- Konu Sahibi matsiyahoje
- #6.641
Amiiiin inş. Hamdolsun Rabbim ömür verdi de kavuştum yavrucuğuma. Mevlüt kıyafeti teyzesi yoksa hergün öyle süslü değiliz. Hele kafasına birşey takmaktan nefret ediyor. Oyalaya oyalaya geçiriverdim o saç bandını :)
canım millet uzaktan konuşuyo valla sonra verdim kızı al uyut madem öyle dedim aldı ağlattı bana geri verdi. yok canım ya her bebek farklı. deniz koyunca uyusa ben niye sallıyım pışpışlıyım manyak mıyım ben..
piyanolu oyun halısını fisher price mı aldın bondigo mu aldın canım fiyat farkı biraz var ama görünüşe göre ürün farkı pek yok ikisinin arasında sanki.ne diyosun
minik ranayı görme şerefine eriştim maşallah çok güzel bir kız olacak çok tatlı maşallah
Ben fisher price aldım canım, biraz pahalı o. Bondigo ya da bakmıştım ben alırken çok da bir fark yoktu aralarında n11 de. Eğer o daha uygunsa onu al.
Teşekkür ederiz güzel iltifatlarınız için. Yavruların hepsi birbirinden tatlı :)
Öpmem miii hepinizin yerine öperim inş zaten doyamıyom :) Biz de senin oğluşunun tontik yanaklarından öperiz