- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #6.561
Ah kuzum çoook tşk ederim:)sen güzel bakıyosun tatlım:)L Light Of God kız sen ne guzel hatunsun masallah sana :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah kuzum çoook tşk ederim:)sen güzel bakıyosun tatlım:)L Light Of God kız sen ne guzel hatunsun masallah sana :)
işte durduk yere kendılerini kotu ediyorlar oysa kı adam akıllı gelip tatlıya tuzluya karısmasalar ne guzel olurduAmaaaaan bütün erkekler ve anaları aynı. Bende bayram günü çocuğu emziriyorum odada koşa koşa geldi sen çocuğun altınlarınımı bozdurdun diyo. Evet dedim. Ne kadar vardı ne kadarını bozdun vs vs anlattım Uzun bir hmmmmmm bende oğluşumun altınlarını keenara atar saklarsınız diye düşündüm diyo. Halbuki yalaaaannnn. Kesin isticekti altınları kesinnnnnnnnnnn.
Ben özel okulda okuyorum. Ev aldık taşındık eşyaları yenilemek zorunda kaldık borcumuz var birde okul parası eklenince bozmak zorunda kaldık ki hepsini biliyo. Onuda geçtim sanaaneeeeeeee. Sanane yani.
Deliriyorum deliriyorum ya. Kızlar ev aldım bir kuruş yardım etmediler. Taşındım dünya kadar masrafımız oldu bir kuruşları geçmedi. Annem babam bir sürü borçları olmasına rağmen 10 bin liraya yakın yardımetti. Onlar bile bana altının var paran var demezken sana noluyo yani. Saçma sapan sürekli eşya değiştirip keyfindesin düşünmüyosun sanane.
Yetmiyomuş gibi çocuğumu emzirmemi bile kıskanıyo ya. Mezarlıklara gidicez ziyarete çocuğumu almış ay meme emmese vermezdim, memem olsa vermezdim diyo. Ya ben zaten asıl onunla gidiyorum büyüklerimi ziyarete yani noluyoooo.
Elli kere Uyuyan çocuğu ağlasada ellemeyin dedim. Çocuk bazen rüyasında güldüğü gibi ağlıyomuş gibi yapıyo hepiniz biliyosunuz. Çocuğu atmış omzuna getiriyo bu ağlıyo içini çekiyo aldım uyandı diyo. Bi baktım omzunda uyuyo çocuk. Ya bi tırtıklama çocuğu rahat bırak dimi o uyanınca belli eder kendini zaten. Sürekli kendi bildiğini okuyo. Tutturuyo kaka yapınca poposunu yıkıcam diye. Diyorum ki çocuğum inanılmaz hareketli bi düşürsen nolcak ben naparım bişey olsa. Gözlerin iyi görmüyo zaten. Yok. Altını değiştirirken acele edin her tarafa işiyo diyorum açıp bekliyo. Oğluşum rahat ediyo diyo. Ya ne alakası var niye işetip pislettiriyosun çocuğu.çocuk işiyo hooop işedi ben yıkıcam.
İlk doğum yaptığım günlerde Yardım ederken sen uyu dinlen ben bakarım diyodu.Bende güvenip bırakıyodum, daha 15 günlükken yanında yatırmasınımı söyliyim, anne sütü alan çocuğa annesi evdeyken(!) mama yapıp vermesinimi, ben ne yaparsam aynısını yapmasınımı ne diyimki. Offf daha bir sürü şey ya. Tek suç benim annemde. Beni muhtaç ettiği için.
Çok dolmuşum bende.
Ay valla uzak olsak ne iyi olur ya.
Bizim pazrtesi baslicak inşallah hayırlısı çok heyecanlıyım çok aglıcam sanırımyok be yavrum nerdee daha 1.5 sene var doğunun erken henuz bıze bebışler uslu olsun bari
Anasınıfına mı başlıycak canım?Bizim pazrtesi baslicak inşallah hayırlısı çok heyecanlıyım çok aglıcam sanırımbugün babannesimdeydi rafadan tayfa cizgi filminin hastası o saat geldi ewde yok ben bi duygulandim kafayı yedim ben iyi deilim
![]()
Dewlwt anaokulu kabul etmedi canım maalesef eylül sonu nu almadı 2012 nin özel kreş Anaokuluna gtcek bu sene insallahhhAnasınıfına mı başlıycak canım?
Inşallah canım benim.idile belli etme üzüldüğünü o da ayrılmak istemez sonraDewlwt anaokulu kabul etmedi canım maalesef eylül sonu nu almadı 2012 nin özel kreş Anaokuluna gtcek bu sene insallahhh
Canım bebeğine mama verseydin keske biraz niye vermedin ki cok gecmiş olsun deyim bide kabızlık için surup denedin mi hastaneden cıkmadan doktor yazmıştıÖlüyorum sandım bugün. Doğumdan birkaç hafta sonra büyük tuvaletimi yaparken zorlanmaya başladım. Yapıyordum ama acı çeke çeke ve kanama eşliğinde. Doktora gideyim derken araya yolculuklar girdi. Nerdeyse iki hFtadır yollardayız göçebe gibi yaşıyoruz. Beslenmem de iyice bozulunca 10 gündür belki daha fazla tuvalete çıkamaz oldum. Bugün artık gelen tuvaletimi yapamaz oldum ve evimden çok uzakta, kayınvalidemin evinde, üstelik iki de misafiri varken acı çekmeye başladım ihtiyacım gelince. Zeytinyağı, sıcak su banyosu, sabun derken hiçbiri işe yaramadı. Lavman aldılar en sonunda. Süte geçiyor bir miktar ama çarem kalmadı. Sonrasında emzirmek zorunda da kaldım yavrum açlıktan fenalık geçirmek ğzereydi çünkü. Acılar içinde bağıra bağıra hatta çok özür dilerek söylüyorum, tabiri caizse anırarak üç saat geçirdim banyoda. Sonunda ihtiyacımı gördüm ama eşim de ben de terden ölmüş bitik haldeydik.
Çok korkuyorum yine aynı şey olacak diye tuvalet ihtiyacım gelince. Abartı gelmesin ama cidden travma yaşadım. Allahım bebeğim var aç nolur yardım et diye diye kendimi zorladım. Napıcam bilmiyorum. Umarım doktor ameliyat demez bunca şeyin üstüne
Bilseydim böyle olacağını normal doğum asla istemezdim
kızlar denizi uyutamıyorum kafayı yicem kaç gündür. gezmeye geldim odaya kapandım denizle uğraşıyorum.gelmesem en azından evin içinde olcaktım küçücük odaya kapanmayacaktımgündüz 3 kere birer saat uyudu onda da sallamayı bıraktığım an uyandı tekrar uyuttum hep. memede uyudu bırakınca uyandı. neden böyle ya ne yanlış yapıyorum ben... sizin ve diğer arkadaşlarımın bebekler ne kadar uslu benimki niye böyle
herkes koyunca uyuyan alınca uyanan bebekten bahsediyor ben ne yaptım da bende yok ondan
MErhaba güzel anneler sizlere danışmak istediğim bişey var bebeğim 2aylık ve sadece emziriyorum güzel emiyor doyuyor da ama az kilo alıyor 3600doğduk şuanda 4700 boyu 59cm boyu uzun ondan mı göstermiyor kiloyu yada az mı bilmiyorum geceleri mama mı versem kilo alsın kafamda deli sorular tavsiye istiyorum doktorum bişey demedi ama mama vermeli miyim sizce kilo aldıran mama tavsiyesi istiyorum yardımcı olun lütfen aklıma çok takıldı bugünlerde![]()
bişeyler yazıp kaçıyorum kusura bakmayın kızlar müsaitseniz bir sorum daha var. oyun halısı alıcaz daha önce de sormuştum.
tiny love maymun adası ile fisher price piyanolu arasında kaldım. acil karar vermem gerekiyor aradaki farklar neler acaba ve hangisi daha iyi
Yok hiç sevmiyo valla:))sinir olup tepiniyo vurdukçada ses çıkarıyo maymun:)))bu paradoksun içinde kuzum:)))Herkesinki öyle miymiş aaaa :-O Benimki de öyle değil yahu. Keşke yatağına koyunca uyusa. Alıp kucağıma piş pişlemezsem uyumuyor. 3 aydan sonra kucağa alma ve sallamadan vazgeçilmeli diyorlar ama nasıl yapacağız bunu bilen varsa desin.
Canım ille de çok kilolu olmasına gerek yok ki bebeğinin sağlıklı olması için. Aylık kontrolde doktor gerek duyarsa söyler zaten. Bence sen emzirmeye devam et.
L Light Of God maymunun sesini sevmiyor Arya diyince ben piyanoluyu aldım :) Onu tekmelemeyi çok seviyor benim miniğim. Hem oyuncakları var hem de piyanosu var artı olarak. Ben memnunum![]()
oy hayırlı olsun kuzumm uzulme ıyı dusun daha guzel olacak hersey darısı basımıza :)Bizim pazrtesi baslicak inşallah hayırlısı çok heyecanlıyım çok aglıcam sanırımbugün babannesimdeydi rafadan tayfa cizgi filminin hastası o saat geldi ewde yok ben bi duygulandim kafayı yedim ben iyi deilim
![]()
Oyy Kuzummm benimmm rana kuzusuuuu öpüyorum kocamannnProfile koydum topiğin 2. ablasını teyzeler :)
Anaaam nerdeyse 1 ay önce doğmuş eylülden.valla büyümüş kız nice Yeni aylara yaşlara inş hep birlikte.evet bence o 31 leri hesaplıyrm91 gunluk canim.Ama yarin tam 3 aylik olacak.malum son iki ay 31 le cikti :)
Oyy Kuzummm benimmm rana kuzusuuuu öpüyorum kocamannn
Canım bende yaşadım aynı şeyleri hamileligimden beri kabızım demir ilacı içiyorum diye daha da arttı doğumdan sonra doktor biraz daha iç demesine rağmen içmedim kabızlık ağır basiyor du malesef en son dayanamadım doktorumu aradım aylardır kabızım ne yapmam lazım dedim bekunis adında bir ilaç söyledi bitkiseldi galiba yolculuğa çıkacaz diye icmedim duphalac vermistidogumdan sonra onu iciyordum dönüşte bekunise başlarım dedim midemi usutmusum iyi ki başlamadım ishal oldum bir anda karın agrisiyla birlikte bayramin 1.günü acildeydim doktor ishalden dolayi bağırsak düzenleyici yazdı icmem dedim aylar sonra ishal olmuşum neden içim dedim şimdi dengesiz resmen gün içinde bir ishal bir kabızım sen de iyi olursun umarım çok geçmiş olsun bu arada aylardır kuru kayısı incir üzüm komposto yiyorum aç karnına kabızlık geçsin diyeÖlüyorum sandım bugün. Doğumdan birkaç hafta sonra büyük tuvaletimi yaparken zorlanmaya başladım. Yapıyordum ama acı çeke çeke ve kanama eşliğinde. Doktora gideyim derken araya yolculuklar girdi. Nerdeyse iki hFtadır yollardayız göçebe gibi yaşıyoruz. Beslenmem de iyice bozulunca 10 gündür belki daha fazla tuvalete çıkamaz oldum. Bugün artık gelen tuvaletimi yapamaz oldum ve evimden çok uzakta, kayınvalidemin evinde, üstelik iki de misafiri varken acı çekmeye başladım ihtiyacım gelince. Zeytinyağı, sıcak su banyosu, sabun derken hiçbiri işe yaramadı. Lavman aldılar en sonunda. Süte geçiyor bir miktar ama çarem kalmadı. Sonrasında emzirmek zorunda da kaldım yavrum açlıktan fenalık geçirmek ğzereydi çünkü. Acılar içinde bağıra bağıra hatta çok özür dilerek söylüyorum, tabiri caizse anırarak üç saat geçirdim banyoda. Sonunda ihtiyacımı gördüm ama eşim de ben de terden ölmüş bitik haldeydik.
Çok korkuyorum yine aynı şey olacak diye tuvalet ihtiyacım gelince. Abartı gelmesin ama cidden travma yaşadım. Allahım bebeğim var aç nolur yardım et diye diye kendimi zorladım. Napıcam bilmiyorum. Umarım doktor ameliyat demez bunca şeyin üstüne
Bilseydim böyle olacağını normal doğum asla istemezdim
Bizimki çok sevdi maymun Ada'sınıcanım bondigo piyanolu fisher price piyanolu ikisi aynı bondigo daha uygun fiyatlı.
bide tiny love maymun adası var.ikisi arasında kararsızım maymun adası indirimde şuan alsam mı bilemiyorum![]()
Aynen öyle cnm yaişte durduk yere kendılerini kotu ediyorlar oysa kı adam akıllı gelip tatlıya tuzluya karısmasalar ne guzel olurdu