• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bugün kendimi süper anne gibi hissediyorum. Uykusuzluğuma, açlığıma rağmen sırf büyük oğlumun gönlü olsun diye, küçük beyi kanguruya koyup futbol sahasının yolunu tuttum. Bütün gün uyumak bilmeyen ufaklık kangurunun sallantısında mışıl mışıl uyudu, abimizin sıkıntısı geçti. Sonuç ikisininde keyfi yerine geldi ama ben yorgunluktan ölüyorum :kızgın:

İşte bu :)) ama lütfen kendine vakit ayırmaya çalış, bırak beklesin biraz işler. İnsana sıkıntı basıyor biliyorum ama ilk öğrenmemiz gereken şey bu sanırım. Ha benim bu 3. Evladım, öğrendim mi dersen eh işte :)))) idare ediyorum kendimce :)))

Bende de var oyun halısı ama henüz çıkarmadım. Bu ayda oyalanıyorlar mı cidden
Oyalaniyo canim baya inceliyo.ki bendeki cok iyi bi hali degil.gorumcemden aldim oyuncaklarinin cogu yok.bir tane kendim astim onu inceleyip duruyo hep :) guzel bi hali alicam bayram donusu

yanımda birileri hep oldu ya annem ya kv, bir sğre sonra yatılı bakıcıya geçeceğiz. Tek bakanlarda varmış ama ben iki kişi bile zorlanıyorum

Valla 3 kişi lazım sana bence :) ciddiyim :)

Biri sana diğerleri bebeklere bakacak.
Allah kolaylık versin, sağlığın yerinde olsun hep inşallah :)

Biz minnosumla bugun gezmelere gittik tatil icin alisveris yaptik ona :) benim kizin gozu acildi sanirim artik.arabasinsa hep misil misil uyuyan kiz bugun cok az uyudu.arada mizirdandi azcik agladi :) biz yemek yiyecegimiz zaman uyudu anlayisli kizim.o da kendisine sut olsun diye sanirim :KK70:

Ay kuzucum maşallah size :)

Smear testi yaptirdiniz mi kizlar? Birde spiral icin yuzde 98 dedi doktorum o yuzde ikilik kisim icin yine esinin korjnmasi lazim dedi. Cevremdede spiralli hamile kalan var. Napsam bilemedim bende

Orduya arkadasimiza gidicez.onlarla birlikte karadeniz turu yapicaz.giresun rize trabzon falan.hakkimizda hayirlisi :) kizim 82 gunluk
Karadeniz soguk olur canim kalin seyler al mutlaka yanina. Uzun kollh tulumlar hirkalar ozellikle rize trabzon icin birebir :)

Smear testi yaptirdiniz mi kizlar? Birde spiral icin yuzde 98 dedi doktorum o yuzde ikilik kisim icin yine esinin korjnmasi lazim dedi. Cevremdede spiralli hamile kalan var. Napsam bilemedim bende

Ben test yaptırdım malesef bilinmeyen bir hücre çıktı o yüzden bayram sonrası tekrar yapacaklar :KK43: esin zaten korunacaksa o zaman boş yere neden spiral taktirasin ki...

İşte bu :)) ama lütfen kendine vakit ayırmaya çalış, bırak beklesin biraz işler. İnsana sıkıntı basıyor biliyorum ama ilk öğrenmemiz gereken şey bu sanırım. Ha benim bu 3. Evladım, öğrendim mi dersen eh işte :)))) idare ediyorum kendimce :)))
İsler umurumda değil açıkçası. Birkaç gün ev temizlenmeyiversin, akşam kirarsin 2 yumurta yersin olur biter. Böyle şeyleri eşim de dert etmez ama çocukların ruh sağlığı herşeyden önce geliyor. O yüzden vaktim önce onların. Büyük oğlum anaokuluna başlayacak sanırım kendime ayiracagim vakit o zaman artar :)

Ben yaptırdım bir hafta önce, sonucu yarın alacağım inşallah. Doktorum bana kondomu ve bir tane hap varmış onu önerdi. Eğer hapı seçersen her gün içeceksin emzirdiğin sürece dedi :/ Süte bebeğe vs geçmiyormuş kesinlikle. Ama ben her gün ilaç peşinde olamam içmek de istemem yani açıkçası. Spirali ise kesinlikle önermiyorum dedi. O an neden diye sormayı da unuttum :s

Ben test yaptırdım malesef bilinmeyen bir hücre çıktı o yüzden bayram sonrası tekrar yapacaklar :KK43: esin zaten korunacaksa o zaman boş yere neden spiral taktirasin ki...
Temiz cikar Allahin izniyle insallah canim kafana takma sen rabbim buyuk. Bnede bayram donusu alcam sonuclari.. Aynen sporalin mantigi kalmiyor taktirmicam sanirim oyle gozukuor ama cok korkuyorum hamile kalmaktan

Ben yaptırdım bir hafta önce, sonucu yarın alacağım inşallah. Doktorum bana kondomu ve bir tane hap varmış onu önerdi. Eğer hapı seçersen her gün içeceksin emzirdiğin sürece dedi :/ Süte bebeğe vs geçmiyormuş kesinlikle. Ama ben her gün ilaç peşinde olamam içmek de istemem yani açıkçası. Spirali ise kesinlikle önermiyorum dedi. O an neden diye sormayı da unuttum :s
Hayirli haberler alirsin insallah canim. Hap biraz skinti ya bende unuturum gibime geliuor bide guvenemiom sute gecebilir parolu bile icmek istemiyorum ona bile kuskucu yaklasiyorm nedense :D herlde kondom tek care

Kizlar cok moralsizim. Annemle esim tartismisti ve konusmuyordu. Bgn babam buyukluk yapmk icin kalkti geldi annem ablamla birlikte. Ve esim odadan cikmadi!!!! Babam hicbisi demeden 1 aaat otuesu kalktilar az once.. Cok utandim esimse dioki tek felseydi cikardim odadan annen varken cikmam. Hic sesimi cikarmadim aldim kizimi emziriom ama icim icimi yiyor cook mutsuzum
Üzülme kuzum, demesi dile kolay ama bebeğini sütünü düşün. Ben bu sabah mıtlu uyandım bebeğimle. Öğleden sonra annemle bağırarak tartıştım ve o saatten beri bebeğim gözü açıklen de uyurken de dudağını büküp ağlıyor. Hiç öyle bir şey yapmıyordu. Hissediyorlar gerçekten. Dik durmak zorundayız onlar için..

Temiz cikar Allahin izniyle insallah canim kafana takma sen rabbim buyuk. Bnede bayram donusu alcam sonuclari.. Aynen sporalin mantigi kalmiyor taktirmicam sanirim oyle gozukuor ama cok korkuyorum hamile kalmaktan

Inşallah hepimizin sonuçları iyi çıkar canım...

Back
X