• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim bilim sanat merkezinde çalışıyorum saat 14.30dan 19.00a kadar benim icin de süt izni gecerli mi? Cocugumu o kadar sure birakmak istemiyorum ucretsiz izin de alamam ev kredisi oduyoruz ve esimin aldigi maas tek badina krediye yetmiyo. Bebegimi 3 aylikken birakmak istemiyorum. Bir de sinif ogretmeniyim ins sut izni verirler 1.5 saate de raziyim valla
Canim memur oldugun icin o izin senin hakkin. Bazi kurumlar sikinti cikariyomus ama sen sakin taviz verme bu senin yasal hakkin olmasi gereken yani kendileri dusunsun ucretli mi bulurlar naparlarsa yapsinlar

Aynen aslında süt izni bütün memurları kapsıyor ama işte uygulama da öylr olmuyor Dediğin gibi sınıf ve anasınıfçılarda erken Çıkma olayı olsa çocuklar ne yapacak.ne yazık ki kötü bi durum öğretmenler açısından da uygulansa çocuklar açısından da
Kizlr ucretli ogretmen istesinler bu sizin sorununuz degil idareciler sikismamak ici sizi sikistirirlar. Neden izin veriyosinuz

Canım öğretmenlerde o uygulanmıyor diye biliyorum yani bir sınıf öğretmeni 6 saat giriyor günde üç saat erken çıkarsa diğer derslere kim girecek?keşke öyle bişey olsa
Bana m. Yardimcisi bi anasiif ogretmeni sakin taviz verme senin hakkin dedi.ben de anaokulunda calisiyorum 2 ogretmeniz bi sinifta. Ama sizinde hakkiniz oyle bisey olur mu ya. Sif brsnsiniz farkli diye mahrum kalmayin.

Canim memur oldugun icin o izin senin hakkin. Bazi kurumlar sikinti cikariyomus ama sen sakin taviz verme bu senin yasal hakkin olmasi gereken yani kendileri dusunsun ucretli mi bulurlar naparlarsa yapsinlar
Cnm bir de bizim dersler 16.00da başlıyor brans ogretmenleri ve ogrenciler 16.00 da geliyor sadece ben 14.30da gidiyorum rehberlik servisiyle ilgileniyorum. rehberlikci yok diye mi yoksa 30 saat uzerinden ek ders aliyorum diye mi erken gidiyorum anlamadim. Ek ders istemiyorum ben de 4te gideyim zaten ogrenci de yok

Bana m. Yardimcisi bi anasiif ogretmeni sakin taviz verme senin hakkin dedi.ben de anaokulunda calisiyorum 2 ogretmeniz bi sinifta. Ama sizinde hakkiniz oyle bisey olur mu ya. Sif brsnsiniz farkli diye mahrum kalmayin.
Ben zaten ücretsiz izne ayrıldım canım da Dediğin gibi iyce araştırmak laxım

Bu gülüş tüm annişlere :))))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 84
Hahaha tek basına değilsin canım bende öyle aksam yemekleri rüya oldu evde neredeyse :KK48:
Aynen pratik yioz hep bugün öğlen attım patlıcan kozkedim salatası ni yaptım frinda mntar yaptım patates kizartma si tavuk vardı yanına KFC den ısıttım koydum dmm dir :rapci:

Merhaba tatlı bebişlerin güzel anneleri ♥ ankaraya gidiyoruz varmak üzereyiz. bayramda pek yazamıcam bizi merak etmeyin. şimdiden iyi bayramlar. deniz kuzumun selamı ve bol tükürüklü öpücükleri var sizeeee :KK46:
Bende denizi çoook öpüyorumm:))iyi bayramlar bol bol harçlık toplasın denizcim:))

Merhaba herkese :) arkadaşlar evinizde termometre kullanan var mı? Ve kullanıyorsanız hangi marka kullanıyorsunuz? Ona göre almayı planlıyorum.

Bebişim uyuduğunda temsili ben :)
Bu arada hamilelik dönemi boyunca çok sevdiğim kahve alışkanlığımı bırakmıştım ama bu uykusuz gecelerden dolayı ve sevdiğim için son zamanlarda yeniden tüketmeye başladım. Gerçi biz mama takviyesi alıyoruz ama yine de kahvenin bir yan etkisi olur mu bilemedim. Aranızda var mı benim gibi olan?
Ben denizbatiekin denizbatiekin tavsiyesi ile bebelac ac almiron almıştım ve hala onu kullanıyoruz. Geçen sayfalarda bir arkadaş bulamadığını yazmıştı ama kimdi hatırlamıyorum, çünkü okuyalı bir süre geçti. O zaman cevap yazamamıştım. Ben düzenli olarak bir eczane ile çalışıyorum. Bu mama sadece eczanelerde satılıyor, başka yerde bulunmuyor. Her ihtiyacım olduğunda arayıp depodan getirtmelerini istiyorum. Umarım o arkadaş bu yazımı okur :)
Ben daha oğlum doğmadan ikea dan çıngırak almıştım. Bu aralar onunla antreman yapıyoruz. 59 günlüğüz ve takip edebiliyor sesleri, baş bi sağa bi sola gidip duruyor :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 71
Back
X