• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

@Nurmuratkf çok geçmiş olsun tatlım Fatima ya :KK15: bizimde yarın 2. Ay aşımız nasipse bi yaramazlık yok bebişte.kizim okula başladı krese yani onla ugrasiom şimdilik banada iyi oldu götürüp getiriyorum yürüyüş oluo :spor: detoks kuru hazırladım bugün onuda içmeye başlıcam nasipse gtsin kilolar
Ohh mis :) bizimki de perşembe inşallah miniklerimize ağır gelmez bu aşı :/ en önemli şeyi sormayı unutmuşum :D hala gidiyor mu kilolar ben 69 a indim şimdilik pilates yapsam diyorum

Canim kartlarda kedi kopek ev araba tarzi resimler var.once gosteriyorum inceliyo daha sonra eger hayvan resmiyse once adini soyleyip sonra cikardigi sesi yapiyorum.surat ifadelerinde aynilarini yapiyorum ev araba rrsumlerinde 'iste Berinimin evi' 'bu da babasinin arabasi' tarzinda sacmaliyorum :) kirki ciktiktan sonra incelemeye basladi.simdi bildigin konusuyo kartlarla :)
Çok güzelmiş canım ya o zaman vakit kaybetmeyeyim ben de. Bebeğimin ilk kartları mı demiştin adını?

Az önce karma aşımızı yaptırıp geldik çok ağladı içim gitti resmen.. Şimdi ateşi çıkacak mı diye başında bekliyorum.. :(

S sssn aklında bulunsun kartları hızlı bi şekilde göstermek gerekiyormuş.bi de her gösterdiğinde kartların yerinin değişik olması yani aynı sırayla göstermemek gerekiyomuş.bunu ben yine biryerde okudum ama nerde hatırlamıyorum netten bi bak istersen:)

S sssn aklında bulunsun kartları hızlı bi şekilde göstermek gerekiyormuş.bi de her gösterdiğinde kartların yerinin değişik olması yani aynı sırayla göstermemek gerekiyomuş.bunu ben yine biryerde okudum ama nerde hatırlamıyorum netten bi bak istersen:)
Benimki tam tersi aynı sırayla ve 10 sn göster diyo qbebek ilk kartlarım benimki

Canim ben du yaptırdım aşıya gitmeden 1 çay kaşığı sürüp verdim akşam saatlerinde tekrar verdim ama gene de 37.5 a kadar gwldi gece tekrar versin şükür suan iyi ama bütün gece huzursuzdu galiba ağrı yaptı
Ben de gitmeden banyo yaptırdım üç gün yapamayacak diye. BAkalım demin olduk aşımızı

denizbatiekin denizbatiekin fikrinden faydalandım. Teşekkür ederim. Salıncağı akşamları uyutmak için gündüzleri oyun için kullaniyoruz artık. Severekte vakit geçiriyor

Eklentiler

• IMG_20160920_104407.webp
    IMG_20160920_104407.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 76
Ya oylemiymis.her zaman ayni sirada olmuyo kartlar ama genelde ayni sirada gidiyoruz hic aklima gelmemisti.8 10 sn kadarda gosteriyorum her bir karti.baya seslenip konusmak isteyince hizli gecmiyodum bende.bilmiyodum boyle oldugunu

Az önce karma aşımızı yaptırıp geldik çok ağladı içim gitti resmen.. Şimdi ateşi çıkacak mı diye başında bekliyorum.. :KK43:

Ateşi çıkmazsa ilaç vermeyin demişti doktor ben de vermedim. Ama sonra bir ağlamaya başladı elim ayağım karıştı. Hiç böyle ağlamamıştı daha önce. Sanırım ağrı yaptı. Calpol u zor yetiştirdim. Yarım saate sakinleşti. İstersen bir çay kaşığı ver sabah akşam.

@Nurmuratkf canım bende 61 de takılı kaldım Gerci bebisler 2 aylık yani çok zaman geçmedi ama doktoruna sor canım plates i sezeryan için sakıncalı mi diye

Back
X