• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

yaa cok özendim simdi size benim bebegim de emmek istiyo ama veremiyorum kusmuk uykusundan uyandırıyo o derece cok kusuyo hemde agzından degil sadece burnundan da cıkıyo bir an önce bitsin istiyorum :KK43::KK43:
Benim oglum da devamli kusuyo gece bile uyuyor uykusunda kusuyo emzirdikten 2 saat sonra bile kusuyo hem de fiskirta fiskirta. Evimizin her yeri kusmuk oldu :halay:

kızlar sanırım ayağımı kırdım çok ağrıyor şiddetli şekilde çarptım ağrıya dayanamıyorum ...şişti üstüne basamıyorum...eşim lapa gibi bişiy yaptı ama geçmedi hala ağrıyor...bileniniz varmı kırılmışmıdır tam arefe gününde birde parol içtim süte geçermi doğumdan sonra vermişti doktor ama

Kızlar bebeklerimiz ile ve sizlerle ilk bayramımız bebeklerimizle sağlıklı huzurlu nice uzun bayramlar geçirmemiz dileğiyle iyi bayramlar şeker ikram edeniniz bol olsun hepinizi öpüyoruz kızımla kızım ellerinizden öpüyor:KK200::nazar:En Büyük KK

Herkese hayırlı bayramlar :) bizim oğluşumla ikinci bayramımız :cool:

Kızlar bebeklerimiz ile ve sizlerle ilk bayramımız bebeklerimizle sağlıklı huzurlu nice uzun bayramlar geçirmemiz dileğiyle iyi bayramlar şeker ikram edeniniz bol olsun hepinizi öpüyoruz kızımla kızım ellerinizden öpüyor:KK200::nazar:En Büyük KK
oyyy bizim ablalığımız çıktı ortaya. bizim ikinci bayramımız olacak :) ben de kızını öpüyorum:*

yaa cok özendim simdi size benim bebegim de emmek istiyo ama veremiyorum kusmuk uykusundan uyandırıyo o derece cok kusuyo hemde agzından degil sadece burnundan da cıkıyo bir an önce bitsin istiyorum :KK43::KK43:
Bizimde öyle canım ya bisi olcek diye çok korkuyorum sürekli kusuyor çok rahatsız oluyor :KK43:

Ben de dik tutuyorum gezdiriyoruö uyuyo mesela sonra yatırdığım da yarım saat sonra peynir seklinde kusuyo agzından burnundan cogu zaman da gazını cıkarırken kusuyo sürekli kusuyo hep kusuyo sasırdım caresi yok mu:KK61::KK61:
Dr gösterdin mi bisi demedi mi canım bize AR (anti reflu) mama verdiler ama herkesi kabız yapan mama bizi ishal etti mecburen kestim ishal olmasa çok iyi gelmişti kusmuyordu keyfi de yerindeydi

Kızlar ıslak mendil olarak johnsons baby nasıl veya sizler ne kullanıyorsunuz
Ben ıslak mendil kullanmiyorum canım temizleme pamuğu ve kaynamis ılımış şu kullanıyorum doktorun yardımcısı dedi ama ondan önce unibayb yenidogan ıslak mendil almıştım bebeğim için kullanmadım

Kizlarrrrr bebeğim grip oldu resmen çok moralim bozuk ben de gribim tabi 1.5 aylık bebeğim burnu aktı resmen 4 saat önce uyurken hapsurdu uyandı biz hâlâ uyumuyoruz gribe care bilen var mı grip çayı var bildiğim ama zarar olur mu emziriyorum diye bilemedim

Ben ıslak mendil kullanmiyorum canım temizleme pamuğu ve kaynamis ılımış şu kullanıyorum doktorun yardımcısı dedi ama ondan önce unibayb yenidogan ıslak mendil almıştım bebeğim için kullanmadım
Aslında senin yaptığın en iyisi ama ıslak mendil daha pratik diye kullanıyorum üşengeçlik iste :)

Oyy yavrum kendini nasıl kötü hissediyordur oda. Muhtemelen 3. Ay bittimi artık biter yada azalır allahın izniyle. Sağlıkları yerinde olsunda kussunlar bişey olmaz

Back
X