• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Günaydın günaydın günaydıınn :KK76:
Bosvermisligin akısına bırakmıs olmanın rahatlıgıyla yeni gunu karsiliyorum.huzurlu mutlu bebislerin akilli uslu durdugu guzel bi gun olsun.
Bizim bugun ogleden sonra kontrolumuz ve asimiz var bakalim pasamin boyu kilosu ne alemde :)
F ferda88 cok zor biliyorum ama akisina birak sakinles bi muzik ac al bebegi kucagina hafiften bi ritim tuttur uyutmaya calisirken sadece sarkiya odaklan uyudumu niye uyumuyo diye strese girme onu dusunme. Sen strese girmeyip sakin olunca inan bebeginde sakinlesecek.
Yani en azindan benimkinde ise yaradi. Surekli oflamalarim sıkıntıdan degisen nefes alisverisim vs daha da inatci yapiyodu edizi.
Haklısın canım ama ben sakin olmayı beceremiyorum galiba ya birkaç gündür uyuma istemiyor ve iyi kötü günde bir iki de olsa emiyodu 2 gündür memeyi ağzına bile degdirmiyor hepsi de bana stres ama denicem söylediklerini teşekkür ederim

Gunaydin kizlar
Burda hava sogumaya basladi. Kombiyi actim. Oglumu da kat kat giydiriyorum :) ama surekli kustugu icin yaka kismi hep islak. Bezlerle filan onleme calisiyorum.
Havalarin sogumaya baslamasiyla disari da artik cok cikamicaz. Oysaki oglumla kisa gezintiler yapariz diye hayal kuruyodum.
Kis mevsimini sevmiyorum:işsiz:

Gunaydin kizlar
Burda hava sogumaya basladi. Kombiyi actim. Oglumu da kat kat giydiriyorum :) ama surekli kustugu icin yaka kismi hep islak. Bezlerle filan onleme calisiyorum.
Havalarin sogumaya baslamasiyla disari da artik cok cikamicaz. Oysaki oglumla kisa gezintiler yapariz diye hayal kuruyodum.
Kis mevsimini sevmiyorum:işsiz:
Canım benim oğlumda sürekli kusuyor elbisesi ıslanınca cok soğuk oluyo önlük taksana ben hep önlük takıyorum bi an önce bitsin su kusmuk insallah

Canım benim oğlumda sürekli kusuyor elbisesi ıslanınca cok soğuk oluyo önlük taksana ben hep önlük takıyorum bi an önce bitsin su kusmuk insallah
Bn de onluk takiyorum hep. Ama bazen sizinti seklinde kusuyo onlugun altina giriyo.
Amin insallah bitmesini bnde merakla bekliyorum. Ama kusunca da rahat ediyo. Kusmasi bitince rahatsiz olur mu acaba diye dusunuyorum

Onu bilmiyorum canım benim kız kendi uyumuyor emzik de almıyo. kendi dalması daha iyi.aslında belki de kusmasa uzun uyuyacak. Gazını çıkarıp yatırıyorsun yine de kusuyor mu?
Benim oglum sürekli kusuyo canım hemde agzından degil sadece burnundan da cıkıyo cok üzülüyorum doğumdan hemen sonra daha hiç emmeden burnundan kusmustu doktorlar normal oldugu söylüyo :(

Bn de onluk takiyorum hep. Ama bazen sizinti seklinde kusuyo onlugun altina giriyo.
Amin insallah bitmesini bnde merakla bekliyorum. Ama kusunca da rahat ediyo. Kusmasi bitince rahatsiz olur mu acaba diye dusunuyorum
Bence olmaz canımm bi bitsin su kusmuk benim oglum burnundan kusuyo bide onu o halde görmek cok üzüyo

Yazacak fırsat bulamadım valla :)) tek tük cevap verebildim sadece.

Cuma günü küçük bir ameliyat olacaktım ama Pzt ertelendi.
İdrar torbamın içinde başka bir idrar torbası daha oluşmuş. Kasılma gibi hissediyorum dedim Dr A ve kontrolde çıktı meydana. Onu alacaklar, stres oldum biraz ama ufak birşey, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Kafam dağınık bu aralar. Ekin hanım da gündüzleri pek hareketli maşallah. Uykusu en fazla 20 dk :)))
Aa geçmiş olsun onu da ilk defa duydum gerçekten iyi geçer inşallah stres yapma bak ufak bişeymiş.

Günaydın günaydın günaydıınn :KK76:
Bosvermisligin akısına bırakmıs olmanın rahatlıgıyla yeni gunu karsiliyorum.huzurlu mutlu bebislerin akilli uslu durdugu guzel bi gun olsun.
Bizim bugun ogleden sonra kontrolumuz ve asimiz var bakalim pasamin boyu kilosu ne alemde :)
F ferda88 cok zor biliyorum ama akisina birak sakinles bi muzik ac al bebegi kucagina hafiften bi ritim tuttur uyutmaya calisirken sadece sarkiya odaklan uyudumu niye uyumuyo diye strese girme onu dusunme. Sen strese girmeyip sakin olunca inan bebeginde sakinlesecek.
Yani en azindan benimkinde ise yaradi. Surekli oflamalarim sıkıntıdan degisen nefes alisverisim vs daha da inatci yapiyodu edizi.
Sabah radyo yayını gibi oldu valla :) good morning vietnammmm geldi aklıma :D

Kızlar kızım 1 haftadır mukuslu kaka yapıyor 3 4 gündür de xok ağlıyor ara ara . Karnı gurul gurul gaz sancısı var fazlasıyla . Huzursuz gündüz uykusu nerdeyse sıfir. Bu şikayetler le dr a gittik gaita tahlili temiz çıktı ama dr süt alerjisi olduğunu düşünüyor süt ve süt ürünleri diyetine başlayacağız kızım a mama takviyesi dr a yapıyordum onun içinde özel mama verdi ına başladık başına boyke bişey gelen var mı ya ne dusunecegimi şaşırdım valla gerçekte allerji var mı varsa kesin tanı nasıl konulur nasik geçer :KK43:(
Kesin tanı olmadan nasıl kesiliyorki süt ürünleri? Acaba denemeyle mi kesin tanı koyacak hiç bilmiyorum ben

Back
X