• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

allh allh. Benmkinde ole bişi olmuyo ben hergun içiorum da sağlığı açısından kotu olur mu diye duşunuorum
İçindeki kafein sütümden geçtiği için bebeğim etkileniyor sanırım. Eğer çikolata,cay,kola da tuketiyorsaniz kahve miktarını azaltin bence. Çünkü bunların hepsinde kafein var. Bir süre sonra bebektede kafeine karşı bağımlılık oluşabilir.
 
matsiyahoje matsiyahoje canim seni yanlışla engellemisim :KK43: ben de bu kiz niye yok diyorum ortada. Simdi profiline girince farkettim :KK43: sana damar fotosu atcam unutmadim sadece bazen daha b3lirgin oluyo o zaman cekicem
olsun canım gönüller bir olsun.
yıkanılabilen bezi senle mi konuşmuştuk?? ben almaktan vazgeçtim poposunu ıslak bırakacak diye haber vereyim dedim. bebepin altına pamuklu bez koy bak noluyo emiyor ama ıslak oluyor poposu. normal bez naylon ama en azından kuru
 
Birkaç kere sagdigim sütü biberonla içirdim aslında ama asil sorun içtiginden daha fazlasını kusması oldu :KK43: sıcaklığını iyi ayarladığımı düşünüyorum. Gayet de iştahla içti ama aradan 20-30 dakika geçince tümüyle midesini boşalttı...
Bende sagdigim sütü artık biberonla veriyorum çok kustugu için çay kaşığı ile veriyorum. Biberonla daha fazla hava yuttuklari için sanırım kusmalari daha çok oluyor.
 
benim 2 haftam kaldı ama bakacak birini ayarlayamazsam 1-2 hafta daha rapor almaya çalışacağım. Hala bakıcı bulamadık :KK43: aynen ben de bugün saati uzatmayı denedim ama olmadı.. ne zaman istersen meme ağzında paşanın. Inşallah bensiz sıkıntı çekmez :KK43:
Bn de rapor alcaktim bu hafta icin. Simdi OHALde oldugumuz icin basbakanliktan yazi gelmis kimseye rapor vermiyolarmis. Ucretsiz izin alcam mecburen :(
 
olsun canım gönüller bir olsun.
yıkanılabilen bezi senle mi konuşmuştuk?? ben almaktan vazgeçtim poposunu ıslak bırakacak diye haber vereyim dedim. bebepin altına pamuklu bez koy bak noluyo emiyor ama ıslak oluyor poposu. normal bez naylon ama en azından kuru

Evet canim benle konusmustun. Ama zaten pamuk ic ped kullanan bi firma vardi sanirim o da onerilmiyo. Bambu olanlar oneriliyo. Tabi yine sen bilirsin canim ama sevinmistim kiz :) bu arada b3nim oglum yaklasik 2 aydir pisik gecmiyo.sadece yikamasi biraz zor olucak o da problem degil benim icin yarim saat az uyurum. Ama sen d bunu
Dert etmiyodn zaten. Bu yuzden biraz daaha arastir bnce
 
Müzik çalan bişi warmi peki cNim
Evet var çok kısa müzkler çalan bi aslan var bazen yanlışlıkla da olsa eli takılıyo kendi de çaldırıyo.aşağıya doğtu uzanan bi kulpu var onu çekince çalıyo bizimkinin de eli takılıyo:) 2 tane de çıngırağı var.
 
ayyy deme ya çok mutlu oldum şimdi. deniz de aguluyo demek. özellikle kırlentlerle sohbeti koyu. bugün de pppppt yaptı ağzıyla çok tatlı yaa. demek ki böyle böyle artacak konuşması. ama o mart kedisi dediğim sesleri çıkarırken yüzü ekşiyor sanki. arya da öyle mi. yani derdi yok da konuşmaya mı çalışıyor gerçekten:)))
Aynen güzel anlatmışsın derdi yokda kınuşmaya Çalışıyor bücürler:)))kırlentlerle sohbetlerini yerim:)))aryada aynı:)))bugün bi de beslemeye çalışırken babası köpeğini tutuyodu gözünün önünde.ağzında biberon köpekle konuşuyodu:))))
 
Aman sizde cikmasin cikarsa da ilerlemesin bizimki hep agliyodu krem yakiyo biraz. :) Arya melek nasillar :))
Iyi şükür kuzum:)bugün yine biberonla savaştı her beslemede çok ağladı aldık gezmeye çıkardık bizde keyfi yerinde:)))arya beslenmesin yeter keyfi hep yerinde şükür ama biberonu Ağzına verdiğim an Başlıyor şamata:)))ıngıngı ıngıngı diye kavga ederek ağlıyo:)))
 
Back
X