- 20 Aralık 2015
- 947
- 750
- 53
- 33
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #4.901
Surekli sagsan artmaz mi denedin mi hicCanım benim ilk bebeğimde de sol göğüsümde doğduklarından beri süt az oluyor, onlarda az olunca emmiyor daha da azalıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surekli sagsan artmaz mi denedin mi hicCanım benim ilk bebeğimde de sol göğüsümde doğduklarından beri süt az oluyor, onlarda az olunca emmiyor daha da azalıyor
Tatil kaçıyor ya canım yarım saatlik bir yere gidecek oluyoruz düzeni bozulmasın diye planlayip gidiyoruz hayırlısı olsunBizde vazgectik gibi bisey riske atmaya gerek yok aslinda
Aynen canımKızlar,
Biraz özel bi soru olacak amaa bebeğini başkalarından kıskanan var mı?
Bende var. Lohusalığıma veriyordum aslında, aşırı duygu yoğunluğu yaşıyorum diye kıskançlığımı bastırmaya çalısıyordum ama yok anam, geçmiyor sanki...
Hele ki bebeğimi sarıp sarmalayıp kendi çocuğuymuş gibi sevenlere ayrı bi tahammülsuzlüğüm varinşallah dışardan anlasılmıyordur
![]()
Ben de oyleyimKızlar,
Biraz özel bi soru olacak amaa bebeğini başkalarından kıskanan var mı?
Bende var. Lohusalığıma veriyordum aslında, aşırı duygu yoğunluğu yaşıyorum diye kıskançlığımı bastırmaya çalısıyordum ama yok anam, geçmiyor sanki...
Hele ki bebeğimi sarıp sarmalayıp kendi çocuğuymuş gibi sevenlere ayrı bi tahammülsuzlüğüm varinşallah dışardan anlasılmıyordur
![]()
40 ciktigindan beri dikkat ediyorum canim.aksam 22 de falan uyuyodu bazen.uyku saatini kacirinca 12 1 i buluyo uyumasi ve cok agliyo.o yuzden cok dikkat ediyorumMasallah canim. Peki sen bu sekilde ne zaman dikkat etmeye basladin ne zaman oturdu? Biz daha 2 aylik olmadik. Senin kadar oturmadi ama aksam uyku saatini kacirinca cok huysuzlaniyo ayni sekilde
Cnm oğlumda sağ göğsümü almazdı onu sana anlattığım yöntemle 19 ay rmzirdim çift göğüs sadece stres yapma emzirme saatlerindeBen de pes edyrm ya. Zaten sol da doğru dürüst süt yok böyle yapınca iyice gidecek. Biraz büyüyünce yetmyck sütüm.nie böyle yapıyolar bilmyrm ki.
Bebeğimiz kaç gunlulCanim cok zor biliyorum Allah tum annelere sabir versin. Benimki de 2 ya da 4te uyaniyodu ve uyutamiyodum bazen ertesi aksama kadar uyumuyodu. Gazini daha rahat cikariyo arrik eskisine gore o yuxden uykusu da duzene girmeye basliyo. Insallah bozulmaz. Insallah seninki de gececek. Canim bide boyle surekli akil veriyo gibi oluyom ama denediklerim bwlki isine yayar. Ben gec3 mizildaninca emzigi veriyom hemen pis pis diyom o sekilde de uyku suresi uzuyo
Canim ben de karartmali perde dusunuyorum nerden alacaksin
Valla belli bi olcum yok goz karari koyuyom ben bi cay kadigi rexene bi cay kasigi da papatyayi bidu bardagina yap 20 30 cc arasi binerona koyuyorum ben ictigi kadarini iciyo. ben de iciyorum sabah akdam yapiyorym
Yok yapmadı dolaptan çıkarır çıkarmaz vermiyorum 10 dk geçiyo ilk soğuğu çıksın ilaçtan diyePekibebeginde öksürük yapmadımi
Ya kızlar benimki de sol göğsümü az emmeye başladı birazcık emiyor sonra ittiriyor bu göğüsteki süt azalır mi peki ne yapmam lazım
çörekotu yağını ayaklarının altına sürüp çorap giydir canım oda faydalı ege bölgesinde yaşıyorum yaşlı bir teyze söyledi şuan onu yapıyorum ilacı kestim boşuna ilaç vermiyim diye...yarım saat içinde fayda ediyorBizde biogaia bi ise yaramadi agulina kullandik oda ise yaramadi artik biraktik ilaç kullanmayi o agliyo biz sakinleştirmeye calisiyoruz o kadar
6 9 aldim cogunlukla.9 12 aldiklarim da oldu.yine de nisana kadar kisa giymeleri zor havalar hemen isinmiyor.ben citcitli o yuzden fazla tercih etmedim.alt ust aldim.benim kizim da 66 gunlukPeki kaç beden aliyosunuz ben uzun kollu ciycitli aldim ama 9-12 aylik çünkü ilkbaharda belki giyer dedim çok mu abarttim biee citcitli kucuk olursa giyemez gibi dusundum 1 buçuk aylik benim minnos
sizin bebeginide mi kolik kaç aylık? bugün eşim alacak o zaman. acı elma yagını söylemişlerdi ama o tahriş edebilir diye korktuk bunda öyle bir durum yok degilmiçörekotu yağını ayaklarının altına sürüp çorap giydir canım oda faydalı ege bölgesinde yaşıyorum yaşlı bir
sizin bebeginizde mi kolik? kaçteyze söyledi şuan onu yapıyorum ilacı kestim boşuna ilaç vermiyim diye...yarım saat içinde fayda ediyor
acı elmayı göğsüne ve karnına sürün ...çörekotunu ayak altlarına her ikiside var bende acı elma soğuk algınlığından korumak için gaz için faydalı olmuyor... her çocuk farklıdır tabii ama burada bilen teyze vardı o öyle söyledi.acı elmayı büyük kızıma her gün banyodan sonra sürdüm maşallah 4 yaşında nerdeyse hiç grip olmadı...tahriş etmiyor küçük kızımada kullanıyorum çünküsizin bebeginide mi kolik kaç aylık? bugün eşim alacak o zaman. acı elma yagını söylemişlerdi ama o tahriş edebilir diye korktuk bunda öyle bir durum yok degilmi
Ne yapacagimi şaşırmış durumdayım gaz diyorum bende ama 24 saat gaz olabilir miHiç kimseyi dinlemek bi dr a git.aynı şekilde Benimkide de beli bakmış dediler gittim idrar yolu enfeksiyonu çıktı.gerçi ilaçlık bi du ru m yok ama böbrek ultrasonu falan istedi. Anlıcağın biz beli baktı gazı var derken çocuğun başka sorunları çıktı.hala da çözümlenmiş değil ama röntgeni çekildi beli batmamış en azından onu bilyrm artık
Benim perdelerim karartmalı bizde cok ise yaramıyor :)) 1 yıl sonra bugünleri gülümseyerek hatırlatırız insallahbenim kızım da gündüz sallanarak uyuyor. sürekli uyanıyor geri uyutuyorum. karartmalı perdelerden alıcam sabah uykusunu uzatmak için. bir de doktor akşam 5ten sonra uyutmayın ki gece uykusu iyi olsun dedi onu denicem bide anason vericem gece. bakalım nolcak
Pardon canım da misafir çocukdan önemli miymiş???hiiiiç takma çocuğundan daha önemli Kıymetli hiç bişey yok ve artık sen onunla çooookk daha güçlüsün bunu unutma.inşallah önemli bişeyi yoktur ihmal etme götür mutlaka Dr aNe yapacagimi şaşırmış durumdayım gaz diyorum bende ama 24 saat gaz olabilir miufakcik bebeğe radyasyon yükletmek istemiyorum oyle bir durum yok cunku biliyorum bende idrar yolu enf şüpheleniyorum 1 ay önce baktırdık ona sıkıntı yoktu yarın olmazsa tekrarlayım hatta bugün acile gidebilirim yazık oğluma ya inan perisan durumdayım anlayışsız biz eş .... Benim yüzümden misafir cagiramiyormus evine hiç bir yere gidemiyormuşuz cocukmus bu evdede ağlıyormuş zaten kafayı yemek üzereyim