• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Bugün kontrolüm vardı. Aynı durumdan şikayetçiydim. Kültür aldı doktorum iltihaplanma var dedi. Sonucuna göre ilaç verecek. Sonra smear testi yapalım dedi.
Bende de arada köyü yeşil arada da açık kahve akıntı geliyor acaba bende de mi var iltihaplanma beni doktor kontrole hiç çağırmadı sadece dikislerimi aldirirken kontrol etti karnımı o kadar

oyy maşallah hem enden hem boydan tombiş :) ben de bir paket aldım 4ü denedim biraz büyük geldi. bacaklarda boşluk kalmadı ama alt kısmı torba gibi oldu. 3 le 2 arasında da pek fark yok. ben de öyle düşündüm bacakları narin diye mi böyle iz oldu acaba diyorum.

baştan beri prima kullanıyorum memnunum aslında. primanın da 3+ sı varmış. acaba o nasıl olur? çocuğun bacağında poposunda önünde iz çıkıyor ya. zaten bezdem nefret ediyorum biran önce çişini kakasını söylese de o naylonlardan kurtulsa. gidip herşeyin yüzde yüz pamul olanını alıyoruz üzerine titriyoruz ama poposun naylon bez bağlıyoruz çok rahatsızım :KK43:

4 büyük geldiyse 3+ i dene canım uzun sure gitti o bizde. Ya hakikaten çişini kalasını söylediği günler gelecek mi :)

Kızlar bu arada ben enfeksiyon için dr a gitmiştim 35 günlükken. Daha adet te olmamıştım 55 günlükken oldum. Dr o zman bana çok dikkatli ol yumurtaların canlı görünüyo konuşmazsaz hemen hamile kalırsın dedi.haberiniz olsun yani. Süt koruması falan hikaye.ki benim annem bütün kardeşlerime adet olmadan hamile kalmış. Spiral taktırmaya kalmasın hamile kaliyodum diyo.tabi babam da sağolsun hiç korunmayı düşünmemiş.sonuç 7 çocuk doğurmuş 6 sı yaşıyo.yani kısacası dikkatli olun :halay:

4 büyük geldiyse 3+ i dene canım uzun sure gitti o bizde. Ya hakikaten çişini kalasını söylediği günler gelecek mi :)
Ben en çok bebeğimin sesini merak edyrm ya.nasıl anne diyecek.bana ne zman sarılacak.ordan oraya emekleyecek pat pat yürüyecek.babasıyla parka götürdüğümüz günleri hayal edyrz. Sanki hiç gelmeyecek gibi

Kızlar oğlum uykuya dalamıyor napmak gerek acsba
Valla benimki çok uykusu gelince zorlanıyo uyumakta. 2. Ayında emziğe alıştırdm resmem hiç almıyodu artık alıyo çok şükür.ayağımda bi yastıkla hızlı hızlı sallyrm anca uyuyo. Yoksa çığlık çığlığa ağlıyo.bi de ayakta sallamaya alıştı ben de eve hamak aldım çok işime yaradı.babası bile çok kolay sallıyo uyuyo.ama bunların rem uykusu dediğimiz hafif uykuları ze göre çok uzun o yüzden sabırlı olmak lazım.

Kızlar benim bebeğim mesajı hiç sevmiyo malesef bi de dudakları titriyo üşiyo sanırım soyunca
Şu An evde elektrikli sola falan da olmadığı için kullanmayrm.hava sıcak ama bizimkine yetmiyo sanırım.yani ben yağla masaj yapamıyrm. Ama vücudu kurumasın die bakım kitabı a göre suyuna bebe yağı katıp yıkıyrm.belki aklına gelmeyen vardır die yazmak istedim.

En son perşembe günü 55cm ve 6 kiloydu canim. Oglum şuan 80 günlük. Molfixin 4 nosunu kullanıyorum. Aslında üzerinde 7 kilodan itibaren yazmış ama bizim bacaklar tombul olduğu için 3 no dar gelmişti, iz yapıyordu mecbur 4 e gectik :)
Bizimde bacaklar fena iz yapmış galiba benim bu oğlan da abisi gibi sisko olacak bosuna karnimda kilo aldırmaya calismisim valla kendime kızıyorum disarida daha guzel buyuyorlar :)

Ben en çok bebeğimin sesini merak edyrm ya.nasıl anne diyecek.bana ne zman sarılacak.ordan oraya emekleyecek pat pat yürüyecek.babasıyla parka götürdüğümüz günleri hayal edyrz. Sanki hiç gelmeyecek gibi
Ben de bendeeee.. bende sesini çok merak ediyorum Rabbim sağlıkla huzurla o günleri görmemizi de nasip eder inş.

Bin,milyon,sonsuz maşallah suphanallah kuzularına:))Rabbim size bağışlasın hayırlı evlat etsin inşallah.yazdıklarını Ağlayarak okudum bakma bugün ağlayasım var sanırım.aryanın yoğun bakımdayken herşey yolunda gidiyordu(bir gün Öncesinde!!) prenmatüre bebeklerde anlık değişimler olabiliyor ne yazık ki yoğun bakımda oldukları sürede.ertesi gün görmeye gittiğimde yeniden makinaya bağlanmıştı.makinaya bağlanması değilde ağzının içi kanla dolmuş ve kanlar kuruyup kalmıştı!!!bu beni kahretti.hiç gitmiyor gözümün önünden gitmeyecekte nefes aldığım sürece.ne olduğunu sorduğumda hemşiresine entübe ederken boğazı kanadı dediler.ağzında süt olması gereken kuzumun ağzı kanla dolup kuruyup kalmıştı.ölmek istersin bu durumda bir anne olarak kuzunu öyle görmektense ve elinden bişey gelmiyorsa Ölmek isteyebilirsin ama ben bunu bile isteyemedim.kuzum iyi olacak bana ihtiyacı var diye tuttum elini.o gün bugündür bırakmadı elimi kara kuzum hiç bırakmayacakta Allah'ın izniyle.ve evet Dr umuz vr hemşire ablaları.Allah onlardan sonsuz Razı olsun onlar kuzumun melekleri hepsine Ömür boyu minnettar olucaz.büyüyor kuzum sağlıkla Şükürler olsun.herzaman daha iyi olucam bende kızım için geçti yaşandı bitti:)güzel sağlıklı günlerimiz olucak inşallah.bugün böyleyim ya sizleri de üzmek istemezdim Hakkınızı helal edin.

Seninle birlikte amniyo sonucu beklemiştik. Benim oğlumda 5 gün yoğun bakımda yattı. İlk bebeğimi kaybettim 2 aydır her ninni söylemede hüngür hüngür ağlıyorum. Gözyaşlarım dökülüyor yavrumun üstüne. Şimdi yazını okuyunca yine gözyaşlarım döküldü oğlumun üzerine.
Allah bu gözyaşlarını sadece o günlerimiz için döktürsün başka acı keder yaşamayalım inşallah :dua:

Sizin böyle deyince acaba fark etmiyormuyum sikmadigini diye düşündüm. 1 paket var suan bakacam ona. Huggies sıkıyor lastik izi yapıyor. Prima ya döndüm şuan 2 numara alacağım.

Cnm bende 3 numara kullanıyorum premıum care olandan. Şuan 5200 kilosu 15 gün önce filan geçtim.

Bende de arada köyü yeşil arada da açık kahve akıntı geliyor acaba bende de mi var iltihaplanma beni doktor kontrole hiç çağırmadı sadece dikislerimi aldirirken kontrol etti karnımı o kadar
40 ım çıktıktan sonra da hafif kahverengimsi akıntılar devam ediyor bende de. İltihaplanma dedi benim için. Beni 40 ım çıkar çıkmaz çağırmıştı kontrole ama farklı şehirde olduğum için ancak gidebildim. Genelde son bir kontrol için çağırıyorlar. İstersen ihmal etme bir gözük doktora. Daha önce de yaşadığım için biliyorum bu iltihaplanma ilaçsız geçmiyor.

oyy maşallah hem enden hem boydan tombiş :) ben de bir paket aldım 4ü denedim biraz büyük geldi. bacaklarda boşluk kalmadı ama alt kısmı torba gibi oldu. 3 le 2 arasında da pek fark yok. ben de öyle düşündüm bacakları narin diye mi böyle iz oldu acaba diyorum.

baştan beri prima kullanıyorum memnunum aslında. primanın da 3+ sı varmış. acaba o nasıl olur? çocuğun bacağında poposunda önünde iz çıkıyor ya. zaten bezdem nefret ediyorum biran önce çişini kakasını söylese de o naylonlardan kurtulsa. gidip herşeyin yüzde yüz pamul olanını alıyoruz üzerine titriyoruz ama poposun naylon bez bağlıyoruz çok rahatsızım :KK43:
Ben de cok rwhatsizim bu bez konusinda biraz zahmwtli ama takinda yikanabilir bezlere gecicem. Hem dedigin gib naylonhem de petrol yan urunu.istemiyorum

Canim perdelerim takili degil suanda orda.kizim yanimizda yattigi icin yatakodama taktim.sabahlari 6 da uyaniyodu hep.careyi ordaki perdeyi takmakta buldum :)
Anladim canim baya ise yariyo oyleyse benimki de erken kalkiyo belli uzatir uyanma saatini

Bende bugün oğlumla birlikte okul kaydımı yapmaya gittim. İnanılmaz kalabalıktı ve bankalarda olan numaratör koymuşlardı. Gittim sıra bittş yarın gelin dediler ben şok 1 saat yol gitmişim :KK57: ufak bebeğim var yapmayın etmeyin derken oğlum ağladı revire gittim emzirirken bi bayan geldi. Gördüm sizi emzir gel arka taraflarda bul beni dedi. 10 dakika içinde işimi halletti. Oğlumun sayesinde oldu :KK46:

Bunun dışında Oğlumun yeşil sümüklü kakası ve benim koyu kahve akıntım devam ediyo. Kakayı dpktoruna çekip atıyorum ama pek tınlamadı yediklerimden olduğunı düşünüyor.
Sabah 11 de çok hafif sümüksü ama sarı bi kaka yaptı, sonrasında öğlen 2'de alşam -7'de ve gece 10 ile 12 de yeşil sümüklü kaka yaptı. Napcağımı şaşırdım.
Bu durumda olan varmı acaba?

Bunun üstüne yarın aşı olacağız stresten ölüyorum.çok ağlayacak sonrası nasıl olcak offf

Back
X