• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kızlar bebegim çok huzursuz ya aglıyo sürekli gündüzde gecede koliide gecti bu artık doktora götürdük bi rahatsızlıgı yok dedi ben napacam sürekli aglayan bebekle. neden bu kadar huzursuz huzurlu bi hamilelik gecirdim halbuki kayınvalıidem huzursuz hamilelik diyip duruyo halbuki gercektende iyi bi hamilelik dönemi gecirdim

Canımcım belli olmuyor bu kolik işleri. Ben oğlumda rahat bir hamilelik geçirdim ama adam koliğin alası çıktı :)))

Sen sakin kalmaya çalış, bir sağlık sıkıntısı yok kuzunun. Gaz ve dünyaya alışma sürecinde o kuzucuk :))

Bir daha kizim buyuyene kadar kuafore gidemicem sanirim. Bi biyigimi aldirdim o kisacik surede bile agladi durmadi emzirdim tek kasimi aldirdim yine cildirdi mememden ayrilmadi diger kasimi aldiramadan eve gidecektim az daha bir daha kuafor mu tovbeee

Bir daha kizim buyuyene kadar kuafore gidemicem sanirim. Bi biyigimi aldirdim o kisacik surede bile agladi durmadi emzirdim tek kasimi aldirdim yine cildirdi mememden ayrilmadi diger kasimi aldiramadan eve gidecektim az daha bir daha kuafor mu tovbeee
Allah iyiliğini versin gecer bu gunler de canım bir bakmissin kizin da yan sandalye de saclarini yaptırıyor: )

20160906_094915-640x1137.webp 40i ucmus kocaman adamim ben artik teyzeler :)

Kızlar dün Avmye gittik ben uzunlari giydirmistim bebeğim dışında kaç bebek gorduysem askılı giyditmisler ayakta çorap bacaklar açık ben mi yanlış yapıyorum bilemedim ya

Kızlar dün Avmye gittik ben uzunlari giydirmistim bebeğim dışında kaç bebek gorduysem askılı giyditmisler ayakta çorap bacaklar açık ben mi yanlış yapıyorum bilemedim ya
Hele ki avm de ciplak ayak falan hic dogry değil bütün magazalar klimali. Ayaktan kulaktan göbekten soguk alir bebek. Belki buyuktur onların bebegi biraz daha.

Hele ki avm de ciplak ayak falan hic dogry değil bütün magazalar klimali. Ayaktan kulaktan göbekten soguk alir bebek. Belki buyuktur onların bebegi biraz daha.
Yok kuzum ya bildiğin bizimkiler kadardı bebeği hıçkırık tuttu kasiyer belki usumustur dedi annesi de olabilir diyor

Ya sorma, burada bütün bebeler çıplak ayak sitede. Bizimkilerde çıkarıyor ayakkabıları. Bir iki üç beş derken anne bizde istiyoruz diyorlar.

Ya akşam yemeğinde bir dilim ekmek, Süt, kraker yiyip yatıyorlar, ben de bizimkilere iyi beslensinler diye deliye dönüyorum, her gün farklı, sebzesini etini vs yesinler diye.

Onlar da büyüyor bizimkiler de. Bazen bende yapıyorum valla, halim olmuyor.
Hatta hamileyken bir akşam hiçbirşey yapamadım ve yoğurt ekmek yedirdim, pek eğlendiler ya :)))

Hele kışın çocukları çorapsız sandaletle gönderiyorlar. Aklım almıyor ya :)))))

Screenshot_20160906-133733.webp
Screenshot_20160906-133727.webp
Screenshot_20160906-133720.webp

Kızlar uyku tutumundan bahsetmişsiniz, ben de çoook kullanıyorum tulum. Hatta hala kullanıyorum. Hepsi üstünü açıyor, Ekin dahil :))

İlki 10 yıllık bir tulum :) arkadaşım vermişti, benim büyükler, onunki, benim bir arkadaşım ve şimdi ekin kullanıyor :))

İkinciyi teyzem ölmüştü, onuda deniz ve batıda kullandım.

Üçüncüsü de çeyizcide yaptırmıştım denize. Batınında var öyle büyük, hatta bir tane daha var ki boyu 160 cm :)) onu da çeyizcide yaptırdım :)) Biraz daha kassam ben gireceğim içine :)))

Eklentiler

• Screenshot_20160906-133733.webp
    Screenshot_20160906-133733.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 18
1cicek3bocek 1cicek3bocek maşallah küçük bey çok tatliiii. Ben bu uyku Tulumu işine ekimde geçerim diorum ama gece kaka yapıo olursa hala naparim bilemem

Slm kızlar kizim yarın 2 aylık oluyor ama kilo alımı düşük. Sık sık emzirme falan elimden gelen herşeyi yapıyorum. Arada azcık kaşıkla mama veriyorum 2 haftada 200 gr almış. Doğduğundan beri hep böyle. Hemşiresi doktora sevketti. Doktor hastaneye ama randevu verilerine kadar :110:. 3080gr doğdu şuan 4400. Allah büyük dert vermesin inşallah.

Kızlar benimde canım sıkkın ya geçen gece oğlum baya koyu yeşil sümüklü kala yapmıştı ama devamı olmadı diye doktorumuz önemsemedi. Alerjik olmuştur dedi. Bugün 2 kez kaka yaptı oğlum ikiside yeşil ve sümük gibi. 3 saat arayla Peşpeşe böyle yapınca çok cnm sıkıldı inşallah önemli bişey değildir. Bide yetmezmiş gibi bendende dünden beri kahrevengi çamur gibi akıntı geliyor bu nedir bilen var mı? Bugün 60 günlüğüz.

Yok kuzum ya bildiğin bizimkiler kadardı bebeği hıçkırık tuttu kasiyer belki usumustur dedi annesi de olabilir diyor
Sen aklindan sasma boşver ev sıcağında ciplak bacak giydir ama corabi olsun icinde atleti olsun ama kisa süreli olsun o bile. Ufaklar daha ufacik soğukta gazlaniyorlar. .Benim oglanin gaz problemi olmadigi halde ayaklarını azcık acsam opup sevmek için bakiyorum ih ih etmeye başlıyor o yuzden yaşlarına girene kdr dikkat etmeli. Obur yaz insallah cibildak giydiririz:)

Back
X