• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Benim bebegim de 2 aylık sadece anne sütü alıyo en fazla 3 kere yapıyo canım fazla yapması sorun mu ki
Bakalım sorucam Dr gıdınce acaba emme şeklindenmiki çünkü ben sureklı emzırıyorum oyle 2 saat falan Gecmıyor ondanmıkı ogrenınce yazayım canım

Bizde aynı böyleyizcnm. Minumum 4, maksimum 7 kere yapıo valla. Bide Bizim 1 haftadır hem sarı hem yeşil oluyo.içinde sümüksü parçalar var. Dr önemsemedi.4. Aya kdr düşecekmiş sayısı öyle dedi. Sende sor bakım nedicek.
Bana Dr 1 aylıkken gunde 6 7 yapması ıyı demıstı amanbılemedım acaba normalmi sorucam Dr bakalım nedıcek

Bizimkine 1. Ay asisina gittigimizdekarbintli su sur demisti hemsire. Her emzirmede surmedim ben 1 ay oldu gecmedi. Mikostatin dmlanin adi sen ya her emzirmede sur karbonatli suyu ya da damla al
Her emzirmedede sürülümüyo ki gece gece zaten zor kalkyrm en iyisi damlayı almak

Kızlar bebegım 2 aylık gunde 6 7 defa kakasını yapıyor ve altın sarısı rengi içinde top top parçalarda var bazense cok cıvık sadece anne şutu alıyor bellı bır emme saatı yok emmek ıstedıkce emzırıyorum sızın bebekler gunde kaç dega kaka yapıyor kızlar merak edıyorum Dr goturecem 22 de randevumuz
Benimki günde 1 bazen yapmadığı da oluyor zorlanıyor keşke yapsa bu arada bizde sadece anne sütü ile besleniuoruz

Cnm bir de bizim dersler 16.00da başlıyor brans ogretmenleri ve ogrenciler 16.00 da geliyor sadece ben 14.30da gidiyorum rehberlik servisiyle ilgileniyorum. rehberlikci yok diye mi yoksa 30 saat uzerinden ek ders aliyorum diye mi erken gidiyorum anlamadim. Ek ders istemiyorum ben de 4te gideyim zaten ogrenci de yok
Canm senin ilk senn mi ilk senesi olanlarda boyle sorunlar oluyo genelde. Oncesini bilemem ama simdi sen 6 saat degil 3 saat gidicen gunde 3 ssaat erken cikican kesin bi dille soyle bence idareye

Canim bizim de iki gündür kakamjz yeşil ishal köpüklü acaba neden ya

Bilmiyorm ki cnm ya. Bayramdan sonra basla bi dra daha goturcem. Arada sarı normal kala oldugu icin alerjil dedi doktoru ama ben takılıyorum bu duruma. Şu köpüklü dediğiniz nasıl cnm. Onu anlayamıyorm galiba. Sümük gibi kıvamdan bahsetmiyosnuz galiba köpük başka bişey sanırım.

Kızlar bebegım 2 aylık gunde 6 7 defa kakasını yapıyor ve altın sarısı rengi içinde top top parçalarda var bazense cok cıvık sadece anne şutu alıyor bellı bır emme saatı yok emmek ıstedıkce emzırıyorum sızın bebekler gunde kaç dega kaka yapıyor kızlar merak edıyorum Dr goturecem 22 de randevumuz
ayni canim.benim kizimda ayni oyle.hatta bugun 3 kere butum kiyafetleri batirdik.cok kaka yapmasinin bir sorun teskil ettigini sanmiyorum

Canım istediği zaman meme verdiğinde cok emdiği için kusuyo mu ben istediği zaman vermek istiyorum ama cok kusuyo doktor da 1 bucuk saat en az verme dedi

Yok cnm doğduğundan beri toplasan 10 kez kusmustur oda biz çok sıkıp çalkalayıp darladığımızdan :) kusma olmadığı için her istediğinde veriyorm çoğu zMan oynamak için istiyo :)

Canım istediği zaman meme verdiğinde cok emdiği için kusuyo mu ben istediği zaman vermek istiyorum ama cok kusuyo doktor da 1 bucuk saat en az verme dedi
Ben istedigi zamn veriyorum dik tutmadigim zaman hemen hepsini kusuyo kustugunu zor temizliyorum hemen emmk istiyo tekrar. Ama yarim saat dik tutunca kusmasi daha az

Yok cnm doğduğundan beri toplasan 10 kez kusmustur oda biz çok sıkıp çalkalayıp darladığımızdan :) kusma olmadığı için her istediğinde veriyorm çoğu zMan oynamak için istiyo :)
yaa cok özendim simdi size benim bebegim de emmek istiyo ama veremiyorum kusmuk uykusundan uyandırıyo o derece cok kusuyo hemde agzından degil sadece burnundan da cıkıyo bir an önce bitsin istiyorum :KK43::KK43:

Ben istedigi zamn veriyorum dik tutmadigim zaman hemen hepsini kusuyo kustugunu zor temizliyorum hemen emmk istiyo tekrar. Ama yarim saat dik tutunca kusmasi daha az
Ben de dik tutuyorum gezdiriyoruö uyuyo mesela sonra yatırdığım da yarım saat sonra peynir seklinde kusuyo agzından burnundan cogu zaman da gazını cıkarırken kusuyo sürekli kusuyo hep kusuyo sasırdım caresi yok mu:KK61::KK61:

Canm senin ilk senn mi ilk senesi olanlarda boyle sorunlar oluyo genelde. Oncesini bilemem ama simdi sen 6 saat degil 3 saat gidicen gunde 3 ssaat erken cikican kesin bi dille soyle bence idareye
Meslekte 11.yil bitti ama bilim sanati gecen sene kazandim. Sut izni ile ilgili görüş alınmış meb.den orda diyorki sinif ogr ikili ogretim ise isterse sabahci isterse ogleci olabilir. Normal ogretimde ise derslsri aksatmayacak sekilde verilir yani brans ogretmeni derse girince demek istiyo
Ama benim durumum ne sabahci ne de ogleciyim
Zaten çocuklarda 4te geliyor. Ben simdi desem ki 3 saat hakkim var o zaman sadece 1.5 saat calismis oluyorum onu kabul etmezler o yuzden ben de 1.5 saat gec gitmeye raziyim

Back
X