• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Işte o çok rahatsız ediyomuş.bi damlası varmış neyse okudum ama önce karbonatlı suyla silip sonra o damlayı damlatıyolarmış bi sor istersen eczaneye. En azından ondan mı die düşünmez sin. Bizimkinde de yeni.olmuş ben de bugün yapcm
Kaynanam murekkep gibi bi damla var filan diyo sorcam insallah canim

Canim dün yine kan ve gaita tahlili yaptirdik.hic biseyi yok dedi dr. Belki inek sutu alerjisidir ama onda da bebek huzursuz olur dedi. Bizde de oyle bi sorun yok oglum cok neseli. Anlayamadik halen neden oldugunu.
Insallah biseyi yoktur gecicidir canim bu arada minnoslar nasil sunnetten sonra

Fıstığıma bakın kızlar :) Bir maşallahınızı alırız :) Koyabildim sonunda

Maşallah yerim o prensesi :) rabbim annesiyle babasıyla sağlıkla sıhhatle uzun omurler versin. Öp annesi bizim yerimize :*

Kv me laf anlatamadım eşimde o büyük daha iyi bilir dedi kızımın ağzına karbonatı sulandırmadan öğlece toz haliyle sürdük kızım az daha boğuluyodu çok kokrtum ya.resmen nefesi kesildi çocuğun. Kv bile korktu. Bi daha sulandırıp verelim diyo.

Hiç anne sütü almayan veya çok az alan bebeklerde 4. ayda ek gıdaya başlanabiliyormuş (hoş formül mamalar da ek gıda sayılıyor). Ben şu pirinçli mamalardan bahsediyorum baktım aptamil,bebelac ve hero baby nin var öyle mamaları. Benim oğlan daha 2 ayı bile doldurmadı ama işte çok anne sütü alamayınca dert oluyor insana. Aklınızda bulunsun doktorunuza filan sorarsınız 4. Ay yaklaşınca. misam misam

aynen benim yeğenlerimde de 4.ayda ufak ufak başlamıştık şimdi de öyle düşünüyorum

dediklerini az çok yapıyorum. zaten kucağımda uyutmuyorum yerinde sallıyorum ama şuan dünyaya adapte olmaya çalışıyor bir de gaz derdimiz var. gazdan kıvranırken kucağıma alıyorum destek oluyorum. uyuyunca yerine koyuyorum. şu gaz derdi bitene kadar disipline etmeyi düşünmüyorum çocuğun canı acıyor zaten :KK43: e benim de ilk bebeğim ne badireler atlattık benim de heveaim va kucaklamaya sevmeye :)
biraz büyüsün sonrasında da ağlatmadan orta yol buluruz inşallah.

aynen canım gönlünden nasıl geçiyorsa, zaten olan hep 2. bebeklere oluyor :)

Hee yok canim ben onunla uyumuyorum.esimle tv keyfi yapiyoruz birazcik :)

biz de gece uyuturken beşiğinde bırakıyoruz, gerçi geceleri dışarı çıkınca da bize sorun olmuyor uyuyor arabasında yine başbaşa oluyoruz, çocuk yokken gittiğimiz heryere gidiyoruz ama akşamları evde tek tv izlemeyi bile özlemişim :) her ne kadar yatağında olsa da her an tetikte oluyorsun sesi mi geldi acaba diye :)

Back
X