• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Ben açık tenliyim kil rengi de simsiyah olmasa da koyu ama mesela kolumdaki tüyler bildiğin sari ayva tüyüydü onları bile jiletleyip lazer attım ise yaradi :) hatta bıyık bölgesi de ince sarı tüyler vardı, o bölgeye jilet sürmeye cesaret edemedim. Kıllar üstündeyken lazer uyguladım o bile döküldü.

Bir de esimde de bazı bölgelerde denedik. Esim esmer tenli. 5. Seviyede acısına dayanamadığından 2de 3te filan yaptık onda da gayet güzel işe yaradı.

Ben jilet yaptıktan hemen sonra uyguluyorum ama bir defa jiletten sonra tüm vücudu bitirmeye fırsatım olmadı kalanını ertesi gün yaptım sorun olmadı.

Jiletten sonra yapmanın mantığı kıllar çıkmaya başlarsa yanıyorlar ve daha çok acı hissediyorsun. Ayrıca jilet kullanmak istemeyenler için ağda dan 24 saat sonra lazer yapma şansı da var ama dediğim gibi ağda bende batık ve sivilce yaptığından onu düşünmüyorum bile...
canım ben de buğday tenliyim kıllarım kahverengi diyeyim bende baya iş görür aslında. ama eşim ya kullanamazsan diyip duruyo :( ama kışın mutlaka lazere gitcem dedim bakalım nolcak

Kizlar bu rotavirus asisini yaptiracak olan varmi.16 eylulde 3.ayimiz doluyo bizim 19 unda yaptirsam sorun olur mu acaba? Yaptirmis tecrubeli anne varmi?

Kizlar bu rotavirus asisini yaptiracak olan varmi.16 eylulde 3.ayimiz doluyo bizim 19 unda yaptirsam sorun olur mu acaba? Yaptirmis tecrubeli anne varmi?

Sorun yok kuzum, yaptırabilirsin.
Hatta Dr a gitmene gerek yok. Eczaneden soğuk zinciri kırmadan eve getirip kendin verebilirsin :))

Bende düşünmeye başladım valla mantıklı geldi sen ne zman dir kullaniosun genital bölge ye denedinmi çok acitiomu jilet le aldıktan ne kadar sonra yapiosun lazer i fln fln :ukala:

Ben Hamilelikten önce lazer için merkeze gitmiştim ama killar hamilelikte geri geldi malesef... kırkım çıktığından beri 2 haftada bir de bu cihazla evde kendim uyguluyorum. 5. Seviyede yapmama rağmen hafif bir ısı hariç hissetmedim. Genital hariç acımıyor o bile dayanılmaz bir acı değil. genital hariç %80 civarı dökülme oldu. Genitale de 3. Seviyede atışla başladım simdi 4 e çıktım. Kökler inceldikçe seviyeyi arttırabiliyorsun acı git gide azalıyor. Bence ağdanın acısına dayanan buna her türlü dayanır yani :)

teşekkürler canım :*

sağol canım.yediklerimin kızımın kakasını etlilediğini ben pek düşünmüyorum ama bir kere kırmızı lahanalı kış salatası yemiştim kızımın gazı bile lahana kokuyordı tek onda yaşadım bunu

benimki de ak kuzu teyzesi :))

teşekkürler :)

yunan kahvesini biliyorum yakın ama tercih etmem mehmet efendi varken. yok deseydin gönderirdim canım sen iste yeter ki :)

teşekkür ederiz :)

amin canım cümlemizin bebeklerini inşallah.

sağol canım. biberon için de gözün aydın acıkınca alıyorsa sıkıntı yok

canım emziğini doğru takmamışsındır benim de başıma geldi yada içinde hava vardır başlığı çıkar geri tak emziği çıkar geri tak bi dene
Seninki de şöbiyettt olsunn:)))

Sizin kadar olmasa da biz de boylu posluyuz, bize de öyle diyorlardı erkenden minicık fırladı yavruşum.
Nasıl gidiyor kilosu boyu Arya nın? Bizim iyi gidiyordu 4.5 olmuştuk 2 hafta önceki kontrolde ama sanki 2 haftadır pek kilo almıyor boyu uzadı gibi geliyor bana. Bugün öncek kendim tartıldım sonra kızımla çıktım 4700 farketti.
Canım en son geçen hafta Dr a gittik boyu 55cm kilosu da 4.5du ama bir haftadır kilo aldığını hiç sanmıyorum minnakımın biberonla savaşmaya devam ediyo.kafaısnı o tarafa bu tarafa çeviriyo biberon ağzında Öylece bekliyo;)))bütün bunları yaptıktan sonra baktı kaçarı yok Ağzına bir damla mama gidecek olsa tükürüyor:))yani anlayacağın 1 haftadır hiç kilo aldığını sanmıyorum:(

Kızlar,
Hepinize merhabalar.

Dün akşam ekinin burnu tıkandı ve uyuyamadık hep beraber. Ateşi çıktı, Calpol verdim düştü. Bugün huzursuzluğu var haliyle. Daha önce Batı ve ben olduk, sıra kuzuma gelmiş :(

Buradaki aşı takvimi ile tr deki tutmuyor maalesef ama sağolsun Dr.umuz la birlikte uydurmaya çalışıyoruz. Aşı olamadı bugün hasta olduğu için, haftaya olacak inşallah.
Perşembe günü sadece verem aşısı oldu, kalan aşılar haftaya yapılacak.

İlk defa bir bebeğim bu kadar küçükken hasta oldu. İlk defa başında bekledik sabaha kadar. Arada uyuduk ama birşey anlamadım tabii :))

Söyleyeceğim şu ki, özellikle 2. Bebeği olan anneler. Hastalık kaçınılmaz, büyük çocuklar herşeyi taşıyor eve. Önünü almanın imkanı yok maalesef.
Kendinizi suçlamayın, lütfen kötü hissetmeyin bakamadım diye.
Ne tecrübe ne bilgi işe yaramıyor bu gibi durumlarda.

Mümkünse rotavirus aşısını yaptırın, bir de geçen sene çocuklarda olan el- ayak - ağız hastalığı tekrar hortladı. Aklımdaydı yazmak ama her seferinde unuttum.

Eğer çocuklarınızda günlük yüksek ateş, iştahsızlık, ellerinde ve ayaklarında kırmızı lekeler olursa endişelenmeyin. Ateşini düşürün yeter. Yapacak birşey yok çünkü.
Özellikle ayak altındaki derileri 3-7 gün içinde ciddi soyulmaya başlayabilir.

Bu hastalık kaynaklı Yemek yemek istemediklerinde zorlamayın çünkü özellikle boğaz kısmında yaralar oluşabildiği için canları acıyor. Ilık tanesiz çorba her hastalıktaki gibi çok işe yarıyor.

Aklınızda bulunsun :))

Ben yaptiracam canım doktor 2.ay asisiyla ya aynı gün olmalı yada tam 1 ay sonra olmalı dedi 23 eylülde önce rotayı yaptiracam ordan sağlık ocağına gidecez

Back
X