• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

On gün once bakildi hafif kan vardi.bagirsak enfeksiyonu dedi dr. Dün tekrar hem kan hem gaita bakildi. Bu defa bisey cikmadi. Ama halen ishal. Drun da mantikli bi aciklamasi olmadi. Kan görürsen getirirsin dedi.
Benim oğlumda 3 gün önce artarda 3 kez sulu kaka yaptı o gün sürekli ağladı hiç uyumadi. Bende götürdüm Dr a gaita sı temiz çıktı. Bana probiyotik içeren ilaç önerdi. Ben yeni kullanmaya başlamıştım zaten ona devam ediyorum. Dünden beri daha iyi durumu en azından uyuyabiliyor. Belki böyle düzenleyici bir ilaç yazdırabilirsiniz doktorunuza. Ben tatil için başka şehire geldim sanırım hava değişimi etkiledi bizimkini

matsiyahoje matsiyahoje canim oglum 57 gunluk tam 6kg 59cm. Molfix in 3numarasi 4-9kg olani kullaniyoruz. Çişi kakasi tasiyorsa,ya da bacaklarina oturuyorsa hemen degistiriyorum numarasini. Bi de belini bantlarken bantlar kenarlarda kalacak sekilde bantlaniyirsa kucuk geldigini anliyorum. Bel bantlari tam ortada yakin duruyorsa tamdir bezi. Biraz uzun anlattim kusuruma bakma :)

matsiyahoje matsiyahoje canim oglum 57 gunluk tam 6kg 59cm. Molfix in 3numarasi 4-9kg olani kullaniyoruz. Çişi kakasi tasiyorsa,ya da bacaklarina oturuyorsa hemen degistiriyorum numarasini. Bi de belini bantlarken bantlar kenarlarda kalacak sekilde bantlaniyirsa kucuk geldigini anliyorum. Bel bantlari tam ortada yakin duruyorsa tamdir bezi. Biraz uzun anlattim kusuruma bakma :)
sağol canım 2 küçük o zaman bantlara bakılırsa. 4ün de altı torba torba oldu bedenimiz 3 o zaman di mi?

Canım bezinin markası ne acaba nen prima premium care kullanıyorum kakası bekleyince yeşile dönüyo sende altını yarım saat felan beklettiysen ondan olabilirmi çünkü sarı olan kaka yeşil renge dönüyo dene bi

Cnm aynı bezi kullanıyorum ama bizimki sadece yeşil değil ya sümüksü kıvamda var. Bi kaç kerede alt açma bezine yaptı ordada yeşildi.

Canim bence omcesinden vermek iyi degil.belki atesi cikmayacak.ya da hafifte ciksa vucudu savasmayi bagisiklik kazanmayi ogrenecek.asidan sonra baktin ki yukseliyo o zaman verirsin.ya da atesi cikmadi ama asiri huzursuzlugu var o zamanda verirsin.rahat uyusun kuzucuk
Evet vermedim bende ne olur ne olmaz edie.ama azından sonra verdim çünkü hem gözü enfeksiyonlu hem ağzı pamukçuk olmuş bide aşı olunca dedim hepsi ağır gelir verdim küçük bi kasıkla rahat uyusun die

Benim oğlumda 3 gün önce artarda 3 kez sulu kaka yaptı o gün sürekli ağladı hiç uyumadi. Bende götürdüm Dr a gaita sı temiz çıktı. Bana probiyotik içeren ilaç önerdi. Ben yeni kullanmaya başlamıştım zaten ona devam ediyorum. Dünden beri daha iyi durumu en azından uyuyabiliyor. Belki böyle düzenleyici bir ilaç yazdırabilirsiniz doktorunuza. Ben tatil için başka şehire geldim sanırım hava değişimi etkiledi bizimkini
İlk gittigimizde bize de probiyotik iceren bi sivi verdi hepsini icirdim. İshal olsaydi bu ilac kesin keserdi dedi dr canim. Demek ki ishal degil diyor ama ben anlamam mi ne oldugunu. İshalde kan gorursen oyle getir dedi

İlk gittigimizde bize de probiyotik iceren bi sivi verdi hepsini icirdim. İshal olsaydi bu ilac kesin keserdi dedi dr canim. Demek ki ishal degil diyor ama ben anlamam mi ne oldugunu. İshalde kan gorursen oyle getir dedi
Gaz için herhangi birşey kullanıyor musun? Ben metsil kullanırken kakasini çok sulu çıkardı mesela. Onu kestikten sonra düzelmişti. Başka bir doktora daha gosterseniz içiniz rahat eder.

Bir kakasının fotosunu atsana cnım ben çocuk servisinde çalışıyorum cok fazla ishal kakası gördüm :))))) bazen evet gerçekten ishal sanıyor anneler ishal olmuyor enterogermina bildigin yoğurt suyu :)) oda probiyotik ya

Günaydınlar kara kuzum öpüyor sizleri:))

MaşaAllah TebarekAllah Arya Hanım'a :KK15:

Cnm aynı bezi kullanıyorum ama bizimki sadece yeşil değil ya sümüksü kıvamda var. Bi kaç kerede alt açma bezine yaptı ordada yeşildi.

Kan damlası kullanıyor musunuz? Kızım prematüre olduğu için biz hastaneden beri kullanıyoruz ama sanırım vaktinde doğanlara daha geç başlıyorlar. Kullanıyorsanız kakasını yeşil yapıyor da.

Canım bezinin markası ne acaba nen prima premium care kullanıyorum kakası bekleyince yeşile dönüyo sende altını yarım saat felan beklettiysen ondan olabilirmi çünkü sarı olan kaka yeşil renge dönüyo dene bi

Bizimde premium care cnm ama onla ilgisi yok zannediyorum çünkü alt açma örtüsüne yaparkende yeşil çıktı direk poposundan.

Oglumunki de sünen kokulu ve yesildi.cok suluydu. Dr a goturdum. bi tahlil yaptir uzun surerse bu durum canim

Bizde drumuza resimlerini atıyoruz sürekli. Yediklerimden olduğunu düşünüyor tahlil istemedi. Gece 2 de sabah 9 da öğlen 12:30'da koyu yeşil sümük gibi yaptı. 14:30 da sararmıştı. Artık bnde anlam veremiyorum.

MaşaAllah TebarekAllah Arya Hanım'a :KK15:

Kan damlası kullanıyor musunuz? Kızım prematüre olduğu için biz hastaneden beri kullanıyoruz ama sanırım vaktinde doğanlara daha geç başlıyorlar. Kullanıyorsanız kakasını yeşil yapıyor da.

Yok cnm sadece arada bir sab simplex gaz damlası kullanıyoruz.

Back
X