• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

matsiyahoje matsiyahoje he bi de biryerde dönencelerin gözlere zararlı olduğunu okumuştum şaşılık yapıyormuş. Ben vazgeçtim almaktan o yüzden. Siz ne düşünüyorsunuz? denizbatiekin denizbatiekin
canım olumsuz yorumlar var evet eşim de okumuş. evde park yatağın dönencesi var uyduruk bişey onu bazen kullanıyorum şaşılık yapcak gibi durmuyor. bir tane figürü takip etmiyor genel olarak bakıyor çünkü ama tabi bu benim şahsi fikrim. bir de nadiren kullanıyorum zaten. sık kullanımda ne olur bilmem

baya ayrıntılı yazmışsın canım teşekkür ederim. gece uykularımız bozulunca gündüz çok uyutuyorum diye olduğunu düşündüm. 3 yada 5te uyanıyor sabah.çok zorluyor beni
Allah allah.gece uykusuna kacta yatiyo? Uyaninca bi derdi var gibi mi kalkiyo? Ikinip duruyomu gaz falan mi zorluyo acaba? Bir sebebi olmali yani 5 6 gibi kalkmasi normalde 3 te kalkmasi cok kotu.hem kendisi icin hemde senin icin.geceyi gunduzu cok iyi ayirt edebiliyomu?

Eki Görüntüle 1880751

İki saattir uyutmaya çalıştığım yaramaz böcük , oyun halısını kurdum bakalım oynayacak mı diye içine koymamla uyuması bir oldu :oha:

Bu arada ebebekten 159 ₺ ye aldık oyun halısını ve worlcard ınız varsa 50₺ puan veriyor.
maşallah kızımın adaşına . oyun halısının markası modeli ne canım?

Benim kızım yüzüstü yatmayı hiç sevmiyo kızlar sizlerde böyle bir sorun var mı.hemen ağlıyo.gelişimi için çok iyi ama yatıramıyorum. Hep sırtüstü yatıyo bazen de sırtı dinlensin die yan ya da omzumda yatırıyorum.kundak yaptığım için pek yan da yatıramıyorum bu aralar
yüzüstü yatırdığında sırtını sıvazlamayı denedin mi bide yanına yatıp konuşuyorum daha uzun süre duruyor. benim kız da çpk sevmiypr ama günde iki kere yaptırıyorum çok faydası var mutlaka yatır

canım olumsuz yorumlar var evet eşim de okumuş. evde park yatağın dönencesi var uyduruk bişey onu bazen kullanıyorum şaşılık yapcak gibi durmuyor. bir tane figürü takip etmiyor genel olarak bakıyor çünkü ama tabi bu benim şahsi fikrim. bir de nadiren kullanıyorum zaten. sık kullanımda ne olur bilmem

M melda983

Deniz ve batıda çook kullandım, bayılıyorlardı :) bir sıkıntı yok valla gözlerinde şimdi :))

Son bir iki haftadır da ekine kullanmaya başladım :)

Canı isterse bakıyor sıpa :)

Canim benim oğlumda aynı saat 5 5.5 gibi kalkar uyumaz gündüz surekli sallanarak uyur akşamları düzenimiz vardı oda artık yok büyüdüklerinde rahatlayacaz Allah'ın izniyle 2 3 gun iyi gitti cok heveslendim düzelmeye başladı dedim tekrar aynı suan bugün esime artık doktor araştıralım
bu çocuğun baska problemi varda bizmi bilmiyoruz neden bu kadar agliyor diye ağlayarak yakındım ... Bide her kafadan bir ses yok beli batmış bu çocuğun yok kolu agriyor cok kucağa almışsın beli batmış tuh tuh diye esiminde kafasına girdiler bugün merasimle kucağıma alıyorum çocuğu
benim kızım da gündüz sallanarak uyuyor. sürekli uyanıyor geri uyutuyorum. karartmalı perdelerden alıcam sabah uykusunu uzatmak için. bir de doktor akşam 5ten sonra uyutmayın ki gece uykusu iyi olsun dedi onu denicem bide anason vericem gece. bakalım nolcak

M melda983

Deniz ve batıda çook kullandım, bayılıyorlardı :) bir sıkıntı yok valla gözlerinde şimdi :))

Son bir iki haftadır da ekine kullanmaya başladım :)

Canı isterse bakıyor sıpa :)

Genelde bu duzende canim.cok nadir bozuluyo.bir sikintisi olunca,gunduz uykusunu iyi almadiysa ya da gece uykusu icin gec kalinca sapitmalar oluyo :) elimden geldigi kadar duzenine uyuyorum.aksam rutinimizide uyguluyoruz.disardaysak o saate kadar evde oluyoruz.ama gecikeceksek tam uyku vakti cikiyoruz ki yolda uykuya gecmis olsun.eve gelir gelmezde yerine yatiriyorum devam ediyo
gaz durumunuz nasıl peki canım?

Allah allah.gece uykusuna kacta yatiyo? Uyaninca bi derdi var gibi mi kalkiyo? Ikinip duruyomu gaz falan mi zorluyo acaba? Bir sebebi olmali yani 5 6 gibi kalkmasi normalde 3 te kalkmasi cok kotu.hem kendisi icin hemde senin icin.geceyi gunduzu cok iyi ayirt edebiliyomu?
canım normal düzenimiz gece 9-12-3,5-5,5-7 şeklindeydi ama bir haftayı geçkindir bozuldu. 3-3,5 gibi uyanır emer sonra uyusa bile ıkına sıkına uyuyor. ben kıyamıyorum kucağıma alıyorum kucağımda rahat uyuyor 5e kadar. 5te yatağına koyuyorum uyurken bile koysam uyanıyor. yanıma alıyorum yok. bazen geri kucağıma alıyorum Kucağımda uyuyor uyanıyor emiyor geri uyuyor 9a kadar o da canı isterse. gece gündüz ayrımını yapıyor normalde.ama on gündür perişanım bu sabah ağladım artık

Kizlar bahar için ne tur kiayfetler aliyorsnuz su hani boydan boya citcitli uzun kollu zibinlar kullabisli mi aliyomusunuz ayrica kis için mont alacakmisiniz yoksa hani e bebekte var boydan boya polar tulum tarzi şeyler mi alacaksiniz ayakkabiyi ne zaman alacaksiniz
alt ust pijama tarzi seyler aldim ben.cunku atletleri citcitli giydiricem.butun tulumlar alt acarken zor oluyor.sogukta alt ust daha mantikli.kis icin ben astronot tulum almistim kanzdan.onu kullanicam.bi kac ayakkabi almistim ama daha giydirmedim buyuk cunku

Ben de çok heveslenyrm bu oyun halılarına. Fisher price oyun adası beğendim ama komşum kullanmıyolar dedi. Yeğenine almış.emin olamadım ama çok tatlı duruyolar maşşallah
Kullanıyorlar kuzu
Başta anlamıyor
Bir iki derken üçüncü de aşılıyor
Zaman geçtikçe hoşlarına gidiyor
Düşünmelisin bence :KK200:

canım normal düzenimiz gece 9-12-3,5-5,5-7 şeklindeydi ama bir haftayı geçkindir bozuldu. 3-3,5 gibi uyanır emer sonra uyusa bile ıkına sıkına uyuyor. ben kıyamıyorum kucağıma alıyorum kucağımda rahat uyuyor 5e kadar. 5te yatağına koyuyorum uyurken bile koysam uyanıyor. yanıma alıyorum yok. bazen geri kucağıma alıyorum Kucağımda uyuyor uyanıyor emiyor geri uyuyor 9a kadar o da canı isterse. gece gündüz ayrımını yapıyor normalde.ama on gündür perişanım bu sabah ağladım artık
Gazdan dolayi uyuyamiyo o zaman degil mi? O uyanmadan once emzirmeyi denesene.karni acikinca uyaniyo ya normalde.o uyanmadan emzirsen belki birkac saat daha uzun uyuyabilir.uyaninca iyice aciliyodur belki.geri dalmada problem yasiyodur

Gazdan dolayi uyuyamiyo o zaman degil mi? O uyanmadan once emzirmeyi denesene.karni acikinca uyaniyo ya normalde.o uyanmadan emzirsen belki birkac saat daha uzun uyuyabilir.uyaninca iyice aciliyodur belki.geri dalmada problem yasiyodur
onu yapıyorum canım mızırdandı mı alıyorum emziriyorum. zaten hiç açlıktan ağlatmıyorum. ama yine de böyle oluyor. uyanmasa bile uykusunda kıvranıyor gece 3 gibi. anason aldım gece bir kere anason vermeyi denicem hem uyku için hem gaz için. bir de gece 3-5 arası kucağımda çok huzurlu uyuyor gazı olsa diyorum kucağımda da kıvranır. 5ten sonra da yine kucağımda yada yanımda emerken uyuyor ama bırakınca anında uyanıyor. çözemedim ben bu işi. yeni duruma da adapte olamadım. ben de kolik oldum sabah 5te uykusuzluktan ağlamaya başlıyorum artık :(

Back
X