• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

İsler umurumda değil açıkçası. Birkaç gün ev temizlenmeyiversin, akşam kirarsin 2 yumurta yersin olur biter. Böyle şeyleri eşim de dert etmez ama çocukların ruh sağlığı herşeyden önce geliyor. O yüzden vaktim önce onların. Büyük oğlum anaokuluna başlayacak sanırım kendime ayiracagim vakit o zaman artar :)

Nefissssss olacak o zaman, bebişin de daha çok keyfine varırsın oh ne güzel :))

Bizimkiler evde çok sıkıldılar okul yokken, 2 haftadır gidiyorlar. resmen haleti ruhiyeleri değişti :) özlemiştir çok :)

Ben de ufaklıkla keyif yapıyorum azıcık :)
Hem vakit hem tecrübe olunca daha keyifli geliyor bana herşey.

Sen söylediklerinde çok haklısın, ben 2. Den sonra çok yordum kendimi. Bir de kolikti oğlum, gündüz hiç uyumadı uzun süre. Çok eziyet ettim o zaman kendime. Onu öyle kabul ettiğim gün rahatlamıştım :)))

Sen eşinden yana da şanslı bir kadınsın, Allah daim etsin mutluluğunuzu :))

Sağlıkla ve huzurla büyüyün hep beraber :))

Bir gün düzenli uyur. Diğer gün onun acısını cikartircasina uyumaz.bugün olduğu gibi. Hala ayaktayız. Aksam 6 dan beri.

Kizlar minik oglumun ishali on gun oldu herhalde gecmedi. Bu surede iki kez dra goturduk. Enterogermina adinda probiyotik mikroorganizma iceren bi sivi verdi. Bir haftadir kullaniyoruz ama halen gecmedi. Korkuyorum baska bir sıkıntı olabilir mi acaba :KK43:

İshal olduğunı nasıl anlıyosunuz?

canım sağdan veriyormuş gibi tutup soldan vermeyi denedin mi?
Yok cnm ya süt yok die almıyo.alıyo çekiyo bir iki kere sonra süt gelmediğini anlayınca ağlıyo. Çok sıkıldım artık vermyrm. Diğeriyle idare edyrm okula gidince de mama vercm kesin böyle olursa. Çok direndim ama pes ettim artık

Gitmicem cnm korkuyorum ama gitmem lazım. Keşke erkek olsaydık ya.
İyi geceler hanımlar ben spiral i 9 sene kullandım çok şükür hiç bi sorunla karşılaşmadım şimdi yine taktırcam bana göre en iyi korunma şekli spiral tabi hamile kalan oluyo ama düşük risk.ilk kızıma kondomla kalmıştım hamile doğumdan sonra taktırdım 9 sene kullandım geçen sene de çıkarır çıkarmaz aynı ay hamile kaldım taktırıken de çıkarırken de hiç bi sorun olmuyo öyle çok bi acı yok çok az bi ağrı oluyo o da 1 dk takana kadar zaten

Ay tommbik güldürdün beni :)) bende bir ay annesütü almışım, enine boyuna maşallahım var valla :))) Enim gider de boyum iyi hani :)))

Hemde 2200 gr doğup bir ay sonra 2000 gr çıkmışım, sütü yaramıyor demek bu olsa gerek :))

Ek gıdaya geçince besleriz güzelce meleklerimizi, inşallah sağlığımız yerinde olsun da.

Çok fena hasta oldum, BAtı hastaydı alerji sandım, sonra bende oldum alerji sandım yine ama dün akşam ateşim çıkınca anladım ki alerji değil :))))

Batı da mama bebeği ama maşallah diyim, deniz keza aynı :)

Ekine 15.07. 16 tarihli sütümden verdim, korktum hasta pasta olmasın diye. Kuvvetlensin sıpam :))
Valla moral oldu söylediklerin.tek göğsümde süt çok ama soldakinde yok emmediği için. Bi süre sonra yetmeyecek mama vercm kesin okulum da açılacak.haftasonları çok korkydm gelişmez die.bi de vicdan azabı var tabi.iyiki varsınız da böyle saçma fikirlerden kurtuluyrz.artık üzülmycm

Yok kuzum olmaz. Bende zaman zaman yarım kollunun üzerine uzun kollu giydiriyordum bizimkilere :)) kalça çıkığına iyi bile gelir :)) denize biz çift bez takıyorduk çok küçük doğduğu için. Dr önermişti.Bacaklarının ayrı durması iyi birşey :)))
Nie iyi bişey ki bacaklarinın aylık olması. Kv ve annem Kundak yap bacaklari aylık olur dediler.kundak yapyrm 1 aydır

Oglumun emfikten sonra fiskirarark kustugunu ama tahlillerde bisey cikmadigiini soylemistum. Simdi de yatirsiktan sonra ustunu islatmayacak sekilde yan tarafina fiskiriyo

Biz minnosumla bugun gezmelere gittik tatil icin alisveris yaptik ona :) benim kizin gozu acildi sanirim artik.arabasinsa hep misil misil uyuyan kiz bugun cok az uyudu.arada mizirdandi azcik agladi :) biz yemek yiyecegimiz zaman uyudu anlayisli kizim.o da kendisine sut olsun diye sanirim :KK70:
Oy Oy yerim ben onu ya.genç kız olmuş ya.ama annesine bak kızını al sözü ne kadar doğru kız. Sana da maşallah.:nazar: Benim yerime öp minik kızını:KK200::KK200:. Adını sordum mu hatırlamyrm kızın ya :KK43:

Oyalaniyo canim baya inceliyo.ki bendeki cok iyi bi hali degil.gorumcemden aldim oyuncaklarinin cogu yok.bir tane kendim astim onu inceleyip duruyo hep :) guzel bi hali alicam bayram donusu
Ben bondigo marka aldım daha gelmedi ama bpyıtları falan büyük ya beğenirsem söylerim. Yüzüstü yatması için yastığı falan var oyuncakların da güzel melodili aslan Çıngırak diş kaşıyıcı falan. Fiyatı diğer msrkalar göre çok uygundu 85 liraydı. Beğenirsem söylerim sana da

İyi geceler hanımlar ben spiral i 9 sene kullandım çok şükür hiç bi sorunla karşılaşmadım şimdi yine taktırcam bana göre en iyi korunma şekli spiral tabi hamile kalan oluyo ama düşük risk.ilk kızıma kondomla kalmıştım hamile doğumdan sonra taktırdım 9 sene kullandım geçen sene de çıkarır çıkarmaz aynı ay hamile kaldım taktırıken de çıkarırken de hiç bi sorun olmuyo öyle çok bi acı yok çok az bi ağrı oluyo o da 1 dk takana kadar zaten
Canım bana doktor kanaman artar tek olumsuz yani bu dedi yaşadın mi öyle bisey

Kızlar benim enfeksiyon hala geçmedi ya. Içten gelen bi ağrı var resmen. Yine gitcm dr a. Ilişki falan hala yok bizde. Eşime de üzülyrm ama çok kötü bi ağrı var. Vicdan azabı çekyrm resmen

Bebegine reflu teshisi kinan var mi? Biz doktorw gidiyoruz doktor vize bebek reflisu diye bisey var deyip refluyu anlatiyo ama bebeginiz reflu var demiyo. Bu aralar gogsumu reddediyo. Yedigini hemen kusuyo sonra bi daha istiyo. Vok yoruldum artik 2 aydir tek aktivitem emzirip kusmuk temuzlemek gercekten dayanamiyorum artik hep olumlu dusunmek istiyorum ama cok yoruldum :( internettr reflusu olanlar gece yemememli yaziyo dogru mu

Kızlar benim enfeksiyon hala geçmedi ya. Içten gelen bi ağrı var resmen. Yine gitcm dr a. Ilişki falan hala yok bizde. Eşime de üzülyrm ama çok kötü bi ağrı var. Vicdan azabı çekyrm resmen
Valla bizde de yok ben hic cekmiyom vicdan azabi o ceksin ölüyom yorgunluktan bence ihmal etme bi git canim baya oldu

Back
X