- 4 Aralık 2016
- 2.232
- 5.781
- 158
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #22.661
Nasılsınız güzel anneler...
Oğlum hergün değişik huylar ediniyor. Daha küçükken yalnız bırakmıyordum, ağlıyordu. Sürünüp, yürüyünce değişir diye düşündüm. Şimdi yine aynı. Babasıyla bile oynarken kaçıp mutfağa gelip bacaklarıma yapışıyor. Üstüme tırmanıyor beni al diye. Hatta geçen gün yemeğe dalmışım, sessiz sessiz gelmiş, popoma bir el dokununca ödüm koptu
Salonda oynarken yanında oturuyorum saatlerce oynuyor, ama farklı yere geçince yapışıyor. Oyuncakları mutfağa getiriyorum, yok yine aynı, bacaklarıma yapışıyor
((( nasıl olcak bilmiyorum 
Onun dışında konuşma olarak henüz bir gelişme yok, kelimeler yok yani.
Vücudunu tanıyor, ellerini, ayaklarını, göbeğini, gözünü, burnunu, ağzını gösteriyor :))
Bir de ellerin şap şap ayaklarım rap rap oynuyoruz, çok seviyor onu :)))
7. Dişi mahvetti bizi
biraz ucu çıktı da toparladı uykusunu falan.
Hala 8.5 kilo
iştahı çok az
miniş oğlan benim kuzum :)))
Oğlum hergün değişik huylar ediniyor. Daha küçükken yalnız bırakmıyordum, ağlıyordu. Sürünüp, yürüyünce değişir diye düşündüm. Şimdi yine aynı. Babasıyla bile oynarken kaçıp mutfağa gelip bacaklarıma yapışıyor. Üstüme tırmanıyor beni al diye. Hatta geçen gün yemeğe dalmışım, sessiz sessiz gelmiş, popoma bir el dokununca ödüm koptu

Salonda oynarken yanında oturuyorum saatlerce oynuyor, ama farklı yere geçince yapışıyor. Oyuncakları mutfağa getiriyorum, yok yine aynı, bacaklarıma yapışıyor

Onun dışında konuşma olarak henüz bir gelişme yok, kelimeler yok yani.
Vücudunu tanıyor, ellerini, ayaklarını, göbeğini, gözünü, burnunu, ağzını gösteriyor :))
Bir de ellerin şap şap ayaklarım rap rap oynuyoruz, çok seviyor onu :)))
7. Dişi mahvetti bizi

Hala 8.5 kilo