo acaba biliyormusunuz
Evet canım öyle dedi doktor ben de riske atmamak için aynı gün yapacam2.ay asisini oldugu tarihten itibaren mi 1 ay sonra?
Sophie yumuşak canım aslında diş kaşıyıcısı ama biz henüz onu oyuncak olarak kullanıyoruz:)Sophie nasıl birsey canim yumuşakmı
Kız büyüklerin hep sütün yararsa öyle kusar derler.Kızlar oğlum çok katı kusuyor çökelek gibi ama katı sizce neden
Peki bu sophie nie bu kad ar pahalı ki bi özelliğimi var ki.siz yazınca baktım da netten 80 lira falan yazıyo yine bir cahil sorusu oldu belki amaSophie yumuşak canım aslında diş kaşıyıcısı ama biz henüz onu oyuncak olarak kullanıyoruz:)
Tecrübeli anneler bebişler ellerine verilen oyuncağı ne zaman tutmaya başlar.arya Sophie diş kaşıyıcısını hala tutamıyor.onun boynu bacakları filan tam eline göre ince ama hala tutamıyor normal mi acaba