• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

@ErdeminE vicks bebeklere zararlı diye biliyorum...
Cnm bundan tam 9 sene önce kızım iki aylıkken öyle bi üşütmüştüm ki dr antibiyotik vermişti ben de o sıra annemlere gittim kalmaya ve çocuk nefes alamıyodu ölecek diye korktum antibiyotik vermeme rağmen ve tabi diğer bi sürü ilaçlar o sıra yengem geldi kızımın göğsüne ve sırtına vicks sürüp kağıt koydu üzerine burnunun önüne de sürdü de çocuğu kurtardık yoksa kesin bronşit olacaktı çünkü göğsünden geliyodu ses artık hem eminim ağızdan alınan ilaçlar kadar da zararlı değildir rahat nefes alması için az bişey sürülebilir bence

Hayırlı geceler anneler bebegim dünden biri gazi var biturlu rahatliyamadi uykuda bile huzursuz dün aşısı vardı acaba ondanmi bu kadar huzursuz dün tam 35 günlük olduk doğum kilo 3140 grm boy 50 şimdi 4 kilo boyu 55 sizce iyimi

Bende bugün oğlumla birlikte okul kaydımı yapmaya gittim. İnanılmaz kalabalıktı ve bankalarda olan numaratör koymuşlardı. Gittim sıra bittş yarın gelin dediler ben şok 1 saat yol gitmişim :KK57: ufak bebeğim var yapmayın etmeyin derken oğlum ağladı revire gittim emzirirken bi bayan geldi. Gördüm sizi emzir gel arka taraflarda bul beni dedi. 10 dakika içinde işimi halletti. Oğlumun sayesinde oldu :KK46:

Bunun dışında Oğlumun yeşil sümüklü kakası ve benim koyu kahve akıntım devam ediyo. Kakayı dpktoruna çekip atıyorum ama pek tınlamadı yediklerimden olduğunı düşünüyor.
Sabah 11 de çok hafif sümüksü ama sarı bi kaka yaptı, sonrasında öğlen 2'de alşam -7'de ve gece 10 ile 12 de yeşil sümüklü kaka yaptı. Napcağımı şaşırdım.
Bu durumda olan varmı acaba?

Bunun üstüne yarın aşı olacağız stresten ölüyorum.çok ağlayacak sonrası nasıl olcak offf
Canım pek anlamam ama çevremdekiler yeşil kaka ya üşütmüşse yapar dediler :/ önemli bişey yoktur umarım, bebeğinden hissedersin zaten bir terslik olursa

Hayırlı geceler anneler bebegim dünden biri gazi var biturlu rahatliyamadi uykuda bile huzursuz dün aşısı vardı acaba ondanmi bu kadar huzursuz dün tam 35 günlük olduk doğum kilo 3140 grm boy 50 şimdi 4 kilo boyu 55 sizce iyimi
İlk aşı huzursuz etmez canım, gazlı bebeklerin günü gününe uymaz büyüdükçe gazının hafiflediğini hissedeceksin inşallah. Kilosuda gayet iyi, maşallah ona:nazar:

İlk aşı huzursuz etmez canım, gazlı bebeklerin günü gününe uymaz büyüdükçe gazının hafiflediğini hissedeceksin inşallah. Kilosuda gayet iyi, maşallah ona:nazar:
Çok sağol teyzesi ALLAH razi olsun sizin bebegin gazi olunca ne yapiyorsunuz ben biraz kimyon cayi yaptım verdim zeytin yagiyla karnına masaj yaptım gaz damlası var onu verdim fayda etmedi

Canım pek anlamam ama çevremdekiler yeşil kaka ya üşütmüşse yapar dediler :/ önemli bişey yoktur umarım, bebeğinden hissedersin zaten bir terslik olursa

Bebeğim normal çok şükür, ne ağlaması var ne huzursuzluğu. Yemesi içmesi kaka sayısı değişmedi. Ateşi yok uykusu hareketleri mormal. Birtek kaka yeşil işte. Dur bakalım çıkar kokusu..

Kıxlar oğlum uyurken mümkün değil gazını çıkaramıyorum 15 dk ugrasıyrum resmen yok. Siz napıyosunuz?

Kıxlar oğlum uyurken mümkün değil gazını çıkaramıyorum 15 dk ugrasıyrum resmen yok. Siz napıyosunuz?

Ben de şuan minnosumu gobegime yuz ustu yatırdım bir yandan gaz çıkarmaya çalışıyorum bir yandan mesajları okuyorum :) uykum gelince hala çıkarmamışsa da gazini çıkarmadan koyuyorum yatağına. Sabah baya gaz sancısı çekerek uyanıyor boyle olunca :(

Canim boy kilo iyi ilk asi huzurwuzluk yapmiyo. Gazdandir onun huzursuzlugu. Biz 62 gunluguz gazimiz buyuk olcude azaldi. Suan damlalatri kullanmiyorum. Vicol ve biogaia damlalari bizi biraz rahatlayiyodu

Seninle birlikte amniyo sonucu beklemiştik. Benim oğlumda 5 gün yoğun bakımda yattı. İlk bebeğimi kaybettim 2 aydır her ninni söylemede hüngür hüngür ağlıyorum. Gözyaşlarım dökülüyor yavrumun üstüne. Şimdi yazını okuyunca yine gözyaşlarım döküldü oğlumun üzerine.
Allah bu gözyaşlarını sadece o günlerimiz için döktürsün başka acı keder yaşamayalım inşallah :dua:
Aminn inşallah canım benim.hakkını helal et üzdüm seni de:(

Ben de ciksramiyorum uyurken napsam da sonra ceremesini cekiyom
zateen uyurken cıkarmaya calıssam direk uyanıyor . ben yüz üstü yatırıyorum bizim yanımıza aramıza mesafe kıyuyorum . sonra biraz bekliyorum 10 dakka gelan düz ceviriyorum ama bazende yüz sütü kalıyo .kafasını yana ceviriyorum tabi ama kafasını kendide ceviriyo oyuzden içim raghat. eger böyle yapmasam gazlı yatırarsam sırt üstü iki dakka sonra uyanıyor gazı cıkarsak bile bu sefer tekrar uyutmak çok zor

Soyle.bir yazıları okurken vics yazısı gözüme carpti. Unuttum kullanan arkadasi. Arkadaslar 2 aylik 3 aylik bebeklere vics kullanilmaz. Bas bas bağırıyor doktorlar hele ki burun onune hiç sürülmez ani kolaps yapar geçen sene 2 aylik bir bebek öldü araştırıp okuyun. 6 aydan sonra sadece ayak altlarina surulur kalın corap giydirilir. Lutfen denemeyin deneyen arkadas senin bebegine cok sukur bişey olmamış ama baskasina zarar gelmeceginin garantisi yok kesinlikle. Sadece serum fizyolojik ve ventolin buhar verilir büyüyene kadar

20160908_073157-640x1137.webp günaydın teyzeler uyandim bu annem kızıyor bana biraz daha uyutmadın beni diye bu tatliliga yatilir mi kiii kalk op sev kokla beni anneeee bu günlerimi cok ararsin :lülülü:

Ben de şuan minnosumu gobegime yuz ustu yatırdım bir yandan gaz çıkarmaya çalışıyorum bir yandan mesajları okuyorum :) uykum gelince hala çıkarmamışsa da gazini çıkarmadan koyuyorum yatağına. Sabah baya gaz sancısı çekerek uyanıyor boyle olunca :KK43:

Aynen valla ya

Back
X