• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Kızlar kızımın oyun halısı biraz gazimiz olduğu için çok ilgilenmedik bugün zamanla ilgisini çeker diye düşünüyorum

MErhaba güzel anneler sizlere danışmak istediğim bişey var bebeğim 2aylık ve sadece emziriyorum güzel emiyor doyuyor da ama az kilo alıyor 3600doğduk şuanda 4700 boyu 59cm boyu uzun ondan mı göstermiyor kiloyu yada az mı bilmiyorum geceleri mama mı versem kilo alsın kafamda deli sorular tavsiye istiyorum doktorum bişey demedi ama mama vermeli miyim sizce kilo aldıran mama tavsiyesi istiyorum yardımcı olun lütfen aklıma çok takıldı bugünlerde :110:
Aç bebek ağlar huzursuz olur, aylık standartların üstünde kilo alıyorsa hiç mama verme bencede

kızlar denizi uyutamıyorum kafayı yicem kaç gündür. gezmeye geldim odaya kapandım denizle uğraşıyorum.gelmesem en azından evin içinde olcaktım küçücük odaya kapanmayacaktım :KK43: gündüz 3 kere birer saat uyudu onda da sallamayı bıraktığım an uyandı tekrar uyuttum hep. memede uyudu bırakınca uyandı. neden böyle ya ne yanlış yapıyorum ben... sizin ve diğer arkadaşlarımın bebekler ne kadar uslu benimki niye böyle :KK42: herkes koyunca uyuyan alınca uyanan bebekten bahsediyor ben ne yaptım da bende yok ondan
Aynen ben de öyleyim küçük odadan çıkamadım bebek uyutan emzir vs derken tek kaldım hep bırakınca uyanmaları da oldu neyseki 1 gün kaldık uzun soluklu olmazdı

Canım hemen prensesi etiketleme benim böyle şöyle diye, yerini yadırgamıştır hava değişikliği olmuştur vs üzme hemen kendini. Onlar büyüyorlar ve daha az uyuyup daha çok ilgi istiyorlar. Ağlamadığı sürece uyanık olmasının bir zararı yok bence. Zorlama onuda kendinide. Al kucağına öp kokla sev, rahatla önce
canım haklısın hem ilgi istiyor hem de değişik yer değişik yüzler etrafı incelemekten uyuyamıyor. keşke ağlamasa da gündüz bütün gün uyanık dursa ama uykusı geliyor gözleri kızarıyor uyuyamıyor ağlıyor resmen uyuyamadığı içim yorgunluktan acı çekiyor. :(

Yalnız değilsiniz yalnız değilsiniz merak etmeyiniz yalnız degilsinizzzz :)) boyle bir reklam vardı canimm :)) benim oğlumda ayni canimm ama bunu sorun etme uyumasın bırak cok yorulup sızar bir sure sonra 2 gün boyunca oglum gündüz hic uyumadi desem yeridir 10 dk 15 dk kucakta memede 1 saat hic olmadı totelde bile 1 saat olmamıştır ,bizde gezmedeydik ... bazi bebekler böyle canim kabullen algıları çok açık çok ilgi bekliyor... Ama bebeğin sağlıklı buna şükret biraz da uğraştırsın annesi:)) bunlar kucak kuşu :)
yalnız olmadığımı bilmek güzel.
gelen misafirler bile bu nasıl bebek diyor bebek yerine yatırınca uyurmuş. bizimki o bebeklerden değil dedim napıyım. hem zaten çok gazı var o olmasa etrafta herşey dikkatini çekiyor. haklısın çok şükür sağlıklı kuzum ve evet kucak kuşu miniğim. evde olsa dert etmem de misafirlikte böyle olunca kızım beni rezil etti diyorum üzülüyorum. evde böyle değil demekten dilim damağım kurudu gerçekten evde böyle değil yani bu kadar değil

bişeyler yazıp kaçıyorum kusura bakmayın kızlar müsaitseniz bir sorum daha var. oyun halısı alıcaz daha önce de sormuştum.
tiny love maymun adası ile fisher price piyanolu arasında kaldım. acil karar vermem gerekiyor aradaki farklar neler acaba ve hangisi daha iyi

matsiyahoje matsiyahoje canım sıkma canini her bebek aynı başka yere gidince düzenleri bozuluo biz bayramda gezmeye gttik yarım saat geldik gece 11.30 da uyudu ogleden o saate uyuyamado uykunsaato kacti

yalnız olmadığımı bilmek güzel.
gelen misafirler bile bu nasıl bebek diyor bebek yerine yatırınca uyurmuş. bizimki o bebeklerden değil dedim napıyım. hem zaten çok gazı var o olmasa etrafta herşey dikkatini çekiyor. haklısın çok şükür sağlıklı kuzum ve evet kucak kuşu miniğim. evde olsa dert etmem de misafirlikte böyle olunca kızım beni rezil etti diyorum üzülüyorum. evde böyle değil demekten dilim damağım kurudu gerçekten evde böyle değil yani bu kadar değil
Kime ne ya kime ne? Bebek dedigin soyle olurmus boyle olurmus.ya her insan bir mi? Onlarda bi birey.kimisi degisik ortama girince daha sakin olur kimisi daha huzursuz.bencr en guzeli evinde huzurlu olmasi.kimseyi takma canim.o senin guzeller guzeli kizin.onun icin ne kadar dua ettin ne kadar istedin.konusan insanlar dis kapinin mandali.boyle konusa konusa annrnin psikolojisini bozup bebegini sorgulatiyolar resmen

Kime ne ya kime ne? Bebek dedigin soyle olurmus boyle olurmus.ya her insan bir mi? Onlarda bi birey.kimisi degisik ortama girince daha sakin olur kimisi daha huzursuz.bencr en guzeli evinde huzurlu olmasi.kimseyi takma canim.o senin guzeller guzeli kizin.onun icin ne kadar dua ettin ne kadar istedin.konusan insanlar dis kapinin mandali.boyle konusa konusa annrnin psikolojisini bozup bebegini sorgulatiyolar resmen
paikolojimi bozdular gerçekten.bende mi denizde mi sorun var acaba diye düşünüp duruyorum artık. evde iyiyiz çok şükür ama misafirlikte çoğu çocuğun düzeni bozuluyor zaten yani normaş aslında böyle olması bide gazı var napsın çocuk

paikolojimi bozdular gerçekten.bende mi denizde mi sorun var acaba diye düşünüp duruyorum artık. evde iyiyiz çok şükür ama misafirlikte çoğu çocuğun düzeni bozuluyor zaten yani normaş aslında böyle olması bide gazı var napsın çocuk
Canım benim bebekler, çocuklar böyledir... Benim 3.5 yaşındaki oğlum 2 3 aylıktan beri evde kendi kendine uyurdu ama asla başka bir evde ( anneanne, babanne vs) kendi uyumazdı ayakta sallardım aslında işime de gelirdi ben çocuğu her türlü uyuma şekline alıltırmıştım o yüzden ben yokken de uyutabiliyorlardı... Sonra oğlum büyüdü ek gıda zamanı geldi evde güzel yiyen çocuk başka evde yememeye başladı hala da öyledir dışarda oyuna dalar vs yemeğini zor yer hatta yemez ama bilirim ki eve geçince her şey düzelicek geçici...

Sen de öyle düşün! İlk çocuk da öyle oluyor ama ikilenince çocuklar panik olmuyorsunn...

Ben mesela hiç gezmediğim kadar 2 çocuğumla geziyorum daha çok cesareti oluyor insanın...

Back
X