• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Yazacak fırsat bulamadım valla :)) tek tük cevap verebildim sadece.

Cuma günü küçük bir ameliyat olacaktım ama Pzt ertelendi.
İdrar torbamın içinde başka bir idrar torbası daha oluşmuş. Kasılma gibi hissediyorum dedim Dr A ve kontrolde çıktı meydana. Onu alacaklar, stres oldum biraz ama ufak birşey, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Kafam dağınık bu aralar. Ekin hanım da gündüzleri pek hareketli maşallah. Uykusu en fazla 20 dk :)))
Geçmiş olsun canım çok ilginç bişey ya inşallah kolayca iyileşirsin ameliyattan sonra

Bizim ki de ozellikle altini actigimda aguu auuu diyo 2. Aydan beri :)) ama pp yok kiz bizde agudan sonra mi ppp diyolsr :) matsiyahoje matsiyahoje kuzum perde alcsktin internetten geldi mi nasil
Deniz de ppp var agu yok canım belli olmuyor. Perde geldi çok güzel ama deneme fırsatım olmadı deniz gaz sancısıyla kıvranıyor üç gündür.normal bi uyku uyusa kaçta kalktığına bakıcam. Gittigidiyordan 30 liraya aldı eşim 1,5 metre dedik az daha dar geldi ama iş görüyor.ben zaten zifiri karanlık istemiyorum gece gibi olsa yeter öyle de oldu

Kızlar iyi akşamlar, bugün tetanoz aşımın 3. dozunu yaptırdım sanırım şişecek kolum :KK43: bugünü annemlerde geçirdim ama yine de ağrım var. Yarın Deniz' in 3 aylık kontrolü var ve birkaç gündür çok huzursuz huysuz bir Bebek oldu. Sanırım kulağı ağrıyor sürekli ağlıyor ve kucaktan inmiyor.
HejaR12 HejaR12 canım başın sağolsun, boncuğuna da Kocaman bir maaşallah :nazar: saçlara bayıldım, kız ben saçımı o renk yapmak için kuaföre ne paralar dökmüştüm :süslü:

Canım çok teşekkür ederiz ❤bende bu rengi çok seviyorum umarım değişmez rengi:nazar:
Paşana geçmiş olsun en kisa surede huysuzlugu geçsin insallah

Ya benim kızımda öyle içim gitti neden anlamadım... Öyle bir dudak büzüyor ağlıyor ki :KK43: annem sancısı vardır yada ağrısı ondan öyle oluyordur dedi

Aynen benim oglumda öyle mutlaka bir yerleri ağrıyor ben Kulaginin ağrıDigi ni düşünüyorum çünkü ucak yolculuğu yapmıştık bugün daha iyi senin kuzuya da Rabbim şifa versin.

Iyi aksamlar kizlar.bugun babasi kizina hediye almis :) ta ta tam oyun halisi:KK70:oglen getirdi bide gizli gizli eve girmeye calisiyodu :KK70:sanki cocuk boynuna atlayacak gibi :) kizim cok sevdi halisini 1 bucuk saat oyalandi.(son 15 dk sini birliktr oynayarak gecirdik) saskin ordek gibi neye bakicagini sasirdi :-)

Hayırlı olsun kuzunun oyuncağı içinde bolca oynayacağı zamanları olsun inşallah

İdrar torbamın içinde başka bir idrar torbası daha oluşmuş. Kasılma gibi hissediyorum dedim Dr A ve kontrolde çıktı meydana. Onu alacaklar, stres oldum biraz ama ufak birşey, inşallah bir sıkıntı çıkmaz.

Kafam dağınık bu aralar. Ekin hanım da gündüzleri pek hareketli maşallah. Uykusu en fazla 20 dk :)))

Geçmiş olsun canım benim inşallah en kısa sürede atlatirsin annen gelecek mi yanına en azından çocuklarla ilgilenir

HejaR12 HejaR12

Kızıl kuzu maşallah sana :))[/QUOTE

Teşekkür ederiz ❤

Yaaa bu oğlan çok tatlı maşallah suphanallah

Çok teşekkür ederiz tatlı ikizleri annesi ❤

Playgro mutlu orman sesli ve isikli oyun halisi canim.baya sevdi kizim.insallah ilk gunun verdigi saskinlik degildir.bakalim bugun ne kadar oyalanicak
İlk gün sevdiyse sonra daha çok sever. Ben piyanolu olandan aldım ilk gün ağladı herkes de başındaydı rahatsiz oldu ikinci gün hosuna gitti :)

Sağol canım 1 haftadır geçmedi mukus huzursuzluguda iyice arttı ağlama nöbetleri geçiriyor resmen dr direk allerji drdi başka dr a da mı gitsek ya ankarada onerebileceginiz bi cocuk dr u var mi
Başka doktora da git bence, maalesef canım hic bir bilgim yok ama ankaradan olan arkadaşlar var yazarlar onlar

Deniz de ppp var agu yok canım belli olmuyor. Perde geldi çok güzel ama deneme fırsatım olmadı deniz gaz sancısıyla kıvranıyor üç gündür.normal bi uyku uyusa kaçta kalktığına bakıcam. Gittigidiyordan 30 liraya aldı eşim 1,5 metre dedik az daha dar geldi ama iş görüyor.ben zaten zifiri karanlık istemiyorum gece gibi olsa yeter öyle de oldu

Ay cok iyi ben de alayim ordan bugun siparis vereyim. Kuzum bizim gaz da yeniden basladi yaaa. Bi ara rahatladik ama 2 gundur yeniden basladi. Allah yardimcimiz olsun insallah rahatlar minnoslar.

Canımmm geçmiş olsun:(ilk defa duyuyorum öyle bişeyi neden olmuş peki?inşallah sıkıntısız atlatırsın.maşallah Ekin kuzuma benim için kocaman öp kuzumu

Back
X