• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

kızlar sanırım ayağımı kırdım çok ağrıyor şiddetli şekilde çarptım ağrıya dayanamıyorum ...şişti üstüne basamıyorum...eşim lapa gibi bişiy yaptı ama geçmedi hala ağrıyor...bileniniz varmı kırılmışmıdır tam arefe gününde birde parol içtim süte geçermi doğumdan sonra vermişti doktor ama
Parol geçmez süte.geçmiş olsun

Kızlar ilk 40 gün temizleme pamuğu ve ılık su kullandım bende. Sonra sokakta filan olacak gibi değildi. Unibabynin yeni doğan ıslak pamuk mendiline geçtim ama 10-15 gün muslukta ılık suyla yıkadım öyle sildim. Şimdi direk kullanıyorum. Ama baya pahalı ya. Alternatif olarak e- bebekte olan baby&me varmış. Aynı şekilde ıslak pamuk sadece. Şimdi ona geçicem. Fiyatıda uygun bakabilirsiniz sizde.

Bilmiyorm ki cnm ya. Bayramdan sonra basla bi dra daha goturcem. Arada sarı normal kala oldugu icin alerjil dedi doktoru ama ben takılıyorum bu duruma. Şu köpüklü dediğiniz nasıl cnm. Onu anlayamıyorm galiba. Sümük gibi kıvamdan bahsetmiyosnuz galiba köpük başka bişey sanırım.
Evet canım bildiğin köpük sanırım o gazdanmis2qma rengi bayag yeşil ya

Ben de dik tutuyorum gezdiriyoruö uyuyo mesela sonra yatırdığım da yarım saat sonra peynir seklinde kusuyo agzından burnundan cogu zaman da gazını cıkarırken kusuyo sürekli kusuyo hep kusuyo sasırdım caresi yok mu:KK61::KK61:
Bizmki de ayni.cok oynatmadan otrdugumn yerde dik tut tarim saat her emzirmede

Ya kızlar benim oğlanın kakası niyeyse hep cıvık. Anne sütü içtiği için normaldir diye düşundum ama insan her kakasını da çamaşırına geçirmez ki.. Denemediğiz bez markası kalmadı. Mutlaka belinden çıkıyor. Sizde de böyle bi sorun var mı?

Ya kızlar benim oğlanın kakası niyeyse hep cıvık. Anne sütü içtiği için normaldir diye düşundum ama insan her kakasını da çamaşırına geçirmez ki.. Denemediğiz bez markası kalmadı. Mutlaka belinden çıkıyor. Sizde de böyle bi sorun var mı?

Bağlama şeklinle veya bezin boyutuyla ilgili bir sorun olabilir mi? Bir numara büyük bez denesen canım.

Kizlarrrrr bebeğim grip oldu resmen çok moralim bozuk ben de gribim tabi 1.5 aylık bebeğim burnu aktı resmen 4 saat önce uyurken hapsurdu uyandı biz hâlâ uyumuyoruz gribe care bilen var mı grip çayı var bildiğim ama zarar olur mu emziriyorum diye bilemedim
Canımm geçmiş olsun bizde aynı durumdaydık oksure oksure bi hal oldu yavrum burnu her tıkandığında aç burnunu hapşırığı öksürüğü azalıyor oğlum biraz iyi ama bu sefer ben fena yakalandım:( doktor bize ilaç vermedi daha bir aylık ve çok şiddetli değil diye :(

Kızlar bebeklerimiz ile ve sizlerle ilk bayramımız bebeklerimizle sağlıklı huzurlu nice uzun bayramlar geçirmemiz dileğiyle iyi bayramlar şeker ikram edeniniz bol olsun hepinizi öpüyoruz kızımla kızım ellerinizden öpüyor:KK200::nazar:En Büyük KK

Nice sağlıklı huzurlu Mutlu Bayram'larımız olsun inşaallah Can'ım

Kizlarrrrr bebeğim grip oldu resmen çok moralim bozuk ben de gribim tabi 1.5 aylık bebeğim burnu aktı resmen 4 saat önce uyurken hapsurdu uyandı biz hâlâ uyumuyoruz gribe care bilen var mı grip çayı var bildiğim ama zarar olur mu emziriyorum diye bilemedim
Geçmiş olsun tez Zaman'da atlatırsınız inşaallah

Ben uni baby kullanıyorum çok memnunum saflastirilmis su ve pamuk var içinde
Aynen ben de çok memnunum biz de pişik olmadık
Bizimki de fazla cıvık olunca yukarı taşabiliyor
Ama gevşek bağlayınca da çıkabilir dışına ya da tam uygun kilodaki numarayı kullanmak gerek

Gunaydinnnnnnn mutlu bayramlarr.Hasta bebisler ve anneleri cok gecmis olsun dikkat edin kendinize.

Bizde sabah 5 bucukta yola revan olduk :) Gidiyoruz bakalim bizi ne maceralar bekliyo:)

Islak mendil meselesi konusulmus.ben dogumdan once pamuk almistim ama hastanedeyken unibaby yenidogan kullandik.sarilik icin tedavi gorurken yatisimiz uzadi.baktim sikinti olmadi degistirmedim bende.cok sukur pisigimiz olmadi.bende netten 24lu paket aliyorum.isimi goruyo baya

Kızlar paşamla birlikte bi çılgınlık edip çıktık gezmelere
Karadeniz turu yapıoz kendi arabamızla şimdiye kadar yani bö haftadır sıkıntımız olmadı
Şu günler pek serin Karadeniz sıkıngiydiriyoruz oğlanı :anne:

Bu arada gezmeyi pek sevdi bizimkisi
Canim nasil gidiyo? Bizde suan yoldayiz :) kalin kiyafetler aldim soguk olur oralar diye.bebek icin onerecegin birsey var mi?

Canımm geçmiş olsun bizde aynı durumdaydık oksure oksure bi hal oldu yavrum burnu her tıkandığında aç burnunu hapşırığı öksürüğü azalıyor oğlum biraz iyi ama bu sefer ben fena yakalandım:KK43: doktor bize ilaç vermedi daha bir aylık ve çok şiddetli değil diye :KK43:
Çok geçmiş olsun canım atlatiriz İnşallah iki buklum yatıyorum yatakta Çok kötüyüm

Nice sağlıklı huzurlu Mutlu Bayram'larımız olsun inşaallah Can'ım

Geçmiş olsun tez Zaman'da atlatırsınız İnşaallahteşekkür ederim canım

Aynen ben de çok memnunum biz de pişik olmadık

Bizimki de fazla cıvık olunca yukarı taşabiliyor
Ama gevşek bağlayınca da çıkabilir dışına ya da tam uygun kilodaki numarayı kullanmak gerek

Back
X