• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kötü bir gün geçiriyorum L Light Of God ve eastnbull eastnbull kuzucuklarınız moral oldu bana.
deniz hiç uyumadı bütün gün memede durdu ne bayram tebriği yapabildim ne bişey. misafirlikteyiz yardım da edemedim kimseye
tam mama vereyim aç dedim kustu. aç değil anlaşılan baya sıcaktı ondan da rahatsız oldu bir de gazı vardı o da etkiledi.onları hallettim ama yine memede uyuyor koyunca uyanıyor tekrar alıyorum. bütün uykuyu memede aldı.
ben çok gerginim kv ler burda olmayacaktı onları bir kere görecektim pek muhatap olmayacaktım o sebeple gelmiştim
ama plan değiştirdiler burda kalıyorlar kv sürekli tepemde çocuğu alayım çocuğu gezdireyim çocuğu uyutayım bi emzirmeyi teklif etmiyor yoksa alacak nüfusuna geçirecek.bide mama meraklısı su kaynattım dün akşam hemen geldi mama mı yapıyorsun diyor. ben sinir oluyorum ya. bide tutturmuş kucağıma alıcam ama alışır sen kucağına almıyorsundur diyor.sen nerden biliyorsun ya evime gizli kameramı koydun nerden bu kadar eminsin.kızlar kafayı yicem gerginliğim kızıma da yansıdı. kızım ağladıkca kv iyice coşuyor boğuldum yeminlen

kötü bir gün geçiriyorum L Light Of God ve eastnbull eastnbull kuzucuklarınız moral oldu bana.
deniz hiç uyumadı bütün gün memede durdu ne bayram tebriği yapabildim ne bişey. misafirlikteyiz yardım da edemedim kimseye
tam mama vereyim aç dedim kustu. aç değil anlaşılan baya sıcaktı ondan da rahatsız oldu bir de gazı vardı o da etkiledi.onları hallettim ama yine memede uyuyor koyunca uyanıyor tekrar alıyorum. bütün uykuyu memede aldı.
ben çok gerginim kv ler burda olmayacaktı onları bir kere görecektim pek muhatap olmayacaktım o sebeple gelmiştim
ama plan değiştirdiler burda kalıyorlar kv sürekli tepemde çocuğu alayım çocuğu gezdireyim çocuğu uyutayım bi emzirmeyi teklif etmiyor yoksa alacak nüfusuna geçirecek.bide mama meraklısı su kaynattım dün akşam hemen geldi mama mı yapıyorsun diyor. ben sinir oluyorum ya. bide tutturmuş kucağıma alıcam ama alışır sen kucağına almıyorsundur diyor.sen nerden biliyorsun ya evime gizli kameramı koydun nerden bu kadar eminsin.kızlar kafayı yicem gerginliğim kızıma da yansıdı. kızım ağladıkca kv iyice coşuyor boğuldum yeminlen
Kv:kızgın::kızgın:bşzde eşimle sabah büyük bi kriz yaşadık yine kv gitme Yüzünden:kızgın:bayram bayram sinirlerim bozuldu.valla artık anlatmaya takatim de yok.takma kuzum saatleri filan saydım eve gelene kadar sende öyle yap

Aııy canım okurken ben bunalım geçirdim allah yardımcın olsuuun

Dr gösterdin mi bisi demedi mi canım bize AR (anti reflu) mama verdiler ama herkesi kabız yapan mama bizi ishal etti mecburen kestim ishal olmasa çok iyi gelmişti kusmuyordu keyfi de yerindeydi
Canım ben mama kullanmıyorum sadece emiyo doktorda önemsemedi kilo alımı iyi bi sorun yok dedi

matsiyahoje matsiyahoje canım sen gergin sen bebis huysuz uyku uyumayan bi bebis oluo ben taha da bu teşhisi koydum kendime.şimdi sana ne desem boş ama bi bitki çayı fln iç

Can'ım benim oğluştada reflü çıktı 2. Ayda oyle bir kusuyorduki aman Allah'ım cok şükür 2 gündür gaviscon kullanıyoruz rahatız baya günde 2 defa mamasına koyuyorum birde dediğin gibi beslendikten sonra yarım saat dik tutuyorum 2 gündür hiç kusmadı cok şükür bin şükür
Masallah canim biz genelde sut iciyoruz ama mama da kullandigimiz oluyo. Mama bineton ve emzik kullanimi refluyu arttiriyomus maalesef. Bize doktor ilac vermeyeyim vok kucuk dedi. Yatagini kaydirak gibi egimli yapin dedi iyi geliuo.gaviscon toz seklinde mi

Cnm fiyat açısından bakarsan bondigo aldım ben serüven halısı memnunum.çok kullanacağını düşünmyrm ama en azından kendi hevesim geçti çünkü ben değişik oyuncakları olsun istyrm ama pahalı dersen fisher price bi tane vardı çok beğendi m ama boyutlarına iyi bak bazıları çok küçük gelebiliyomuş
Canım neden çok kullanılacağını dusunmuyorsun bebeğin beğenmedi mi

Cnm benzer şeyleri kendi evimde yaşadım. Valla ne taktım nede canımı sıktın. Boşver sen gerildiğimde bebeğinde gerilecek etkilenecek. Sen kucağındaki mucize ile ilgilen. Yoksa çıkamazsın maalesef bu işin içinden.

Canım neden çok kullanılacağını dusunmuyorsun bebeğin beğenmedi mi
Yok o yüzden demedim.bebeğim şu an renklerine odaklandı gayet güzel izliyo en az bi 15 dk seyrediyo.seslerini de yavaş yavaş anlayınca faha işe yarar olacak ama hani oturmaya emeklemeye başlayınca artık ona göre olmayacak bence. Gelişimi için çok daha güzel şeyler alınabilr aklımda bi sürü şey var da o yüzden dedim.yoksa kızım beğendi biz de beğendik tek eksiği ışıklı bi oyuncak olmaması üzerinde onu da ben alıp asmayı düşünyrm. Çünkü şu an görüntüyü sesten daha çok algılıyo

image.webp

Kızlar onereceginiz oyun Halısı var mı yarın almaya gidecez fikirlerinizi bekliyorum

Ben ebenin tavsiyesi ile Fisher Price markasından aldım. Şimdilik her sabah günde 15-20 dakika oyanabiliyor üstünde. Rituel haline getirdik.

Back
X