Kesildi yine, ama humana galaktogo derken 10 -15 gün kadar, sadece sabah tek memeden emzirmek suretiyle uzadı süre. Tabii emzirip üstüne mama takviyesi yaparak :))
Bünyem böyle bir acayip benim, oysaki çok inanmıştım ekinimi en az 3 ay emzireceğime
Olsun, sağlık olsun ne yapayım. Süt yoksa mama var :))
Kasımdan itibaren de çok heyecanlı günler başlayacak benim için.
12 kasımda sabah mamasını yedikten sonra ekin hanım, çekirdekleri çıkarılmış bir parça ezilmiş muz vereceğim ona, akşam üstü mamasını da yoğurt la yer değiştireceğim. Eğer severse ki inşallah sever :)) bir hafta sonra kabak,patates ve havuçla ilk sebze çorbasını içecek.
Daha sonra çorbaya eklemeler yapacağım zamanı gelince. Belki katı gıdaya geçince düzen oluşur çünkü şu anda gündüz hak getire :))) Bir günü diğerine uymuyor :)
Gece yatma saati bu aralar 9-10 arası, ama sabah kalktıktan sonra hiç belli değil. Gerçi çocukta haklı, ben habire sokaklardayım :)) Evin alışverişi, çocukların ihtiyaçları için hep çıkıyorum. Çıkmak zorundayım çünkü başka alacak kimse yok :))))
Gittiğim yer uzak değil ama sonuçta evde değilim :)))
Katı gıdaya bağladım umudumu, inşallah sağlıkla ve huzurla olacak herşey :)))